jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

θα πάω και στο σχολείο να ψάξω ,,κατω απο κανενα θρανιο αλλα δεν νομιζω ...φυσικα ξέρω οτι δεν μπορείτε να κανετε τιποτα απλα σας το λεω...
πφφφφφφφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Ανέκαθεν η θεωρητική θεωρείται η αδικημένη κατεύθυνση και εν μέρει έχει δίκιο.Εμείς της θετικής/τεχνολογικής μπορούμε να κάτσουμε και να μάθουμε αρχαία άλλωστε ένα μάθημα είναι.Αντίθετα η θεωρητική δυσκολεύεται δικαιολογημένα στα μαθηματικά,τη φυσική και τη χημεία αφού αν δεν τα κατανοήσεις δεν μπορείς να λύσεις ασκήσεις.
Στη θεωρητική όμως είναι πολύ πιο εύκολο να γράψει έστω και λίγο κάποιος που δεν είναι και τόσο καλός.! Στα θετικά, αυτό δε γίνεται. Και ακόμα, το θέμα είναι πως οι πιο πολλοί μαθητές αδιαφορούν για τα μαθήματα που δεν είναι στην κατεύθυνσή τους!! Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο. Όπως λέει μια καθηγήτριά μου, αν δεν ξέρεις κάτι, δύσκολο σου φαίνεται.
παιδιά...το φροντιστήριο μου μου ειπε αν μπορω να βρω βιβλία κατευθυνσης της γ λυκείου σε ιστορια και κείμενα...δεν νομιζω να βρω ...
θα πάω και στο σχολείο να ψάξω ,,κατω απο κανενα θρανιο αλλα δεν νομιζω ...φυσικα ξέρω οτι δεν μπορείτε να κανετε τιποτα απλα σας το λεω...
πφφφφφφφ
λογικά θα έχει σε βιβλιοπωλεία..!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Έκτος από τα βιβλιοπωλεία που έχει σίγουρα(αλλά γιατί να τα πληρώνεις?),μπορείς να τα ζητήσεις από κάποιο παιδί που τελείωσε φέτος...Εγώ έτσι έκανα με μια γνωστή μου και πήρα τα βιβλία της κατεύθυνσης...παιδιά...το φροντιστήριο μου μου ειπε αν μπορω να βρω βιβλία κατευθυνσης της γ λυκείου σε ιστορια και κείμενα...δεν νομιζω να βρω ...
πφφφφφφφ
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδιά...το φροντιστήριο μου μου ειπε αν μπορω να βρω βιβλία κατευθυνσης της γ λυκείου σε ιστορια και κείμενα...δεν νομιζω να βρω ...
πφφφφφφφ
Επίσης και εκτός από τη λύση του βιβλιοπωλείου (που θα το κάνω και εγώ!) εγώ τα κατέβασα σήμερα από το ίντερνετ.

jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://ischool.e-steki.gr/θετική-and-amp;-τεχνολογική/φυσική-σχολικά-βιβλία-φυσικης-λυκειου-65219/
Τα βιβλία των Μαθηματικών και της Φυσικής Κατεύθυνσης για όποιον θέλει να τα κατεβάσει.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον /α αλλα όλοι έχουν αδερφια που τα χρειάζονται...θα δω τι θα κάνω ...ευχαριστώ για τις ιδεές ...πάντως απ'ο,τι ξέρω τα σχολικά βιβλία στα βιβλιοπωλεία δεν είναι ακριβά απλά ειναι το γ@μwto αφού έτσι κι αλλιώς θα μας τα δώσουν το Σεπτέμβρη!Έκτος από τα βιβλιοπωλεία που έχει σίγουρα(αλλά γιατί να τα πληρώνεις?),μπορείς να τα ζητήσεις από κάποιο παιδί που τελείωσε φέτος...Εγώ έτσι έκανα με μια γνωστή μου και πήρα τα βιβλία της κατεύθυνσης...

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Βρηκα ΑΟΔΕ εγω, τι κουφο βιβλιο...![]()
εντελώς... το διδάσκει η μητέρα μου...

Joaquín
Διάσημο μέλος

Βρηκα ΑΟΔΕ εγω, τι κουφο βιβλιο...![]()
Εγώ μόνο μαθ.κατ έχω βρει και ψάχνω τα άλλα, αλλά χλωμό να τα βρω

Ζήλια.

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Κατέβασα φυσικά κάτι από το internet (βοηθήματα και καλά) αλλά μου φάνηκαν πολύ χαώδεις.
Αλλά κάπου θα βρω να τα πάρω τα βιβλία. Θέλω μαθηματικά γενικής/κατεύθυνσης, φυσική κατ και έκθεση... ΑΟΘ έχω (τελικά έχω ένα, μου μένει μόνο να βρω που είναι

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Πώς με το e-peristeri???
Θα σκεφτώ αν με συμφέρει με αυτόν τον τρόπο και θα σου απαντήσω.
(lol)
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Σταματάω το offtopic γιατί θα μας δείρουν τα άλλα μέλη

Πάντως θα προσπαθήσω να τα βρω τα βιβλία.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.