elli@
Νεοφερμένος
Και εγώ νομίζω ότι η μόνιμη απάντηση σε ότι την ρωτήσεις είναι θα το δεις στο site! Και εγώ χάρηκα κορίτσια (Αγγελική και Έλλη) ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά!
Γειά σου Ιωάννα! Λογικά θα γνωριστούμε...:iagree: Πήγες για την εγγραφή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannitsa13
Νεοφερμένος
elli@
Νεοφερμένος
Όχι...Δεν έχω ακούσει τίποτα!!!Τι έγινε με τα συγγράμματα?
ioannitsa13
Νεοφερμένος
elli@
Νεοφερμένος
Δεν έχω ιδέα...Εσυ?
ioannitsa13
Νεοφερμένος
elli@
Νεοφερμένος
ioannitsa13
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
τρελοσπεκτη δεν τα δήλωσες δλδ στην εγγραφά σου?το site της νομικής λέει βλακείες τότε!
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα δεν το συμπληρώνεις τώρα..
2 χαρτιά είναι για μαθήματα επιλογής, και για μάθημα υποχρεωτικά νομίζω..
Έτσι κατάλαβα από τα χαρτιά που έχω !!
ioannitsa13
Νεοφερμένος
σχετικα με αυτα που ρωτας, καταρχην για τα συγγραμματα πρωτη φορα εφαρμοζεται αυτος τροπος, μεχρι τωρα διανεμοταν μονο αυτο που επελεγαν οι καθηγητες. το πιο ειναι το καλυτερο κανεις δεν το ξερει. μπορω να σου πω μονο ποια βιβλια διανεμονταν ως τωρα, για το Συνταγματικο εδιναν το βιβλιο του Μαυρια, για την Εισαγωγη στο δικαιο το βιβλιο του Παναγοπουλου, για την Ιστορια Δικαιου το Νομος Πολεως και το βιβλιο του Τρωιανου και Βελισσαροπουλου, για το Δημοσιονομικο το βιβλιο του Φινοκαλιωτη και απο επιλογη στην Συνταγματικη Ιστορια του Αλιβιζατου. Επιλογης ολοι παιρνουν την Συνταγματικη Ιστορια, την Κοινωνιολογια και Εγκληματολογια.
αυτα μπορω να σου πω. εγω ειμαι τριτοετης στα δυο αυτα χρονια δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει κατι:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
έριξα μια γρήγορη ματιά!
elli@
Νεοφερμένος
σε φορουμ της νομικής αθήνας έλεγαν οτι εγκληματολογία είναι από τα πιο βατά μαθήματα !Έλλη με πέρασες για πέντε θέσεις στην σειρά εισαγωγής!
Α...Ωραία και εσύ σαν εμένα ε?:xixi:
Λες να είναι σημαδιακό αυτό?
elli@
Νεοφερμένος
Ναι ρε όντως!τι άγχος και αυτό!Όταν έβγαιναν οι βάσεις και είδα νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης λέω πάει άστο δεν έχω μπει καν στην Κομοτηνή και έβλεπα τις κάρτες με τις σχολές και έλεγα ας είναι στην επόμενη ας είναι στην επόμενη!Πότε θα ανέβεις;
Καλά και εγώ το ίδιο με τις βάσεις...Είχα απογοητευτεί πλήρως...Στα ύψη έφτασαν πια...Εγώ λέω να ανέβω 28...29 πρωί δηλ θα είμαι πάνω...Πήγες για την εγγραφή?
elli@
Νεοφερμένος
Aggeliki22065
Νεοφερμένος
Ρε συ εγω μαλλον θα παρω μεταγραφη για Αθηνα λογω πολυτεκνιας και επειδη σπουδαζει και η αδερφη μου εκει..Το θεμα ειναι οτι στην αρχη πριν παω Κομοτηνη ουτε το σκεφτομουν να κατσω Κομοτηνη αλλα τωρα που πηγα αλλαξα γνωμη,γιατι το κλιμα στο πανεπιστημιο και γενικοτερα ηταν πολυ φιλικο και ζεστο και ειναι σιγουρο οτι θα ζησεις τη φοιτητικη ζωη,αντιθετα Αθηνα μαλλον δεν παλευεται..τελοσπαντων ομως δεν το βλεπω να μενω Κομοτηνη γιατι ολοι γυρω μου με πρηζουν να την παρω τη μεταγραφη..οποτε μαλλον δε θα ειμαστε συμφοιτητες..Παιδιά εσείς που δεν είστε από Κομοτηνή που έχετε νοικιάσει κέντρο η προς τα έξω?
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω θα παρω τους διεθνεις οργανισμους και την εγκληματολογία σίγουρα..
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
να ρωτησω κατι? οι δικηγοροι δν θεωρουνται κορεσμενοι?
πες μου ενα επαγγελμα που δεν ειναι κορεσμενο να παω να το σπουδασω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.