napstor
Δραστήριο μέλος
σου παιρνουν 4,3 ευρω την ωρα.η μεση τιμη ειναι περιπου 6-6,5 ευρω αρα θα ελεγα πως ειναι αρκετα φθηνα.Εμένα για 4 εβδομάδες το καλοκαίρι και για 19 ώρες την εβδομάδα μου παίρνουν 330 ευρώ. Μήπως είναι πολλά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emi
Νεοφερμένος
Είπα μήπως είναι πολλά γιατί είμαι λίγο άσχετη από αυτά. Πρώτη χρονιά κάνω και ελπίζω και τελευταία...σου παιρνουν 4,3 ευρω την ωρα.η μεση τιμη ειναι περιπου 6-6,5 ευρω αρα θα ελεγα πως ειναι αρκετα φθηνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειμαι β' λυκειου θεωρητικη!για αρχαια,εκθεση,λατινικα ποσο πανε περιπου?θελω να ακουσω αποψεις και εμπειριες!
εγώ πέρυσι για αυτά τα μαθήματα, 9 ώρες την εβδομάδα, έδωσα 2400!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
2400 ολη την χρονια?εγώ πέρυσι για αυτά τα μαθήματα, 9 ώρες την εβδομάδα, έδωσα 2400!
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
2400 ολη την χρονια?
ε ναι βρε! αν ήταν το μήνα θα έπρεπε να είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας! για βδομάδα ούτε λόγος!
Και αν ενδιαφέρεσαι και για 3η λυκείου, για 13 ωρες δίνω 3400!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι β λυκειου θα παω!χαχαχα φανταζεσαι το μηνα τοσα?????!μαλλον θα αρχισω !θα ρωτησω βεβαια πολλα φροντιστηρια απο αυριο!και ευχομαι να βρω κατι καλο!ε ναι βρε! αν ήταν το μήνα θα έπρεπε να είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας! για βδομάδα ούτε λόγος!
Και αν ενδιαφέρεσαι και για 3η λυκείου, για 13 ωρες δίνω 3400!
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι β λυκειου θα παω!χαχαχα φανταζεσαι το μηνα τοσα?????!μαλλον θα αρχισω !θα ρωτησω βεβαια πολλα φροντιστηρια απο αυριο!και ευχομαι να βρω κατι καλο!
Καλά θα κάνεις! κάνε μια έρευνα πρώτα, δες τι σου προσφέρει το κάθε φροντιστήριο και μετά αποφάσισε. Και να ξέρεις πως το καλό δεν είναι πάντα και το ακριβό! Μη δώσεις και μια περιουσία για δίδακτρα!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ισχυει αυτο!μια φιλη μου πηγαινε γ' λυκειου σε αυτα τα μαθηματα,και πληρωνε 180 το μηνα!παρολο που ηταν φτηνα ,εμεινε ευχαριστημενη απο τους καθηγητες!Καλά θα κάνεις! κάνε μια έρευνα πρώτα, δες τι σου προσφέρει το κάθε φροντιστήριο και μετά αποφάσισε. Και να ξέρεις πως το καλό δεν είναι πάντα και το ακριβό! Μη δώσεις και μια περιουσία για δίδακτρα!
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις!!!
domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θέλω πολύ να κάνω ιδιαίτερα στα μαθηματικά αλλά σίγουρα θα είναι πολύ ακριβά. Αν όμως καταφέρω και πάω πόσες ώρες πιστεύετε οτι χρειάζεται?? να κάνω και γεωμετρία ή δεν θα μου χρειαστεί? και επισης, δε γίνεται να πληρώσω ένα μηνιαίο ποσό και όχι με την ώρα???
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις!!!
κοίτα, τα ιδιαίτερα με την ώρα πηγαίνουν, απλά μπορείς να τα πληρώνεις είτε με την εβδομάδα είτε με το μήνα! Όπως βολεύεται καθένας. Τώρα για τα μαθηματικά που λες καλύτερα να μιλήσουν οι θετικοτεχνολογικοί!
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
dante38245
Νεοφερμένος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και συγνωμη θεωρεις 250-300 καλες τιμες?εγω το θεωρω ακριβο!για ιδιαιτερο θα συμφωνουσα αλλα 250-300 δεν τα δινω για φροντιστηριο μαθηματων,για ξενες γλωσσες η' κατι αλλο εξωσχολικο ναι!Εγω πιστευω οτι οποιος θελει να πετυχει το στοχο του δεν πρεπει να κοιταει τοσο την τιμη(οταν μιλαμε ,βεβαια,για μικρη διαφορα τιμης),αλλα το επιπεδο των μαθηματων,τις επιτυχιες του φροντηστηριου,τους καλους καθηγητες και την οργανωση του φροντηστηριου.Γιατι υπαρχουν και φροντηστηρια με 250-300 ευρω το μηνα που δεν ενδιαφεροναται καθολου για τους μαθητες τους και η δουλεια τους ειναι μετρια.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Αν βρεις καλό φροντιστήριο στη Γ με τοσα κλεισε και πες τους κι ευχαριστω...και συγνωμη θεωρεις 250-300 καλες τιμες?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια μια φιλη μου περισυ πηγαινε σε 3 μαθηματα και εμεινε απολυτως ευχαριστημενη!εκτος βεβαια αν μιλας για πολυ μεγαλα φροντιστηρια,με πειρα,μεγαλες επιτυχιες!ετσι καπως να το δεχτω!Αν βρεις καλό φροντιστήριο στη Γ με τοσα κλεισε και πες τους κι ευχαριστω...
υπάρχουν και χειρότερα δυστυχώς
Τα ιδιαίτερα συνήθως είναι πιο ακριβά από τα φροντιστήρια. Έχω ακούσει και 60?/ώρα!και παλι καλά να λέτε.έχω γνωστούς που μένουν σε μικρά νησιά οπου δεν υπάρχουν φροντηστηρια και έχουν μονο ιδιαιτερα και παει 25-30 ευρώ /ώρα.
υπάρχουν και χειρότερα δυστυχώς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.