Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα μπορούσες να αποφύγεις τον χαρακτηρισμό.Δεν πρέπει ειδικά αν απευθύνεσαι σε μεγαλύτερους.ετσι γιατι μερικοι βλακες γραφουν οτι δεν μπορουμε να την λυσουμε
Αλλά καί άστοχος ο τίτλος από τον καθηγητή.
Γιά κάπιοιον μιά άσκηση είναι δύσκολη γιά άλλον είναι εύκολη.Έπειτα δεν λες σε κάποιον "Τώρα θα σε σκοτώσω!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

με δομή 2 8 8 5
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

υ.γ.εμείς με ατομικό κ μαζικό δεν πολυασχοληθ'ηκαμε στον περιοδικό πίνακα πήγαμε κατευθείαν καλά κάνεις κ βάζεις τέτοιες ασκησούλες να ξεσκονίζω τις γνώσεις β γυμνασίου,,,,
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο τελικός τύπος είναι 3Β2+ , 2Α3- ιοντική ένωση
Aυτό εδώ δηλαδή για να το δουν κιόλας τα παιδιά.
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Paradise4all
Νεοφερμένος

Ευχαριστώ ....Μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις ........
Η γνώση πρέπει να μοιράζεται !!!
Κατ' αρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ (και όλους τους συναδέλφους σας) για τη βοήθεια που προσφέρετε ως καθηγητής εδώ στα παιδιά. Μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοί σας. Το site σας είναι όντως πολύ καλό και επιτρέψτε μου με την ευκαιρία να επικροτήσω την πρόταση του μήνα που κάνετε για τα βιβλία (2) "Η ζωή σ' επίπεδο μορίων". :no1: Τα έχω από καιρό και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλα τα παιδιά...
Επιτρέψτε μου όμως να σας πω ότι καλό θα ήταν να απαντάμε λίγο πιό "πλουσιοπάροχα" στα παιδιά όταν γνωρίζουμε την απάντηση γιατί τα παιδιά έχουν κι άλλα να κάνουν απ' το ν΄ανοίγουν συνεχώς το συγκεκριμένο threat για να δουν αγωνιωδώς τις απαντήσεις στο ερώτημά τους. Αυτό δε σημαίνει ότι διαφωνώ με την άποψή σας. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται πραγματικά για την κατανόηση θα το ψάξουν σε χρόνο που θα κρίνουν εκείνοι κατάλληλο και φυσικά να τους ενδιαφέρει για τον τομέα που θ' ακολουθήσουν...

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλα η φιλοσοφία μου στο πως μεταδίδουμε τη γνώση είναι "διαλεκτική" δηλ ο μαθητής να βρει τη λύση. Εγώ θέλω μόνο να τον κατευθύνω να κατακτήσει τη γνώση, να "παιδευτεί". Θεωρώ πιο εποικοδομητικό να συμβάλλει ο ίδιος στην επιτυχία να λύσει την απορία του. Ο χρόνος όμως είναι ένα μεγάλο θέμα .... Η επένδυση είναι μακροπρόθεσμη!! Φιλικά Chem22
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Paradise4all
Νεοφερμένος

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!
Άλλα η φιλοσοφία μου στο πως μεταδίδουμε τη γνώση είναι "διαλεκτική" δηλ ο μαθητής να βρει τη λύση. Εγώ θέλω μόνο να τον κατευθύνω να κατακτήσει τη γνώση, να "παιδευτεί". Θεωρώ πιο εποικοδομητικό να συμβάλλει ο ίδιος στην επιτυχία να λύσει την απορία του. Ο χρόνος όμως είναι ένα μεγάλο θέμα .... Η επένδυση είναι μακροπρόθεσμη!! Φιλικά Chem22
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι το "ψωμί μας φαίνεται γλυκύτερο όταν είναι ζυμωμένο με τον ιδρώτα μας". Οσο για το χρόνο, όντως για τους μαθητές στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα μεγάλο θέμα.
Να είστε πάντα καλά...
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Τα μέταλλα έχουν 1-3e στην εξωτερική στιβάδα ( εκτός από το Η που είναι αμέταλλο και το He που δεν συμμετέχει σε δεσμούς είναι αδρανές) έχουν την τάση να αποβάλλουν τα e της εξωτερικής στιβάδας και να μείνουν με την προηγούμενη στιβάδα που είναι συμπληρωμένη. Εδώ ισχύει το αντίθετο μακρυά ο πυρήνας και λίγα e.........
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

υ.γ.ευχαριστώ για την επεξήγηση
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- Μήτσος10
- mezzettino15
- GeoCommand
- tomftw
- MR WHITE
- bill09876
- just some guy
- User1294
- Joji
- Magigi
- Theodora03
- Nikoletaant
- Than003
- Unboxholics
- spring day
- PanosBat
- nimbus
- F1L1PAS
- charmander
- Ameliak
- oups
- margik
- Marple
- Lia 2006
- Chemwizard
- alexgiann
- johnstamatis34
- Scandal
- ggl
- Pharmacist01
- Panagiotis849
- Kitana
- Annou1
- Meow
- desp1naa
- maria2001
- kiyoshi
- augustine
- penelopenick
- Maynard
- T C
- theodoraooo
- evelina23
- Mammy Nun
- Ελεγκολόγος
- eukleidhs1821
- Cat lady
- angies
- Giii
- l0garithm
- Mashiro@Iberan
- maria12344
- Johnman97
- xrisamikol
- Alexandra Chatzin
- Apocalypse
- Yvonnikou
- Nala
- Appolon
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- menual
- Wonderkid
- Basiliki
- roud
- George_dr
- Εριφύλη
- Eirinakiii8
- L0st
- Mariahj
- An_uknown_world
- panosveki
- igeorgeoikonomo
- KingPoul
- Jimmis18
- Georgekk
- pinkheart
- snowy
- constansn
- emzou
- globglogabgalab
- papa2g
- vetas
- Sense
- Nikoleta_Giann
- Devilshjoker
- aekaras 21
- stav.mdp
- nucomer
- mariaab
- KaterinaL
- Outer Banks
- _Aggelos123
- chembam
- giannhs2001
- BioChemical
- Alexandros973
- Glorious12
- Alexandros36k
- thecrazycretan
- sweater weather
- neurogirl
- iminspain
- chem22
- αλεξακαρλ
- ssalex
- Ελλη
- suaimhneas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.