chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό είναι πολυ σημαντικό να γίνει το καλοκαίρι που δεν υπάρχει η πίεση του σχολείου και της ύλης.
Άρα αν τα μαθήματα στοχεύουν στα παραπάνω τότε καλό είναι να γίνουν....
Καλή Τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Εγώ κάνω θερινά όχι για να καλύψω την ύλη όπως άλλα άτομα (εξάλλου τώρα πάω στη Β!) αλλά γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν. Μπορώ να διαβάσω ελεύθερα και χωρίς άγχος και ειλικρινά ταράζω τους καθηγητές μου στις απορίες που έχω, ακόμα και αν αυτές είναι από την προηγούμενη χρονιά. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ κάνω θερινά όχι για να καλύψω την ύλη όπως άλλα άτομα (εξάλλου τώρα πάω στη Β!) αλλά γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν. Μπορώ να διαβάσω ελεύθερα και χωρίς άγχος και ειλικρινά ταράζω τους καθηγητές μου στις απορίες που έχω, ακόμα και αν αυτές είναι από την προηγούμενη χρονιά. :p
:p
Συμφωνώ. Το καλοκαίρι μπορείς να διαβάζεις με την ησυχία σου και έτσι το διάβασμα μπορεί να γίνει πιο αποδοτικό.:iagree:Δε μιλάω φυσικά για τρελό διάβασμα.Όταν έχουμε σχολείο το καθημερινό πρόγραμμα είναι μία παράμετρος που σε κουράζει αρκετά.Εγω έχω αρχίσει να διαβάζω μαθ γεν (από βοήθημα) και με 1-2 ώρες την ημέρα και λίγη όρεξη δεν είναι καθόλου κουραστικό, το αντίθετο.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

και πραγματα που την καθημερινη ζωη αναλυουν επιστημονικα
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Για θετική-τεχνολογική μιλάω πάντα.

οκ παιδια..τι να πω...εγω θα κανω μαθηματικα τον αυγουστο επειδη δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστημεη απο την α' λυκειου....οκ απλα ο καθενασ αναλογα με τισ επιλογεσ του...και με το ποσο ευχαριστημενος ειναι..επιλεγει και τα θερινα μαθηματα:iagree:Δεν είναι ανάγκη να κάνεις μάθημα και το καλοκαίρι όμως.
Για θετική-τεχνολογική μιλάω πάντα.
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Αν κάποιος πιστεύει πως έχει μεγάλη ανάγκη, τι να πω ας ξεκινήσει..αλλά και να μην κάνετε είναι ελάχιστο εώς καθόλου το κακό.
boss2009
Νεοφερμένο μέλος

prisila
Νεοφερμένο μέλος

Για να τελειώνει και αυτό το θέμα παιδιά τα θερινά για όσους θέλουν μια καλύτερη αποδοση αυτήν την σχολική χρονιά όπως είπε ο κύριος chem22 είναι ότι καλύτερο εξάλλου το καλοκαίρι δεν έχεις και την πίεση του σχολείου άρα το διάβασμα είναι πιο ευχάριστο!Από την άλλη όμως μπορεί κάποιοι μαθητές να θεωρούν ότι ίσως τα θερινά μαθήματα καταντήσουν αρκετά εξουθενωτικά.Προσωπικά πιστεύω ότι έιναι άποψη του καθενός το τι θα κάνει και πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν οι ψυχικές καθώς και οι πνευματικές αντοχές του εκάστωτε μαθητή!!!!!!!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο. Απλα πολλοι τα φοβουνται τα θερινα γιατι πιστευουν πως ειναι αρκετα εξουθενωτικα. Σιγουρα ειναι υποκειμενικο οπως λες και εσυ, απλα υπαρχουν και καποια φροντιστηρια τα οποια ''ασκουν καποια πιεση'' για τα μαθηματα, τις ωρες...
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι θα διαβασω αρχαια γιατι θα παω θεωρητικη και σιγουρα θα τα ξεχασω εαν δεν τα κανω ενα καλο περασμα και αγγλικα γιατι δινω το Νοεμβριο (ο Θεος να βαλει το χερι του)
Οπως και να εχει καλο κουραγιο παιδια, καλη δυναμη και καλη επιτυχια!!!!!!
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο. Απλα πολλοι τα φοβουνται τα θερινα γιατι πιστευουν πως ειναι αρκετα εξουθενωτικα. Σιγουρα ειναι υποκειμενικο οπως λες και εσυ, απλα υπαρχουν και καποια φροντιστηρια τα οποια ''ασκουν καποια πιεση'' για τα μαθηματα, τις ωρες...
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι θα διαβασω αρχαια γιατι θα παω θεωρητικη και σιγουρα θα τα ξεχασω εαν δεν τα κανω ενα καλο περασμα και αγγλικα γιατι δινω το Νοεμβριο (ο Θεος να βαλει το χερι του)
Οπως και να εχει καλο κουραγιο παιδια, καλη δυναμη και καλη
επιτυχια!!!!!!
ευχαριστουμε,καλη επιτυχια και σε σενα!

LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Τραγικά τα πράγματα, έχω κάνει τόσα πολλά όσα δεν έχω κάνει όλη τη χρονιά.
Μας έχουν ταράξει. Τουλάχιστον έμαθα αυτά που έπρεπε, πάλι καλά.
Αύριο έχω στις 1 και τώρα τελείωσα το διάβασμα :who:
'Eχουμε βγάλει το 1ο κεφάλαιο στη Χημεία Κατεύθυνσης και την Τρίτη γράφω επαναληπτικό διαγώνισμα
Διαμοριακές δυνάμεις-Καταστάσεις της ύλης-Ιξώδες-Επιφανειακή τάση-Τάση ατμών (με ασκήσεις)-Νόμος μερικών πιέσων του Dalton.
(80 σελίδες από το βοήθημα του Σαλτερή)
kotsis1
Δραστήριο μέλος

στις 1
:nono:στη 1:who:
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Mην πεις κακια jimmako,μην πεις!

djimmakos
Διάσημο μέλος

Στις 13 τότε
Χαρά στο κουράγιο σου Δημήτρη ,εγω δεν θα το άντεχα ,όμως οι κόποι τις περισσότερες φορές ανταμοίβονται ,αλήθεια τι μαθήματα κάνεις?ον τοπικ τώρα εγώ μαθήματα για τη Β θα αρχίσω στα μέσα Αυγούστου, τώρα θα απολαύσω τις διακοπές μου
Γιατί εγώ το αντέχω; Μου' χει βγει η πίστη.
Κάνω
Άλγεβρα
Φυσική Γενικής
Φυσική Κατεύθυνσης
Μαθηματικά Κατεύθυνσης
Χημεία Κατεύθυνσης
Χημεία Γενικής
Έκθεση
Αυτά τα ολίγα. :p
Εγώ όμως μάθημα θα αρχίσω κατά τις 11 Σεπτέμβριου :dance:
Και Πάσχα-Χριστούγεννα καθόμαστε 15 μέρες, είτε είμαστε Α, είτε Β, είτε Γ. Αυτό με ενθαρρύνει κάπως.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Mην πεις κακια jimmako,μην πεις!![]()
Μα για να μαθαίνουμε τα λέμε,αν ήταν να πουλάμε ψωνιλίκι έτσι ζήτω που καήκαμε.Όλοι μπερδευόμαστε,δεν είναι εξωγήινο.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έγω προσωπικά πιστεύω πως είναι νωρίς για θερινό φρο από τώρα..
κοίτα όμως παίζουν ρόλο πολύ παράγοντες για την απόφαση που πρόκειται να πάρεις όσον αφορά το θέμα αυτό.. Εννοώ ότι άμα δεν άνοιξες ποτέ στη ζωή σου βιβλίο και τώρα σου ήρθε καμία Θεία Φώτιση να στρωθείς από τώρα για να περάσεις κάπου σε δύο χρόνια.. είναι σημαντικό να αρχίσεις να στρώνεις βάσεις από τώρα γιατί......... Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεται αλλά.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Εγώ δε κάνω, αλλά μέσα στο καλοκαίρι κάνω συνεχώς επαναλήψεις σε φυσική, άλγεβρα, γεωμετρίαγιατί μ'αρέσουν, είναι της κατεύθυνσης που θα επιλέξω και θέλω να μη τα ξεχάσω.. Αυτά!:thanks:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.