Guest 986132
Επισκέπτης
Τι κάνω τωρα είναι το θέμα...
Αυτό που είπες... Ξεκαθαρίζεις τα πράματα και προχωράς. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνετε μαζί ή θα χωρίσετε.
Μην καταπιέζεσαι για τίποτα και για κανέναν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν καταπιέζομαι μάλιστα του είχα δηλώσει πως αν αυτός μπορει να αλλάξει καλώς εγώ δεν αλλάζω για κανέναν... Αλλά οκ να τα ξεκαθαρίσω της συνέπιες τις σκεφτόμαστε??Αυτό που είπες... Ξεκαθαρίζεις τα πράματα και προχωράς. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνετε μαζί ή θα χωρίσετε.
Μην καταπιέζεσαι για τίποτα και για κανέναν.
Θέλω να μιλησω με κάποιον που γνωρίζουμε και οι 2 γ να με βοηθήσει... Με ποιον θα μπορούσα να μιλήσω γι αυτό το θέμα?? Με φίλες μου που τον ξέρουν με τον κολλητό του ίσως?? με κάποιον άλλον??/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
Δεν καταπιέζομαι μάλιστα του είχα δηλώσει πως αν αυτός μπορει να αλλάξει καλώς εγώ δεν αλλάζω για κανέναν... Αλλά οκ να τα ξεκαθαρίσω της συνέπιες τις σκεφτόμαστε??
Θέλω να μιλησω με κάποιον που γνωρίζουμε και οι 2 γ να με βοηθήσει... Με ποιον θα μπορούσα να μιλήσω γι αυτό το θέμα?? Με φίλες μου που τον ξέρουν με τον κολλητό του ίσως?? με κάποιον άλλον??/
Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει παιχτεί μεταξύ σας κι ούτε θέλω να μάθω. Αυτό αφορά εσάς...
Θα σταθώ όμως σε μία φράση σου.
"του είχα δηλώσει πως αν αυτός μπορει να αλλάξει καλώς εγώ δεν αλλάζω για κανέναν..."
Αυτό δηλώνει εγωισμό. Σε μία σχέση, οποιασδήποτε μορφής, δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε εγωιστικά και να προσαρμόζουμε τον άλλο στα θέλω μας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και συγκατάβαση στα θέλω και των δύο. Αν βλέπεις πως οι προσπάθειες (είτε απ' της μιας πλευράς, είτε κι απ' των δύο) πέφτουν στο κενό, τότε η λύση είναι μονόδρομος.
Στο άλλο που είπες... Δε νομίζω πως είναι καλή ιδέα να αναμιχθεί τρίτος. Αφενός δεν τον αφορά κι αφετέρου τα πράματα μπορεί να περιπλεχθούν. Το πρόβλημα αφορά εσένα και το αγόρι σου. Δε νομίζω πως αν κάτσετε οι δυο σας και μιλήσετε δεν θα βγάλετε άκρη και δεν θα καταλάβετε πού πάει το πράμα. Ο τρίτος δεν θα φανεί χρησιμότερος.
Άποψή μου αυτά... Εσύ έχεις το πεπόνι, εσύ και το μαχαίρι. Αποφασίζεις και κάνεις!
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις δίκιο... Αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει αν του δώσω προσοχή... Αδιαφορώ μετά απο αυτά.... σο για τους τρίτους τους έδωσε το δικαίωμα αυτός...Μάλλον ήταν κακή ιδέα να τα ξαναφτιάξετε...κάτι έσπασε όταν χώρισατε με απότελεσμα τώρα να μην νιώθεις το ίδιο...Το να είσαι μόνος έχει τα καλά του και τα κακά του...Εγώ μόλις τωρα συνηθίζω στην ιδέα
Αnywayz το καλύτερο θα ήταν να του μιλήσεις ξεκάθαρα. Τρίτοι δεν βοηθούν πάντα.
Αλλά ακόμα και στην σχέση πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι.Κανένας από τους 2 μέσα σε μια σχέση δεν είναι όπως ήταν πριν γιατί έχει και έναν άλλο άνθρωπο στη ζωή του. Που χρειάζεται προσοχή αγαπη γενικά πράγματα τελείως διαφορετικά από ότι είσαι με τις φίλες σου/φίλους σου.
Ένα ακόμα καλό όταν είσαι μόνος/η δεν έχεις ανάσφαλειες του τύπου ''θα τον χάσω,θα με απατήσει,με αγαπά/δεν με αγαπά''..αλλά και η μοναξιά έχει τα κακά της
Συμφωνώ... Δεν ήθελα να αναμειχθεί κανένας άλλος...Αυτός του έδωσε το δικαίωμα.. Είπε στον κολλητο τουθ "μίλα της ρε, δεν θέλω να χωρίσουμε και αν τη χάσω" και τέτοιες βλακείες... Όσο για το ότι δεν αλλάζω... Δεν αλλάζω εύκολα για κάποιον... Ο συγκεκριμένος δεν νομίζω πως μ κάνει ιδιαίτερη αίσθηση πλέον ώστε να κάνω υποχωρήσεις... Έχω κάνει αρκετ σε άλλα θέματα... για κάποια μετάνιωσα και πλέον δεν κάνω εύκολα υποχωρήσεις... Μπορεί να είναι εγωιστικό αλλα ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είμαι εγωίστρια....Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει παιχτεί μεταξύ σας κι ούτε θέλω να μάθω. Αυτό αφορά εσάς...
Θα σταθώ όμως σε μία φράση σου.
"του είχα δηλώσει πως αν αυτός μπορει να αλλάξει καλώς εγώ δεν αλλάζω για κανέναν..."
Αυτό δηλώνει εγωισμό. Σε μία σχέση, οποιασδήποτε μορφής, δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε εγωιστικά και να προσαρμόζουμε τον άλλο στα θέλω μας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και συγκατάβαση στα θέλω και των δύο. Αν βλέπεις πως οι προσπάθειες (είτε απ' της μιας πλευράς, είτε κι απ' των δύο) πέφτουν στο κενό, τότε η λύση είναι μονόδρομος.
Στο άλλο που είπες... Δε νομίζω πως είναι καλή ιδέα να αναμιχθεί τρίτος. Αφενός δεν τον αφορά κι αφετέρου τα πράματα μπορεί να περιπλεχθούν. Το πρόβλημα αφορά εσένα και το αγόρι σου. Δε νομίζω πως αν κάτσετε οι δυο σας και μιλήσετε δεν θα βγάλετε άκρη και δεν θα καταλάβετε πού πάει το πράμα. Ο τρίτος δεν θα φανεί χρησιμότερος.
Άποψή μου αυτά... Εσύ έχεις το πεπόνι, εσύ και το μαχαίρι. Αποφασίζεις και κάνεις!
alexis.21
Νεοφερμένος
Εκείνη της απάντησε πως είμαι ωραίο παιδί αλλά τα έχει με άλλον
γενικά δεν μιλάμε με το κορίτσι αυτό στο σχολείο παρά μόνο δυο τρεις φορες απο msn
είμαι ντροπαλός και δεν μπορώ καν να την πλησιασω
ανταλλάζουμε στα διαλείμματα συνέχεια ματιές
τι να κάνω ?
Ευχαριστώ
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
alexis.21
Νεοφερμένος
εχει σχεση,κηνυγα καμια ελευθερη
Μπααα ...
με τι συγκεκριμένη θα ήθελα να γίνει κάτι
prinCess.
Επιφανές μέλος
Και σταμάτα να με κοιτάς σε κάθε διάλειμμα, νιώθω άβολα.
alexis.21
Νεοφερμένος
Εκείνη δε θέλει όμως.
Και σταμάτα να με κοιτάς σε κάθε διάλειμμα, νιώθω άβολα.
Έλεος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Και σε καμία περίπτωση μη γίνεις η αιτία να χωρίσει η κοπέλα.Είναι πολύ άσχημο!
Catalyst
Επιφανές μέλος
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, ονόματα ή καταστάσεις είναι τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
πως θα μπορούσε να γίνει αυτός η αιτία αν η κοπέλα η ίδια δε ψήνεται να κάνει κάτιΕ αφού έχει σχέση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Και σε καμία περίπτωση μη γίνεις η αιτία να χωρίσει η κοπέλα.Είναι πολύ άσχημο!
notebook___ΑΡΚΑς
Νεοφερμένος
μεγααααλη χαζομαρα!!!!
κανε εσυ κινησεις ντε.....πρεπει να ξεπερασεις την ντροπη σου αλλιως δν θα πας πολυ μπροστααα!!!
και δευτερον αφου εχει σχεση σημενει οτι δεν ενδιαφερετε για κανεναν αλλον πατα μονο τν γκομενο της!!!
βρες καμια αλλη.....τοοοοσες υπαρχουν!!!
και μην πεις οτι εισαι ερωτευμενος γιατι αυτα ειναι παπαριτσες.......!!!
καλη σου τυχη μαγκαα!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
πως θα μπορούσε να γίνει αυτός η αιτία αν η κοπέλα η ίδια δε ψήνεται να κάνει κάτι
Εμένα μου έτυχε πάντως (και δεν ενδιαφερόμουν καθόλου).
Μπορεί να πάει και να πιάσει το αγόρι της και να πει διάφορα.Μπορεί να βάλει λόγια στην κοπέλα. κ.ά.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
τα οποία θα πετύχουν μονάχα αν ηδη δεν υπάρχει και πολύ ειλικρίνεια/κατανόηση στη σχέση,οπότε...Εμένα μου έτυχε πάντως (και δεν ενδιαφερόμουν καθόλου).
Μπορεί να πάει και να πιάσει το αγόρι της και να πει διάφορα.Μπορεί να βάλει λόγια στην κοπέλα. κ.ά.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
τα οποία θα πετύχουν μονάχα αν ηδη δεν υπάρχει και πολύ ειλικρίνεια/κατανόηση στη σχέση,οπότε...
15 χρονών είναι έτσι;
Και πάλι δεν ξερεις πως μπορεί να φερθείς αν σου έρθει κάποιος και σου πει διάφορα.
Είδες όμως και αυτή;"Ωραίος είναι,αλλά έχω σχέση."
Είναι σα να του δίνει κάτι λίγες ελπίδες.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
έπρεπε δηλαδή να πεί "είναι μπάζο το παιδί"?^^15 χρονών είναι έτσι;
Και πάλι δεν ξερεις πως μπορεί να φερθείς αν σου έρθει κάποιος και σου πει διάφορα.
Είδες όμως και αυτή;"Ωραίος είναι,αλλά έχω σχέση."
Είναι σα να του δίνει κάτι λίγες ελπίδες.
άσχετα αν δε ψάχνεται η κοπέλα
Θάλεια
Διάσημο μέλος
έπρεπε δηλαδή να πεί "είναι μπάζο το παιδί"?^^
άσχετα αν δε ψάχνεται η κοπέλα
Θα μπορούσε να πει άμεσα "δεν ενδιαφέρομαι, δεν με νοιάζει .-"
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδή οποιοσδήποτε άνθρωπος,ασχέτως φύλου,σταματάει να "κοιτάει" και να "βαθμολογεί" όταν είναι σε σχέση...?Θα μπορούσε να πει άμεσα "δεν ενδιαφέρομαι, δεν με νοιάζει .-"
οπότε γιατί να μην έχει πεί απλά στη φίλη της "κοίτα αυτόν,ωραίο παιδί" ξερω γω?δε πα να πεί οτι ψάχνεται για κάτι...
Θάλεια
Διάσημο μέλος
δηλαδή οποιοσδήποτε άνθρωπος,ασχέτως φύλου,σταματάει να "κοιτάει" και να "βαθμολογεί" όταν είναι σε σχέση...?
οπότε γιατί να μην έχει πεί απλά στη φίλη της "κοίτα αυτόν,ωραίο παιδί" ξερω γω?δε πα να πεί οτι ψάχνεται για κάτι...
Ε ναι..
Εσύ όταν ρίχνεις βλέμματα στα διαλείμματα με κάποιον άλλο και όταν σε ρωτάνε γι'αυτόν λες "ωραίο παιδί αλλά έχω σχέση" δε γουστάρεις καθόλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.