catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμείς τελειώνουμε στις 10/6...Πώς γίνεται να έχετε λιγότερη μέρα?![]()
γιατί δεν έχω επιλέξει μάθημα που να το γράφουμε στο τέλος(για το επιλογής μάθημα λέω)!Αλλά όχι διπλά δεν γράφουμε

Καλά μόνο τα δικά μας τα ανάποδα έβαλαν φυσική πρώτο μάθημα. -.-'
Αντιγόνη και Λογοτεχνία τι θα γράψουμε;![]()
Αντιγόνη 150 στίχοι μετάφραση shit. Και λογοτεχνία 5 μαθήματα πιο χαλαρά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 κειμενα στη Λογοτεχνια που ειναι ολα ποιηματα.
Καλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο Υ Π Ο Μ Ο Ν Η.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μας έχουν βάλει όμως ιστορία και βιολογία την ίδια μερα Το ίδιο συμβαίνει και με την άλγεβρα/έκθεση γράφουμε την ίδια μέρα και χωρίς καμία ολόκληρη μέρα πριν για να διαβάσουμε...Όσο για τα αρχαία γράφω μία μέρα αφού γράψω κατεύθυνση.Ο χρόνος που είναι αρκετός για διάβασμα σε αυτό το μάθημα(αν σκευτεί κανεις ότι εχω μερχρι τον στιχο 589 + εισαγωγικα +γραμματικη και όλα τα άλλα). Εδώ εμένα μία μέρα δεν μου φτάνει για την μετάφραση.
Και το καλύτερο προς το τέλος έχουν αφήσει 3 μέρες για δίκαιο !!!! και ένα άλλο παρασκευοσαββατοκύριακο για χημεία γενικής!!
Το πρόγραμμα και όλα τα σχετικά με τις εξετάσεις μπάινουν στο site του σχολείου για να μην χάνεται χρόνος από το μά8ημα. Το άλλο ζήτημα είναι ότι το πρόγραμμα ενώ έχει βγει εδω σχεδόν και μία εβδομαδα δεν έχω την ύλη για κανένα μάθημα (εκτός απο τα θρησκευτικα) ....
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

εγω νομιζω ειμαι σε χειροτερη κατάσταση.... Ξεκινάω με φυσικη κατευθυνσης και μετα μαθηματικα και ειναι ως εδώ μια χαρά πρόγραμμα...
Μας έχουν βάλει όμως ιστορία και βιολογία την ίδια μερα Το ίδιο συμβαίνει και με την άλγεβρα/έκθεση γράφουμε την ίδια μέρα και χωρίς καμία ολόκληρη μέρα πριν για να διαβάσουμε...Όσο για τα αρχαία γράφω μία μέρα αφού γράψω κατεύθυνση.Ο χρόνος που είναι αρκετός για διάβασμα σε αυτό το μάθημα(αν σκευτεί κανεις ότι εχω μερχρι τον στιχο 589 + εισαγωγικα +γραμματικη και όλα τα άλλα). Εδώ εμένα μία μέρα δεν μου φτάνει για την μετάφραση.
Και το καλύτερο προς το τέλος έχουν αφήσει 3 μέρες για δίκαιο !!!! και ένα άλλο παρασκευοσαββατοκύριακο για χημεία γενικής!!
Το πρόγραμμα και όλα τα σχετικά με τις εξετάσεις μπάινουν στο site του σχολείου για να μην χάνεται χρόνος από το μά8ημα. Το άλλο ζήτημα είναι ότι το πρόγραμμα ενώ έχει βγει εδω σχεδόν και μία εβδομαδα δεν έχω την ύλη για κανένα μάθημα (εκτός απο τα θρησκευτικα) ....
Πιο τραγικό πρόγραμμα δεν έχω ξανακούσει!! Γιατί δεν τους λέτε τίποτα;

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

1)12 κείμενα στη λογοτεχνία
2)στ.1-530 Αντιγόνη (ενδιάμεσα έχει και ματαφρασμένα ευτυχώς!)
3)Θρησκευτικα 11 κείμενα... Έχουμε διαβάσει μόνο στο πρώτο τετράμηνο = Βοήθεια μας!
4)Δίκαιο είναι για τρελά γέλια.... κεφάλαια 2,4,5,6,9.... σε ένα απόγευμα.... δικαιολογία καθηγήτριας ---> να τα διαβάσετε συνοπτικά για σωστό λάθος! Λες και για σωστό λάθος τα κοιτάς μια φορά και τα θυμάσαι για τον αιώνα τον άπαντα!
5)Φυσική γενικής μέχρι τελευταία στιγμή μας είχε εντός(!) τις ταλαντώσεις.... Ευτυχώς του είπε ένας άλλος φυσικός ότι είναι εκτός!
Κατεύθυνση ευτυχώς πολύ πιο φυσιολογικά.....
1) Μαθηματικα : διανύσματα,εσωτερικό γινόμενο,ευθείες,κωνικές τομές εκτός υπερβολή και εκτός επαγωγή.....
2)Χημεία: μόνο νόμος μερικών πιέσεων,θερμοχημεία,χημική ισορροπία και οξειδοαναγωγή μόνο τα παραδείγματα του βιβλίου....
3)Φυσική τα κλασικά θερμοδυναμική,ηλεκτρικό-μαγνητικό πεδίο,επαγωγή,κίνηση αγωγού,εναλασσόμενα και από τα τελευταία κυρίως θεωρία.....
Αυτά ήταν και τα δικά μας..... Θα γελάσουμε και φέτος.....όλα συνεχόμενα να δω πότε θα διαβάσουμε!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannis dog
Νεοφερμένος

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμεις ξεκιναμε με αρχαια κατευθυνσης
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Απαπα και νόμιζα πως μόνο οι δικοί μας είναι πυροβολημένοι.... Έχουμε και λέμε:
1)12 κείμενα στη λογοτεχνία
2)στ.1-530 Αντιγόνη (ενδιάμεσα έχει και ματαφρασμένα ευτυχώς!)
3)Θρησκευτικα 11 κείμενα... Έχουμε διαβάσει μόνο στο πρώτο τετράμηνο = Βοήθεια μας!
4)Δίκαιο είναι για τρελά γέλια.... κεφάλαια 2,4,5,6,9.... σε ένα απόγευμα.... δικαιολογία καθηγήτριας ---> να τα διαβάσετε συνοπτικά για σωστό λάθος! Λες και για σωστό λάθος τα κοιτάς μια φορά και τα θυμάσαι για τον αιώνα τον άπαντα!
5)Φυσική γενικής μέχρι τελευταία στιγμή μας είχε εντός(!) τις ταλαντώσεις.... Ευτυχώς του είπε ένας άλλος φυσικός ότι είναι εκτός!
Κατεύθυνση ευτυχώς πολύ πιο φυσιολογικά.....
1) Μαθηματικα : διανύσματα,εσωτερικό γινόμενο,ευθείες,κωνικές τομές εκτός υπερβολή και επαγωγή.....
2)Χημεία: μόνο νόμος μερικών πιέσεων,θερμοχημεία,χημική ισορροπία και οξειδοαναγωγή μόνο τα παραδείγματα του βιβλίου....
3)Φυσική τα κλασικά θερμοδυναμική,ηλεκτρικό-μαγνητικό πεδίο,επαγωγή,κίνηση αγωγού,εναλασσόμενα και από τα τελευταία κυρίως θεωρία.....
Αυτά ήταν και τα δικά μας..... Θα γελάσουμε και φέτος.....όλα συνεχόμενα να δω πότε θα διαβάσουμε!Ααα και ξεκινάμε με χημεία κατεύθυνσης!
![]()
Πολύ μεγάλη ύλη έχετε!
Φυσική γενικής δεν έχουμε καν κάνει ταλαντώσεις, μαθηματικά κατεύθυνσης δεν έχουμε καν κάνει θεωρία αριθμών, φυσική κατ. δεν έχουμε καν κάνει εναλασσόμενα!

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ μεγάλη ύλη έχετε!
Φυσική γενικής δεν έχουμε καν κάνει ταλαντώσεις, μαθηματικά κατεύθυνσης δεν έχουμε καν κάνει θεωρία αριθμών, φυσική κατ. δεν έχουμε καν κάνει εναλασσόμενα!
Ουάου! Τότε οι καθηγητές μας είναι πραγματικά ό,τι να'ναι!

Janewin και εμείς με φυσική ξεκινάμε. Το έχει ο νομός φαίνεται.

Λογοτεχνία 2 κείμενα με 50 σελίδες ανάλυση.

Δίκαιο 5 κεφάλαια μαζί με το κόμμα. σε ½ μέρα.

Αντιγόνη δεν σχολιάζω.

Αλγεβρα,λογάριθμοι και λογαριθμικοί συνάρτηση εντός,ενώ τα τελειώσαμε σε 3 διδάκτικες ώρες στο σκουλ.

Τέλος πάντων,υγεία να'χουμε.

Εξετάσεις είναι,θα περάσουν,για μας πάλι δεν θα ήμουν τόσο σίγουρη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- andro.mar
- ioanna2007
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.