Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί έχουν αθηναϊκές πινακίδες είναι κοπέλες.γιατί πάντα οι κοπέλες να βγαίνουν άμοιρες ευθυνών;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρετε τι λενε? οτι αυτοι που ποτε ως τωρα δεν ειχαν μια δυνατη εμπειρια,ζουν μια και καλη το παθος και ολη την ενταση καλυτερα απ ολους!!
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός ανάμεσα σε άλλα δισεκατομμύρια ανθρώπους.Που σημαίνει πως για διαφορετικούς λόγους είναι μόνοι όσοι είναι,και διαφορετικά αντιδρούν όταν δεν είναι.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρετε τι λενε? οτι αυτοι που ποτε ως τωρα δεν ειχαν μια δυνατη εμπειρια,ζουν μια και καλη το παθος και ολη την ενταση καλυτερα απ ολους!!
Ως τώρα; Πως ορίζεται αυτό;
Γι αυτούς που είχαν μια δυνατή εμπειρία παλιότερα, κάποια στιγμή θα ήταν η πρώτη και δεν θα είχαν ξαναζήσει κάτι τέτοιο.
Τότε δε θα έπρεπε για όλους να πηγαίνουν όλα καλά από την πρώτη κιόλας φορά;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Προφανως απο την ελλειψη
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Όρισέ μου το "δυνατή" για να σου πω κατά πόσον ισχύει.Ξέρετε τι λενε? οτι αυτοι που ποτε ως τωρα δεν ειχαν μια δυνατη εμπειρια,ζουν μια και καλη το παθος και ολη την ενταση καλυτερα απ ολους!!
Εγώ θα σου πω απλώς το εξής: όσο δυνατός ή έντονος μπορεί να είναι ένας έρωτας, πάντα υπάρχει κάτι πιο δυνατό. Με λίγα λόγια, αν ζεις ή έχεις ζήσει ένα πολύ δυνατό έρωτα, σε κλίμακα Ν, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχει και ένας ακόμα πιο δυνατός έρωτας, σε κλίμακα Ν+1.
Το δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι το κατά πόσο αποδέχεσαι, μετά την πρώτη σου εμπειρία, ότι όντως μπορεί να υπάρξει κάτι πιο δυνατό. Ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα, αλλά πόσο διαθέσιμη είσαι να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σ' αυτό;
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως πέρα από αυτά την πρώτη φορά νιώθεις πιο έντονα. Μετά συνηθίζεις και θες όλο και πιο πολύ για να το ευχαριστηθείς. Το ίδιο ισχύει με τα ναρκωτικά και γενικά ότι διεγείρει τους νευρουποδοχείς...Όρισέ μου το "δυνατή" για να σου πω κατά πόσον ισχύει.
Εγώ θα σου πω απλώς το εξής: όσο δυνατός ή έντονος μπορεί να είναι ένας έρωτας, πάντα υπάρχει κάτι πιο δυνατό. Με λίγα λόγια, αν ζεις ή έχεις ζήσει ένα πολύ δυνατό έρωτα, σε κλίμακα Ν, σκέψου ότι μπορεί να υπάρχει και ένας ακόμα πιο δυνατός έρωτας, σε κλίμακα Ν+1.
Το δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι το κατά πόσο αποδέχεσαι, μετά την πρώτη σου εμπειρία, ότι όντως μπορεί να υπάρξει κάτι πιο δυνατό. Ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα, αλλά πόσο διαθέσιμη είσαι να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σ' αυτό;
Με την λογική σου πάντως θα μπορούσες να συνδυάσεις και σεξ με ναρκωτικά και αυτό έχει να κάνει με το πόσο το αποδέχεσαι. Σοζ αλλά όπως το έγραψες μου φάνηκε ότι λες να το στρέψουμε όλοι στην πολυγαμία, τις απάτες (κερατώματα) για να δοκιμάσουμε άμα είναι καλύτερα έτσι
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
το θέμα είναι το βρίσκεις η μπα?γιατί αν ψάχνεις ουτοπικό μπορεί να μην έρθει ποτε!Εντυπωσιάζομαι πάρα πολύ δύσκολα και επειδή δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλω πραγματικά, έχω μια τεράστια δυσκολία στο να μου αρέσει κάποιο θηλυκό whatsoever.
gmat
Νεοφερμένος
Πριν απο λιγες μερες καταλαβα οτι μου αρεσει η κολλητη μου!!! Περναμε πολλες ωρες καθε μερα μαζι και συνεννοουμαστε πολυ καλα. Ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει και σιγουρα δεν θελω να τη χασω απο τη ζωη μου.
Μιλωντας της όμως για τα αισθηματα μου, μηπως χανω αυτη τη σχέση, αν δεν θελει και αυτη να με δει αλλιως?
Σας παρακαλώ, βοηθηστε με.. τι να κανω? να της το πω ή να το πνιξω μεσα μου αυτο που νιωθω?
Τι συνεπειες θα εχει η καθε μια απο τις δυο κινησεις που μπορω να κανω?
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας...
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα παιδιά,
Πριν απο λιγες μερες καταλαβα οτι μου αρεσει η κολλητη μου!!! Περναμε πολλες ωρες καθε μερα μαζι και συνεννοουμαστε πολυ καλα. Ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει και σιγουρα δεν θελω να τη χασω απο τη ζωη μου.
Μιλωντας της όμως για τα αισθηματα μου, μηπως χανω αυτη τη σχέση, αν δεν θελει και αυτη να με δει αλλιως?
Σας παρακαλώ, βοηθηστε με.. τι να κανω? να της το πω ή να το πνιξω μεσα μου αυτο που νιωθω?
Το χα παθει και γω καποτε!!!!!Μιλα της αν μπορεις(ή μαθε κατι με εμμεσο τροπο).Παντως μακαρι να μην χαλασει η φιλια σας!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά,
πρωτα σιγουρεψε τα αισθηματα σου ωστε να μην την πληγωσεις αργοτερα.Αν εισαι σιγουρος τοτε πες της το,αν οχι περιμενε λιγο καιρο ακομα,μηπως ειναι κολλημα των ημερων το οποιο θα σου περασει.
VolPe
Νεοφερμένος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάντως πριν της μιλήσεις προσπάθησε να της το δείξεις κάπως...να κάνεις κάτι που δεν θα το έκανες σε κάποια που είναι μόνο φίλη σου..και σίγουρα θα το πιάσει το μήνυμα και είναι πιθανό να σε δει και αυτή με άλλο μάτι..πάντως μην το πεις σε πολλούς (ιδανικά σε έναν η κανέναν) γιατι τα νέα τρέχουν τρομερά γρήγορα και αν το μάθει πριν το καταλάβει μόνη της μπορεί να το πάρει όχι και τόσο καλα...
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Ειχα μια ελπιδα οτι αυτο το τοπικ θα το ειχε ανοιξει κοπελα μολις ειδα το τιτλο
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
τσ τσ τσ....ανώμαλοι!!Και 'γω και "χάρηκα"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.