alex2395
Δραστήριο μέλος
αντε να δουμε...
δεν πιστευω να πεσει ανθολογιο η ορνιθεσ παντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dim@hotmail.com
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicky13
Νεοφερμένος
εμας μας εβαλε 1.1,1.2 1.3 2.4.3.1.3.2 4.2.4.3.5.1 5.2 5.3 5.4 .5.5 .5.6
να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση?
παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε?
εκπαίδευση καποδίστρια, πρόγραμμα τρικούπη, συνθήκες κυρίως λοζανης (ΣΟΣΑΡΑ) και Σεβρών. αίτια και αποτελέσματα Α και Β παγκοσμίου... αυτα περίπου. α! και αιτήματα συνδέσμου και φιλική εταιρεία... καλη επιτυχια! αν έγραψες φυσικη πες μου τι επεσε! γραφουμε!!
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nicky13
Νεοφερμένος
~Panos~
Νεοφερμένος
παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε?
Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι)
να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση?
Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει...
yiota
Νεοφερμένος
Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ!
~Panos~
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη
Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ!
Ναι εχεις επιλογη!
Magusta
Νεοφερμένος
Soypia
Νεοφερμένος
nickolackis
Νεοφερμένος
η εκθεση ισως ειναι δισκολη
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
panos13
Νεοφερμένος
Guest 045911
Επισκέπτης
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleniav
Νεοφερμένος
εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Prokopis22
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα?
εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..!
Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα?
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα..
Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^
Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.