tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

heracliulas
Νεοφερμένο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος

Και αν σου πούνε που τον βρήκες, πες τον ανακάλυψα

(Πλάκα κάνω, την απόδειξη την έχει στο σχολικό βιβλίο). Βασικά είναι αυτή που έχει γράψει ο κύριος heracliulas
ilar
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
123
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Μπορείς επίσης να γράψεις για τη φυσική σωματιδίων, καθώς και για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (θα σου είναι και χρήσιμο, γιατί εξετάζονται στις Πανελλήνιες).
ilar
Νεοφερμένο μέλος

nasos21
Νεοφερμένο μέλος

ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Α' λυκείου κάνετε τέτοιες ασκήσεις;Για άλλη μια φορά ζητώ την πολύτιμη βοήθειά σας αν γίνεται να με βοηθήσετε σε αυτές τις ασκήσεις μεχρι αυριο το βραδυ θα τις ήθελα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Συνημμένα
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μου λες τι δεν κατάλαβες και σε ποια άσκηση.sorry ρε φίλε μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα έτσι όπως μου τα έχεις γράψει...:-( ευχαριστώ πάντςω για την ανταπόκριση..όποιος βρει τίποτα καινούργιο ας το βάλει...
Στην πρώτη σου φτιάχνω σχήμα και σου δείχνω την αρχή διατήρησης της ορμής. Στο δεύτερο σχήμα δείχνω το συσσωμάτωμα ότι κάνει επιβραδυνόμενη κίνηση και σου τη λύνω με δύο τρόπους. Με το θεώρημα μεταβολής της κινητικής ενέργειας ή με την επιβραδυνόμενη κίνηση.
Κάνω και μια επισήμανση. Η ασκήσεις αυτές είναι για μαθητές που έχουν λύσει προηγουμένως πολλές απλούστερες ασκήσεις.
Την δεύτερη άσκηση την διδάσκουμε στους μαθητές της Γ' λυκείου. Οχι της Α' λυκείου. Εχουμε διανύσματα, έχουμε την αρχή διατήρησης της ορμής στον άξονα χ και στον άξονα y, επειδή η ορμή είναι διανυσματικό μέγεθος και τέλος έχουμε την μεταβολή της κινητικής ενέργειας ου είναι μονόμετρο μέγεθος. Δεν είναι όποιες και όποιες αυτές οι ασκήσεις. Ποιος τις έβαλε αυτές τις ασκήσεις σε σας. Ηξερε τι έχει απεναντί του; Και τι από αυτά δίδαξε. Αυτά για σήμερα.
Γεια σου.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλή σου μέρα
djimmakos
Διάσημο μέλος

κοίτα αυτές τις ασκήσεις τις γράφω σήμερα σαν τεστ στο φροντιστήριο της Φυσικής που πηγαίνω...ο τρόπος που μου μιλάς με προσβάλλει...είμαι απο τους καλύτερους μαθητές του φροντιστηρίου, το ότι δεν καταλαβαίνω τπτ δεν σκέφτηκε το μυαλουδάκι σου ότι δεν τις καταλαβαίνω γιατί έχω συνηθίσει τον τρόπο εξήγησης της κυρίας μου και όχι επειδή μπορεί να είμαι σκράπας...όλα αυτά που λες τα ξέρω αλλά το θέμα είναι πως τα διατυπώνεις...σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά θα έπρεπε να προσέχεις τον τρόπο που μου μιλάς...
καλή σου μέρα
H καθηγήτριά σου ξέρει ότι είσαι Α λυκείου; Της έχεις πει ότι έχεις καιρό ακόμα για τη Γ'?
Shadowfax
Διάσημο μέλος

H καθηγήτριά σου ξέρει ότι είσαι Α λυκείου; Της έχεις πει ότι έχεις καιρό ακόμα για τη Γ'?
Χαλαρώστε ρε, κι εμείς σήμερα μια ανάλογη εφαρμογή κάναμε.
Κάτι τελείως άσχετο αλλά επειδή καίγομαι να μάθω το ρωτώ: Vimaproto τί έχεις σπουδάσει;

djimmakos
Διάσημο μέλος

vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Φίλε δεν σε προσβάλω και αν κάτι τέτοιο κατάλαβες σου ζητώ συγγνώμη. Αν θέλεις να ψάξω στο αρχείο μου να βρω την άσκηση που μπήκε πανελλήνιες και μιλούσε για διάσπαση ενός σώματος σε δύο τμήματα κλπ κλπ. Αν η κυρία σε ετοιμάζει από την Α λυκείου για το πανεπιστήμιο, επειδή βλέπει ότι τραβάς, η κριτική μου είναι για την κυρία σου και οχι για σένα. Στο ξαναλέω σου ζητώ συγγνώμη. Πέσ' μου έναν τρόπο να σου στείλω την άσκηση των πανελληνίων.Δεν το είπα εγώ.. O vimaproto είπε ότι είναι για γ λυκείου :p
Ο άλλος φίλος γιατί ρωτάει τι έχω σπουδάσει. θέλει να με βαθμολογήσει;
evi_serres
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Φίλε δεν σε προσβάλω και αν κάτι τέτοιο κατάλαβες σου ζητώ συγγνώμη. Αν θέλεις να ψάξω στο αρχείο μου να βρω την άσκηση που μπήκε πανελλήνιες και μιλούσε για διάσπαση ενός σώματος σε δύο τμήματα κλπ κλπ. Αν η κυρία σε ετοιμάζει από την Α λυκείου για το πανεπιστήμιο, επειδή βλέπει ότι τραβάς, η κριτική μου είναι για την κυρία σου και οχι για σένα. Στο ξαναλέω σου ζητώ συγγνώμη. Πέσ' μου έναν τρόπο να σου στείλω την άσκηση των πανελληνίων.
Ο άλλος φίλος γιατί ρωτάει τι έχω σπουδάσει. θέλει να με βαθμολογήσει;
Ε δεν άνοιξα εγώ το θέμα

Eγώ απλώς ένα σχόλιο έκανα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bigguy
- Joji
- Magigi
- Panatha mono
- phleidhs
- pnf292
- Marel
- Jesse_
- SoyN
- carnage
- Ilovemycats27
- Hased Babis
- Maynard
- Unboxholics
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- AnnaRd
- Γατέχων
- Abiogenesis
- Than003
- Startx0
- Lifelong Learner
- Enhypen
- love_to_learn
- Γιώτα Γιαννακού
- suaimhneas
- Νομάρχης
- dsmir
- Leo komm
- Helen06
- velentzakoss
- BillyTheKid
- constansn
- arko
- BatGuin
- Ness
- Wonderkid
- Ιωάννης1234
- ilovekpop
- Scandal
- aslanidou.
- suuuuiiii
- ειδήμων
- spring day
- Peter Pan13
- hello1234
- Μαριαννα20
- P.Dam.
- flaura
- Mewmaw
- a namaves
- Marcos.Kis
- desperate-ambitious!
- tsiobieman
- Jojo K
- arapakos
- American Economist
- ager
- ister
- το κοριτσι του μαη
- Superhuman
- katapliksi
- Outer Banks
- Cat lady
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- Katerinaki13
- Anxious
- El_
- ssalex
- Angie_b
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.