Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tomkarachris
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ΗΜΜΥ της Κρήτης έχει κατευθύνσεις btw, απλα δεν τις δηλώνεις κάπου, αλλα καθορίζονται απο το ποιά μαθήματα θα πάρεις στα μεγαλύτερα έτη και απο την διπλωματική. Βέβαια μπορείς να τα πάρεις όλα
πωτς γεννεν ατο?
Anarki
Διάσημο μέλος
Αυτό εννοεί ο Eruyomo.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Στο τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών του πολυτεχνείου Κρήτης δεν υπάρχουν τομείς εξειδίκευσης με την τυπική υπόσταση αλλά ο κάθε φοιτητής κάνει εξειδίκευση επιλέγοντας τα αντίστοιχα μαθήματα.
napstor
Δραστήριο μέλος
λοιπον στην αθηνα πραγματοποιειται σε συνεργασια με το school of engineering and design του πανεπιστημιου brunel της αγγλιας μεταπτυχιακο με τιτλο data communications systems.Ξερεις κανεις τι μεταπτυχιακο μπορεις να κανεις απο το τει ηλεκτρονικης
αν θες για καποιο αλλο τει πες μου.:no1:
tomkarachris
Νεοφερμένος
γαι το τει πληροφορικης αν θελεις κιολας. και γενικα οτι αλλο ξερεις για το ηλεκτρονικης(ανεξαρτητος αν ειναι στην αθηνα(ελλαδα) ή στο εξωτερικο)λοιπον στην αθηνα πραγματοποιειται σε συνεργασια με το school of engineering and design του πανεπιστημιου brunel της αγγλιας μεταπτυχιακο με τιτλο data communications systems.
αν θες για καποιο αλλο τει πες μου.:no1:
Titakos
Νεοφερμένος
Ωστοσο πιστευω κατι το οποιο κατευθηνη την σκεψη μου, τα πολλα μαθηματα και το διαβασμα για το πανεπηστημιο χαλαν την δημιουργικοτητα της σκεψης.
Το ίδιο πίστευε και ο Russell Crowe στο "a beautiful mind" και πήρε νόμπελ, που ξέρεις, αλλά αυτός σπούδαζε στο Princeton! Anyway, καλύτερα στα Χανιά περισσότερες γνώσεις και προοπτικές που μπορούν να σου δώσουν περισσότερα ερεθίσματα για κάτι δημιουργικότερο αντίθετα με το ΤΕΙ, δεν νομίζεις;;
napstor
Δραστήριο μέλος
εαν θες κατι για το τει ηλεκτρονικης,πες μου πιο συγκεκριμενα.
tomkarachris
Νεοφερμένος
Το ίδιο πίστευε και ο Russell Crowe στο "a beautiful mind" και πήρε νόμπελ, που ξέρεις, αλλά αυτός σπούδαζε στο Princeton! Anyway, καλύτερα στα Χανιά περισσότερες γνώσεις και προοπτικές που μπορούν να σου δώσουν περισσότερα ερεθίσματα για κάτι δημιουργικότερο αντίθετα με το ΤΕΙ, δεν νομίζεις;;
ταινια ειναι αυτο; δεν το επιασα!
Αληθεια πιστευεις οτι τα μαθηματα τους και τα βιβλια τους ειναι αυτα που θα σε κανουν δημιουργικο;Η δυνατοτητα σου να διακριθεις επειδη ησουν πιο καλο σκυλη και απεδωσες καλητερα στις μεθοδολογιε τους; Ξερεις φυσικα το τελος αυτων. Τιποτα το ξεχωριστο και ιδιετερο, οι τυποι επεναλαμβανουν συνεχεια τα ιδια(που ειπαν και οι προηγουμενοι που περασαν απο το πανεπηστμιο) αλλα χωρις κατι καινουργιο.
Αν ειχα τα χρηματα θα περνουσα και εγω στο Stanford οκ.Για το Princeton δεν ξερω αν ειναι καλη σχολη(σε αυτο που θελω)
(Και το μονο λιγοτερο που θα μου δωση το Τει ειναι λιγοτερα μαθηματικα αλλα περισσοτερη εφαρμογη των πραγματων,δες τα μαθηματα και θα καταλαβεις)
Anarki
Διάσημο μέλος
Λοιπόν.Θα ρωτήσω στη γραμματεία αύριο μπας και ξέρουν.
Η μετονομασία έχει εγκριθεί απο τη ΓΣΤ του τμήματος, έχει εγκριθεί απο το ΣΑΠΕ αλλά όχι ακόμα απο το Υπουργείο Παιδείας. Δεν ξέρουμε πότε θα εγκριθεί, αλλά αφού εγκριθεί, θα αρχίσει να ισχύει μόλις δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, το οποίο γίνεται σχετικά γρήγορα αφού παρθεί η απόφαση.
Αυτά ακριβώς μου είπαν απο τη γραμματεία σήμερα που ρώτησα.
o john nash εννοεις
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν.
Η μετονομασία έχει εγκριθεί απο τη ΓΣΤ του τμήματος, έχει εγκριθεί απο το ΣΑΠΕ αλλά όχι ακόμα απο το Υπουργείο Παιδείας. Δεν ξέρουμε πότε θα εγκριθεί, αλλά αφού εγκριθεί, θα αρχίσει να ισχύει μόλις δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, το οποίο γίνεται σχετικά γρήγορα αφού παρθεί η απόφαση.
Αυτά ακριβώς μου είπαν απο τη γραμματεία σήμερα που ρώτησα.
Αφού απομένει να εκδοθεί μόνο το σχετικό ΦΕΚ (και αυτό θαρρώ στο άμεσο μέλλον), μήπως παίζει να μπήκες για Ηλεκτρονικών ΜΜΥ και να βγεις με πτυχίο Ηλεκτρολόγων ΜΜΥ?
Γνωρίζω σε περιπτώσεις που αλλάζει "ταμπέλα" ένα Τμήμα (αλλά όχι και εργασιακώς διαφορετικό), οι παρόντες φοιτητές του παίρνουν πτυχίο με τη νέα ταμπέλα. Τώρα όμως που η μετονομασία διαφοροποιεί και τις εργασιακές σχέσεις (άλλη ειδικότητα στο ΤΕΕ)... τί γίνεται?
Anarki
Διάσημο μέλος
O Russell Crowe έπαιζε τον John Nash.o john nash εννοεις
Stroumfita
Νεοφερμένος
Απο τη μια σκεφτομαι οτι για τουριστικες επιχειρησεις πρεπει να παρω 5ο πεδιο δηλαδη +1 μαθημα (το οποιο ηδη το κανω στο φροντηστηριο και δεν μ αρεσει καθολου) και απο την αλλη λεω να παρω ή Ηλεκτρονικη ή Ηλεκτρολογια απο 4ο πεδιο που δεν εχω και τον επιπλεον μαθημα αλλα κολλαω στο οτι εχει μαθημα βαρυτητας τα μαθηματικα κατευθυνσης (αν δεν κανω λαθος).
Επισης τουριστικες επιχειρησεις κυμαινονται απο 13-15000 μορια (δυσκολα θα βγαλω τοσα) ενω Ηλεκτρονικη/Ηλεκτρολογια απο 8-13000 περιπου.
Πειτε μου τη γνωμη σας.
Σημαντικη επισης και η γνωμη οσων ασχολουνται με τα παραπανω επαγγελματα δινοντας μου συμβουλες για τα υπερ και τα κατα αυτων.
Ευχαριστω.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Stroumfita
Νεοφερμένος
Δεν ξερω δηλαδη τις δυσκολιες και τις απαιτησεις της καθεμιας.
Thodwris
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.