mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι τοση απαισιοδοξια? Και η χημεια μαθημα σαν ολα τα αλλα ειναι. Διαβασμα θελει.
δεν ξερω...φετος ειχα 18 αλλα αν δεν ηταν καλος ο καθηγητης θα ειχα χαμηλοτερο αφου εγραψα 75/100...
θέτω υψηλούς στόχους...δεν ξέρω αν με την χημεια θα τα καταφέρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν ότι η Χημεία είναι το πιο εύκολο μάθημα της Θετικής κατεύθυνσης!!! Επίσης μπορεί στη Β τάξη η Χημεία να είναι δύσκολη, αλλά στην Γ πραγματικά είναι ένα πολύ εύκολο μάθημα. Η σύγκριση γίνεται σε σχέση με τα υπόλοιπα μαθήματα κατευθύνσεων.θέλω να πάω θετική...θέλω να γίνω ή φυσικός ή βιολόγος...ΑΛΛΑ...φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω στην χημεία...βασικά είμαι σίγουρη ότι θα αποτύχω στην χημεία....αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η βιολογία...τι να κάνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα δεν εχει νοημα, αφου και στις 2 σχολες θες δεν θες θα βρισκεις χημεια παντου μπροστα σου..
Devina
Τιμώμενο Μέλος
θέλω να πάω θετική...θέλω να γίνω ή φυσικός ή βιολόγος...ΑΛΛΑ...φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω στην χημεία...βασικά είμαι σίγουρη ότι θα αποτύχω στην χημεία....αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η βιολογία...τι να κάνω...
Συμφωνώ με Parantop.
Αν θέλει να περάσει σε σχολή Βιολογίας η κοπέλα, το να πάει τεχνολογική και να πάρει ειδικά μαθήματα επιλογής,κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα την βοηθήσει, αφού θα έχει χάσει πάρα πολλά που χρειάζονται στην μετέπειτα σχολή της.
Επειδή λοιπόν σου αρέσει πολύ η Βιολογία όπως λες, μην θυσιάσεις το όνειρο σου για ένα μάθημα που δεν τα καταφέρνεις. Πάτησέ το κάτω.Κάτσε το Σάββατο 2 ώρες όποτε θες εσύ και σκέψου να κάτσεις να δεις αυτά που έχετε κάνει μέχρι τώρα με καλό μάτι. Σαν να είναι ένα παιχνίδι. Μίλα δυνατά, κάνε κινήσεις..τελοσπάντων οτιδήποτε σε κάνουν να νιώθεις ωραία. Και θα δεις δεν είναι και τίποτα τραγικό.Κόπος χρειάζεται, όπως και σε όλα τα μαθήματα.
Η Χημεία της Α' στην Β' θετικής κατ. δεν έχω δει μέχρι στιγμής ότι χρειάζεται και πάρα πολύ.Μόνο κάποια πράγματα στην αρχή. Τα περισσότερα με ονοματολογία κτλ κτλ προς το τέλος και αυτά.
Αυτά, από μένα.
naty_chem
Νεοφερμένος
Η χημεια παντως ειναι το τελευταιο μαθημα που θα πρεπει να σε ανησυχει, πραγματικα ειναι το πιο ευκολο απο της κατευθυνσης, αν μπορεις να γραψεις μαθηματικα και φυσικη καλα δε θα χεις κανενα προβλημα.
Στο φυσικο παντως δεν κανουμε χημεια. Παντως αν θες βιολογια μην πας τεχνολογικη γιατι θα σου ειναι πιο δυσκολο μετα.
MzChiniz
Νεοφερμένος
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
σε καμια περιπτωση μη θεωρησης οτι η χημεια κατευθυνσης β λυκειου θελει πολυ διαβασμα ωστε να μην την παρεις...εγω διαβαζω μετρημενα μια ωρα την εβδομαδα (και αμα) για φροντ και για σχολειο και ειχω 20 και στα δυο τετραμηνα χωρις να εχω γραψει ουτε ενα διαγωνισμα κατω απο 19....επιπλεον θεωρω πως ειναι προτιμοτερο να κανεις χημεια απο το να σπαταλας το χρονο σου στο αντιστοιχο μαθημα τεχνολογικης(τεχνολογια επικοινωνιων) που απο οτι εχω μαθει ειναι εντελως αχρηστο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
και όσο για τον κώστα από πάνω.. λένε ότι είναι η πιο δύσκολη χημεία που συναντάμε στο λύκειο... χαίρομαι που 'καταρίπτεται' αυτός ο μύθος
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Να πάρεις θεωρητική κατεύθυνση νυχτερινού σχολείου για να περάσεις στο πολυτεχνείο ή στην ιατρική ή στο βιολογικό ή .... τα κενά καλύπτονται .............
2) Για το πανεπιστήμιο μην ανησυχείς τα κενά καλύπτονται πως με το κινητό και με αντιγραφή .....ή στην χειρότερη με αντιγραφή .....
3) Μετά για δουλειά θα είναι έτοιμη η διευθυντική θέση σε μια μεγάλη εταιρία και έναν τεράστιο μισθό.
Ως πότε ο Έλληνας θα σκέφτεται τόσο «έξυπνα» για να πιάσει τον πάτο της Ευρώπης !!!!!!!!!!
Silent-Knight
Νεοφερμένος
Διαβάζοντας ορισμένες δημοσιεύσεις σ' αυτό το θέμα για διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείς να μπεις σε κάποιες σχολές ( χημικό , χημικούς μηχ. παραϊατρικά κτλ) έχω και εγώ να σας προτείνω ορισμένους τέτοιους καλούς τρόπους να πετύχετε το σκοπό!!!
1) Να πάρεις θεωρητική κατεύθυνση νυχτερινού σχολείου για να περάσεις στο πολυτεχνείο ή στην ιατρική ή στο βιολογικό ή .... τα κενά καλύπτονται .............
2) Για το πανεπιστήμιο μην ανησυχείς τα κενά καλύπτονται πως με το κινητό και με αντιγραφή .....ή στην χειρότερη με αντιγραφή .....
3) Μετά για δουλειά θα είναι έτοιμη η διευθυντική θέση σε μια μεγάλη εταιρία και έναν τεράστιο μισθό.
Ως πότε ο Έλληνας θα σκέφτεται τόσο «έξυπνα» για να πιάσει τον πάτο της Ευρώπης !!!!!!!!!!
Διακρίνω κάποιο είδος ειρωνείας ή απλά ήταν η ιδέα μου;...:nono:
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά ορισμένες φορές ο λόγος πρέπει να είναι δηκτικός για να διασαφηνίζει την κατάσταση.
Silent-Knight
Νεοφερμένος
Δεν είναι ειρωνεία(?) αλλά είναι άλλη στάση για τη γνώση η οποία δεν είναι «εργολαβία» και δεν έχει καμία σχέση με την ήσσονα προσπάθεια !!!!
Απλά ορισμένες φορές ο λόγος πρέπει να είναι δηκτικός για να διασαφηνίζει την κατάσταση.
Η ιδιότητα σου είναι καθηγητής. Και βάσει αυτής σου της ιδιότητας
τα νέα παιδιά που ψάχνουν έναν τρόπο για να πραγματοποιήσουν
το όνειρο τους σχετικά με ένα καλύτερο αυριανό μέλλον για εκείνα,
υποθέτω ότι θα περίμεναν να τους μιλήσεις κάπως διαφορετικά.
Εκτός εάν κάνω λάθος...
selina
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
selina
Νεοφερμένος
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
selina
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.