Zed
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν πρόκειται να καπνίσω ποτέ!Ο κόσμος να χαλάσει.
Στην ηλικία σου τα ίδια έλεγε κι ένας μλκας "φίλος" μου και πλέον είναι σχεδόν μαστούρης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Nα ενα καλο παραδειγμα..Στην ηλικία σου τα ίδια έλεγε κι ένας μλκας "φίλος" μου και πλέον είναι σχεδόν μαστούρης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Εχετε την ιδια ηλικια και οριμοτητα ρε Δημο??? :fss::fss::fss:
Τωρα ειδα την ηλικια του,αλλα και τοτε και εγω το ιδιο ελεγα και το πιστευα,και το λεω ακομα.
randy1989
Νεοφερμένος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντα βηχεις πρωτη φορα, εκτος και αν δεν το "καταπιες".Kι εγώ έχω δοκιμάσει μερικά σε δυο τριήμερες. Ούτε εθίστηκα, ούτε έβηξα, ούτε τίποτα. Μια μλκια και μισή ήταν. Βρωμούσα τσιγαρίλα και είχα μια στιφή γεύση στο στόμα μου.
Guest 278211
Επισκέπτης
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντα βηχεις πρωτη φορα, εκτος και αν δεν το "καταπιες".
Κι όμως. Εντάξει με ενόχλησε λίγο, αλλά όχι σαν κάτι άλλους που τρελένονται στο βήχα. Ίσως φταίει το ότι μέχρι τοτε ήμουν και αρκετά παθητικός καπνιστής.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
totazoula
Νεοφερμένος
Καπνίζετε???Τι γνωμη εχετε για το τσιγάρο...?Θα δοκιμάζαρε ποτε αν δεν καπνιζετε ήδη.....?Γενικότερα πείτε τη γνώμη σας γι αυτο τελοσπαντων................
πριν απο λιγους μηνες...δεν ηθελα καν να δοκιμασω...το απεφευγα...! ελεγα πως δεν προκειται να καπνισω..!! αλλα ειπα με την κολλητη μου να δοκιμασουμε...!
και την πατησα προσωπικα! στο πρωτο μας..λεγαμε και οι δυο..πως δεν μας αρεσει.. αναρωτιομασταν γιατι τους ευχαριστει τους καπνιστες?
απο τοτε εχω ξανα καπνισει αλλα 30 τσιγαρα ...και αυτα μπορω να πω πως πιεζομουν να τα κανω..δε μου αρεσαν..! ασε που με χαλουσανε πολυ...μου εκαναν αμεσως ζαλαδα..! μπορει επειδη δε το εχω συνηθησει...παλι καλα δηλαδη!! φοβαμαι πως σιγα σιγα αν συνεχισω ετσι θα μου γινει συνηθεια... και απο τη στιγμη που δεν μου αρεσει δε ξερω γιατι μπαινω στον πειρασμο να καπνισω... σιγουρα με τραβαει η κινηση..!! αλλα οχι ο καπνος ουτε η μαστουρα που νιωθω..αν και λιγη!
σα συμβουλη ομως θα εδινα οσοι δεν εχουν καπνισει να μην δοκιμασουν κιολας..!! αν το κανεις μια φορα...ειναι ο πειρασμος και η ανεση του οτι το εχεις κανει ηδη..και σιγα σιγα 8α κολλησεις!
napstor
Δραστήριο μέλος
ασε και εγω,πριν λιγο καιρο εκανα ενα χορτο,και απο τοτε εχω κολλησει.να φανταστεις μεχρι και καλλιεργεια εχω φυτεψει στον κηπο της πισω αυλης.πριν απο λιγους μηνες...δεν ηθελα καν να δοκιμασω...το απεφευγα...! ελεγα πως δεν προκειται να καπνισω..!! αλλα ειπα με την κολλητη μου να δοκιμασουμε...!
και την πατησα προσωπικα! στο πρωτο μας..λεγαμε και οι δυο..πως δεν μας αρεσει.. αναρωτιομασταν γιατι τους ευχαριστει τους καπνιστες?
απο τοτε εχω ξανα καπνισει αλλα 30 τσιγαρα ...και αυτα μπορω να πω πως πιεζομουν να τα κανω..δε μου αρεσαν..! ασε που με χαλουσανε πολυ...μου εκαναν αμεσως ζαλαδα..! μπορει επειδη δε το εχω συνηθησει...παλι καλα δηλαδη!! φοβαμαι πως σιγα σιγα αν συνεχισω ετσι θα μου γινει συνηθεια... και απο τη στιγμη που δεν μου αρεσει δε ξερω γιατι μπαινω στον πειρασμο να καπνισω... σιγουρα με τραβαει η κινηση..!! αλλα οχι ο καπνος ουτε η μαστουρα που νιωθω..αν και λιγη!
σα συμβουλη ομως θα εδινα οσοι δεν εχουν καπνισει να μην δοκιμασουν κιολας..!! αν το κανεις μια φορα...ειναι ο πειρασμος και η ανεση του οτι το εχεις κανει ηδη..και σιγα σιγα 8α κολλησεις!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα ειναι η κατασταση, απορω γιατι τα βλεπετε ολα σκουρα.Πολλοι γονεις κατα καιρους λενε στα παιδια τους "Μη καπνιζετε γτ κανει κακο"..Ωστοσο η εννοια αυτη ειναι τελειως αφηρημενη-Σε ποιον κανει κακο και γιατι?-Βεβαια ειναι ενα πολυσυζητημενο και πολυδιευκρηνισμενο θεμα..Το καπνισμα σκοτωνει γραφουν τα πακετα τσιγαρων...και αυτο ειναι το παραξενο..αγοραζουμε καθημερινα κατι που μας σκοτωνει..σκοτωνουμε καθημερινα τον εαυτο μας..εξασφαλιζουμε καθημερινα μια θεση στα νοσοκομεια με προσβολη απο ΧΑΠ(Χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια)ειμαστε με λιγα λογια αυτοχειρες...Στη τελευταια χρονια του γυμνασιου μια καθηγητρια μας φροντιζε να μας ενημερωνει με διαφορα dvds και videos για τις επιπτωσεις του καπνισματος,δε δυσταζε μαλιστα να προβαλει ακομα και ακραια βιντεο με που παρουσιαζαν ανθρωπους που υπεφεραν απο ΧΑΠ..εγχειρησεις βουλομενων αρτηριων και αλλα παρομοια σχετικα με τς αμεσες συνεπειες του καπνισματος στην ανθρωπινη ζωη..Ωστοσο πιστευω πως ο αγωνας που γινεται δε πρεπει να σταματησει καθως τα ποσοστα θανατων στη χωρα μας ξεπερνουν τα φυσιολογικα και αποτελουν παραγοντα αμεσης δραστηριοποιησης των πολιτων σε θεματα ανθρωπινης συνειδησης...Ελπιζω και ολοι μας ελπιζουμε σε μια βελτιωση αυτης της καταστασης....
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλοι γονεις κατα καιρους λενε στα παιδια τους "Μη καπνιζετε γτ κανει κακο"..Ωστοσο η εννοια αυτη ειναι τελειως αφηρημενη-Σε ποιον κανει κακο και γιατι?-Βεβαια ειναι ενα πολυσυζητημενο και πολυδιευκρηνισμενο θεμα..Το καπνισμα σκοτωνει γραφουν τα πακετα τσιγαρων...και αυτο ειναι το παραξενο..αγοραζουμε καθημερινα κατι που μας σκοτωνει..σκοτωνουμε καθημερινα τον εαυτο μας..εξασφαλιζουμε καθημερινα μια θεση στα νοσοκομεια με προσβολη απο ΧΑΠ(Χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια)ειμαστε με λιγα λογια αυτοχειρες...Στη τελευταια χρονια του γυμνασιου μια καθηγητρια μας φροντιζε να μας ενημερωνει με διαφορα dvds και videos για τις επιπτωσεις του καπνισματος,δε δυσταζε μαλιστα να προβαλει ακομα και ακραια βιντεο με που παρουσιαζαν ανθρωπους που υπεφεραν απο ΧΑΠ..εγχειρησεις βουλομενων αρτηριων και αλλα παρομοια σχετικα με τς αμεσες συνεπειες του καπνισματος στην ανθρωπινη ζωη..Ωστοσο πιστευω πως ο αγωνας που γινεται δε πρεπει να σταματησει καθως τα ποσοστα θανατων στη χωρα μας ξεπερνουν τα φυσιολογικα και αποτελουν παραγοντα αμεσης δραστηριοποιησης των πολιτων σε θεματα ανθρωπινης συνειδησης...Ελπιζω και ολοι μας ελπιζουμε σε μια βελτιωση αυτης της καταστασης....
To κάπνισμα αποτελεί σοβαρό εθισμό, και δύσκολα κόβεται... Ξέρω, από τους γονείς μου... Η νομιμότητα του καπνίσματος και η επικινδυνότητά του είναι αυτή που υποχρεώνει το υπουργείο να προειδοποιεί, αλλά ακριβώς επειδή το κάπνισμα επιτρέπεται, δε μπορεί να γίνει τίποτε παραπάνω. Και απ'ότι φαίνεται όλοι διαβάζουν τα μηνύματα, όλοι είναι γνώστες του φαινομένου, αλλά τις περισσότερες φορές, η ανάγκη είναι τόσο ισχυρή που οι προειδοποιήσεις παραβλέπονται και γι'αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Το στάνταρ είναι ότι οι καπνιστές είτε είναι μανιώδεις είτε όχι, θα υποστηρίξουν ότι τους διευκολύνει στις κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, ή ότι είναι μια διασκέδαση, μια σημαντική ανάγκη, ένα ευχάριστο διάλειμμα, τέλοσπάντων, κάτι αγχολυτικό...
Αυτά όμως που μπορεί να πρσφέρει το τσιγάρο, και που σχετίζονται με τον ψυχισμό του ατόμου, προσωπικά τα θεωρώ αμελητεα μπροστά στα προβλήματα υγείας που προκαλεί... Καρκίνος, αρτηριοσκλήρυνση, κούραση, το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται όλο και πιο ανίσχυρο και πολλά άλλα.
Για τους ενεργητικούς καπνιστές, ναι είναι μια χαρά, αν εκείνοι συμφωνούν με την ιδέα της σταδιακής τους αυτοκτονίας. Τους παθητικούς καπνιστές τους ρώτησε κανένας?Μια χαρα ειναι η κατασταση, απορω γιατι τα βλεπετε ολα σκουρα.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τους ενεργητικούς καπνιστές, ναι είναι μια χαρά, αν εκείνοι συμφωνούν με την ιδέα της σταδιακής τους αυτοκτονίας. Τους παθητικούς καπνιστές τους ρώτησε κανένας?
"σταδιακης απτοκτονιας" ποιος σου τα μαθε αυτα?
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
"σταδιακης απτοκτονιας" ποιος σου τα μαθε αυτα?
Έτσι το αντιμετωπίζω. Σε σκοτώνει αργά... Και το κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου...
bephometh
Νεοφερμένος
οντας ενεργητικος καπνιστης για περισσοτερο απο πεντε χρονια εχω να πω το εξης:Καπνίζετε???Τι γνωμη εχετε για το τσιγάρο...?Θα δοκιμάζαρε ποτε αν δεν καπνιζετε ήδη.....?Γενικότερα πείτε τη γνώμη σας γι αυτο τελοσπαντων................
μαγκια δεν ειναι να πεις εγω τσιγαρο ποτε...μαγκια ειναι να το δοκιμασεις να δεις αν σου τεριαζει-αρεσει και αν ναι συνεχισε. αλλιως κοφτο μαχαιρι
τωρα καλο δεν το λες αλλα ειναι μια συνηθια-απολυση κ αυτο...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τσιγαρο δεν ειναι το μονο πραγμα που σε "σκοτωνει" αργα και το κανεις εσυ ο ιδιος στο εαυτο σου. Με την λογικη σου μονο που αναπνεουμε αυτοσκοτωνομαστε.Έτσι το αντιμετωπίζω. Σε σκοτώνει αργά... Και το κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.