dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος είπε ότι είναι ηθική απαγόρευση? Για σένα μπορεί να ήταν... θέμα γνώσης είναι...In other words, το απομυθοποίησες...
Σταμάτησε να είναι "απαγορευμένο", επειδή άκουσες κάποια επιχειρήματα εναντίον του... Αντίθετα, το δοκίμασες, δεν σου άρεσε και το απέρριψες...
Είναι η ούσια του αν είσαι κύριος του εαυτού σου εσύ ή οι "ηθικές απαγορεύσεις"...
Δοκίμασε να κάνεις σεξ με τον ξάδερφο σου, αυτό είναι ηθική απαγόρευση
το είπες και μόνη σου πιο πριν... η αίσθηση ότι κάνει μαγκιά ή τίποτα τέτοιο.... τέσπαΘα σου εξηγήσω τι εννοώ... Και γιατί πραγματικά σ' αυτό το στάδιο είναι ό,τι πιο αξιοπερίεργο συμβαίνει μ' αυτό το φαινόμενο...
Ο εθισμός είναι κάτι γνωστό... Άπαξ και εθιστείς σε κάτι είναι δύσκολο να το σταματήσεις... Όλοι έχουμε βιωσεί κάτι τέτοιο... Σε διαφορετικό επίπεδο ο καθένας μας, βέβαια...
Αυτό που πραγματικά είναι ανεξήγητο... Ακόμη και κάνοντας όλη την πορεία, δεν το έχω καταλάβει... Είναι τι κάνει τον υποψήφιο καπνιστή, να ξανακαπνίσει, μετά το πρώτο του τσιγάρο(να κατεβάσει τον καπνό εννοώ), το οποίο είναι από τα χειρότερα πράγματα σε γεύση και αίσθηση... Τι τον κάνει να συνεχίσει όλη αυτή την πορεία ως τον εθισμό, ακόμη κι όταν κάνοντας το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο κλπ τσιγάρο, ναι μεν δεν είναι τόσο άθλια η αίσθηση, αλλά δεν την λες και καλή, και η γεύση δεν αλλάζει σχεδόν καθόλου?? Τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό αυτού του ανθρώπου εν τέλει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ποιος είπε ότι είναι ηθική απαγόρευση? Για σένα μπορεί να ήταν... θέμα γνώσης είναι...
Δοκίμασε να κάνεις σεξ με τον ξάδερφο σου, αυτό είναι ηθική απαγόρευση
Γι' αυτό το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά... Δεν είναι πραγματική απαγόρευση, είναι μέσα στο μυαλό σου...
το είπες και μόνη σου πιο πριν... η αίσθηση ότι κάνει μαγκιά ή τίποτα τέτοιο.... τέσπα
Μα είναι άθλιο ρε συ... Πόσα πια κάνει το άτομο για το image του??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Έλα ντε, για το smell του δεν νοιάζεται καθόλου?Μα είναι άθλιο ρε συ... Πόσα πια κάνει το άτομο για το image του??
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Έλα ντε, για το smell του δεν νοιάζεται καθόλου?
Βρε, να πάει στα κομμάτια η μυρωδιά!! Δεν την καταλαβαίνει, έτσι κι αλλιώς... Πως αντέχει ο άλλος το να καίγονται τα πνευμόνια του???
Gate4
Επιφανές μέλος
ελα ντε??αυτο ρωταω καθε καπνιστη που ξερω αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση..Βρε, να πάει στα κομμάτια η μυρωδιά!! Δεν την καταλαβαίνει, έτσι κι αλλιώς... Πως αντέχει ο άλλος το να καίγονται τα πνευμόνια του???
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε, να πάει στα κομμάτια η μυρωδιά!! Δεν την καταλαβαίνει, έτσι κι αλλιώς... Πως αντέχει ο άλλος το να καίγονται τα πνευμόνια του???
Eπειδή έχω ρωτήσει, θα σου πω επακριβώς τι μου απάντησε κάποιος :
"Δε με ενδιαφέρει, μου αρέσει να καίγονται και ξέρω ότι σε λίγα χρόνια θα πάθω καρκίνο στους πνεύμονες και θα πεθάνω, αλλά δε με νοιάζει γιατί μου αρέσει να καπνίζω"
Gate4
Επιφανές μέλος
υαουυυυυυ!!!με αρεσει που λενε οτι το καπνισμα ειναι ωραιο και διαφορα τετοια..lol...Eπειδή έχω ρωτήσει, θα σου πω επακριβώς τι μου απάντησε κάποιος :
"Δε με ενδιαφέρει, μου αρέσει να καίγονται και ξέρω ότι σε λίγα χρόνια θα πάθω καρκίνο στους πνεύμονες και θα πεθάνω, αλλά δε με νοιάζει γιατί μου αρέσει να καπνίζω"
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Eπειδή έχω ρωτήσει, θα σου πω επακριβώς τι μου απάντησε κάποιος :
Πώς να το περιγράψω τώρα αυτό?? Σου είπε τι του αρέσει στο κάπνισμα??
Τον φτιάχνει να το κρατάει στο χέρι, ακόμα κι αν όλα τ' άλλα είναι χάλια??
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
υαουυυυυυ!!!με αρεσει που λενε οτι το καπνισμα ειναι ωραιο και διαφορα τετοια..lol...
Τι να πω, σε κάποιους μπορεί και να αρέσει, γούστα είναι αυτά, αλλά από ένα σημείο και μετά λειτουργεί περισσότερο ο εθισμός σε αυτό.
Πώς αλλιώς γίνεται ένα παιδί 17 χρονών να κάνει 1,5 πακέτο την ημέρα κατά μέσο όρο, και στο σχολείο σε κάθε διάλειμμα, ακόμα και στα πεντάλεπτα?
Gate4
Επιφανές μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν τους ενοχλει τους καπνιστες οτι βρομανε??ελεος ειναι :S
Όχι,καθόλου,άσχετο που εμένα τις περισσότερες φορές μου έρχεται να.., ούτε και τους καθηγητές στο σχολείο που μπαίνουν σε ένα τμήμα και το ένα τρίτο βρωμάει. Υπάρχει μεγάλη ανοχή πάνω στο θέμα αυτό.
Gate4
Επιφανές μέλος
στο γυμνασιο που πηγαινα η διευθιντρια μας καπνιζε υπερβολικα πολυ και την 1η φορα που μπηκα στο γραφειο της κοντεψα να πνιγω :S ασε που εχω και ασθμα και δεν αντεχω το τσιγαρο καθολουυυΌχι,καθόλου,άσχετο που εμένα τις περισσότερες φορές μου έρχεται να.., ούτε και τους καθηγητές στο σχολείο που μπαίνουν σε ένα τμήμα και το ένα τρίτο βρωμάει. Υπάρχει μεγάλη ανοχή πάνω στο θέμα αυτό.
εγω παντως οσο με θυμαμαι οποιον εβλεπα να καπνιζει τον ελεγα να το κοψειμια μερα νευριασα με τη μανα μου πηρα τα τσιγαρα της και τα εκανα κομματια
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ε μάλλον από το water lilyΔιευκρίνηση... Είμαι Ο tsarachaf...
Μπα δεν είναι απαγόρευση, τουλάχιστον για εμένα. Εδώ και χρόνια καπνίζουν και τέτοιες καταστάσεις είναι ξεπερασμένες. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι απαγορευμένο το τσιγάρο, ούτε και για τον εαυτό του. Απλά μέσω της γνώσης του μπορεί να αποκλίσει αυτά που γνωρίζει εκ των υστέρων ότι του κάνουν κακόΓι' αυτό το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά... Δεν είναι πραγματική απαγόρευση, είναι μέσα στο μυαλό σου...
Μπράβο.... πολύ γαμ@τ0 αυτό που έκανες.... Πείσε την να το κόψειστο γυμνασιο που πηγαινα η διευθιντρια μας καπνιζε υπερβολικα πολυ και την 1η φορα που μπηκα στο γραφειο της κοντεψα να πνιγω :S ασε που εχω και ασθμα και δεν αντεχω το τσιγαρο καθολουυυ
εγω παντως οσο με θυμαμαι οποιον εβλεπα να καπνιζει τον ελεγα να το κοψειμια μερα νευριασα με τη μανα μου πηρα τα τσιγαρα της και τα εκανα κομματια
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
ε μάλλον από το water lily
Ε, το φαντάστηκα...
Μπα δεν είναι απαγόρευση, τουλάχιστον για εμένα. Εδώ και χρόνια καπνίζουν και τέτοιες καταστάσεις είναι ξεπερασμένες. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι απαγορευμένο το τσιγάρο, ούτε και για τον εαυτό του. Απλά μέσω της γνώσης του μπορεί να αποκλίσει αυτά που γνωρίζει εκ των υστέρων ότι του κάνουν κακό
Ακόμη, δεν με πιάνεις ακριβώς... Αλλά δεν θα κολλήσουμε στις λέξεις τώρα... Η ουσία ίδια είναι...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Kατάλαβα τι λες... ότι επειδή είναι κακό έχουμε μια προδιάθεση να το απορρίψουμε εκ των υστέρων. Έτσι είναι σαν να το "απαγορεύουμε" εμείς στον εαυτό μας, με την ίδια λογική που "απαγορεύουμε" τον εαυτό μας να φάει κατσαρίδες, επειδή τις σιχαινόμαστε. τεσπα...Ε, το φαντάστηκα...
Ακόμη, δεν με πιάνεις ακριβώς... Αλλά δεν θα κολλήσουμε στις λέξεις τώρα... Η ουσία ίδια είναι...
Gate4
Επιφανές μέλος
ευχαριστω..ειχα εμπνευση..μια αλλη φορα της τα πεταξα στο δρομοΜπράβο.... πολύ γαμ@τ0 αυτό που έκανες.... Πείσε την να το κόψει
θα την πεισω καποια στιγμη να το κοψει..το χω βαλει στοχο
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά άμα δε θέλει να το κόψει δε πρόκειται να της αλλάξεις εσύ γνώμηευχαριστω..ειχα εμπνευση..μια αλλη φορα της τα πεταξα στο δρομο
θα την πεισω καποια στιγμη να το κοψει..το χω βαλει στοχο
Εκ πείρας μιλάω^^
Gate4
Επιφανές μέλος
το ειχε κοψει για κατι μηνες αλλα το ξαναρχισε..μπορει χωρις τσιγαρο γτ ετσι και αλιως δεν καπνιζει πολυ(το πολυ 3 τσιγαρα κανει την μερα και αν)το παλευει και θα το κοψει τελειως καποια στιγμη..επλιζω τουλαχιστον...!Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά άμα δε θέλει να το κόψει δε πρόκειται να της αλλάξεις εσύ γνώμη
Εκ πείρας μιλάω^^
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ τότετο ειχε κοψει για κατι μηνες αλλα το ξαναρχισε..μπορει χωρις τσιγαρο γτ ετσι και αλιως δεν καπνιζει πολυ(το πολυ 3 τσιγαρα κανει την μερα και αν)το παλευει και θα το κοψει τελειως καποια στιγμη..επλιζω τουλαχιστον...!
πάντως αμα κάνει 3 μόνο μην ασχολείσαι,μην της το αναφέρεις καν
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι γιατί είναι εθισμός (εξάλλου πίνω αλκοόλ, που είναι της ίδιας κλάσης "ναρκωτικό"), ούτε για να προστατέψω τον εαυτό μου, ούτε επειδή το λέει ο νόμος.
Αλλά γιατί καπνίζοντας αναγκάζω τους άλλους στο ίδιο χώρο να εισπνέουν τον καπνό μου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει αυτό, δηλ. να δυσχαιρένει την αναπνοή του και να καταστρέφει το αναπνευστικό του σύστημα, απλώς επειδή κάποιος μκλς αποφάσισε να καταστρέψει το δικό του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.