σε ευχαροστω πολυ!!!Σου εύχομαι να τα τελειώνεις γρήγορα γιατι πραγματικά δε φαντάζεσαι τι ωραία που είναι...εχεις και περισσότερο χρόνο
εγω θετικη.....βασσανα....εσύ τι κατεύθυνση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλα και τα μαθηματικα με την χημεια καλα ειν...
αλλα η φυσικη ειν το χειροτερο μαθημα κατα την γνωμη μ!!!
τι σκεφτεσαι για μετα το λυκειο???
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ ιατρική??
με τι μια ομως!!!!
η και με την εγκληματολογια αλλα αυτο απαιτει εξωτερικο και δεν πιτευω οτι εξαρταται απο καποια κατευθυνση...
πιστευω πως αμα αποφασισεις τελικα να ασχοληθεις με τα οικονομικα ειν καλυτερο να διαλεξεις την τεχνολογικη κατευθυνση που ειναι και πιο ευκολη....
εκτος αμα τρελαινεσαι για βιολογια και χημεια....
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραιο μου ακουγεται...Εγώ μεχρι περισι ήθελα να ασχοληθώ με αυτους που ασχολούνται με πειραματα στα εγραστήρια για την ανακάληψη φαρμάκων και εμβολίων αλλά για τον ίδιο λόογ με το δικό σου το απέρριψα
εγω μεχρι στιμης δεν εχω απορριψει τιποτα....
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην το λες.....εχω σπασει το κεφαλι με την επιλογη κατευθυνσης....Το καλύτερο κανεις...!!!!!
violence7
Νεοφερμένος
τυχερουλη εγω τι να πω ολο το καλοκαιρι θα πηξω στο διαβασμα....
να'ναι καλα τα φροντιστηρια.....τρομαρα τους..
τοσο πολυ ανησυχεις για την χημεια???
Οχι συγκεκριμενα για την χημεια. γενικα για τα μαθηματα που κινδυνευω ;p
MetalChest
Δραστήριο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως ξέρετε κανένα site, όπου μπορώ να βλέπω τα μαθήματα με τρόπο ώστε να μπορώ να τα μαθαίνω πιο εύκολα? Γιατί σε λίγες μέρες γράφουμε διαγώνισμα και επειδή μας έβαλε αρκετά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια...
Εψαξα λιγακι,αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι σχετικο μ'αυτο που ζητας.Παντως ,γενικα το βιβλιο ειναι αρκετα ευκολο(ειδικα σε συγκριση με την ιστορια της τριτης γυμνασιου)οποτε αμα κανεις κανα δυο καλες αναγνωσεις να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαει και επειτα να μαθεις καλυτερα τα πιο τρανταχτα θα εισαι ενταξει νομιζω.Επισης,βιηθαει αρκετα να ριχνεις μια ματια στις πηγες ή στα σχολια που εχει στις εικονες και στο τελος του καθε μαθηματος εχει και μερικες ερωτησεις που ισως σου φανουν χρησιμες.Μπορεις,ομως για καθε μαθημα (ας πουμε παραδειγμα μινωικη κρητη) να κανεις μια συντομη αναζητηση ,να δεις τι γραφουν για το θεμα αυτο διαφορα site και να παρεις μια καλυτερη γευση.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Εψαξα λιγακι,αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι σχετικο μ'αυτο που ζητας.Παντως ,γενικα το βιβλιο ειναι αρκετα ευκολο(ειδικα σε συγκριση με την ιστορια της τριτης γυμνασιου)οποτε αμα κανεις κανα δυο καλες αναγνωσεις να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαει και επειτα να μαθεις καλυτερα τα πιο τρανταχτα θα εισαι ενταξει νομιζω.Επισης,βιηθαει αρκετα να ριχνεις μια ματια στις πηγες ή στα σχολια που εχει στις εικονες και στο τελος του καθε μαθηματος εχει και μερικες ερωτησεις που ισως σου φανουν χρησιμες.Μπορεις,ομως για καθε μαθημα (ας πουμε παραδειγμα μινωικη κρητη) να κανεις μια συντομη αναζητηση ,να δεις τι γραφουν για το θεμα αυτο διαφορα site και να παρεις μια καλυτερη γευση.
Όντως, οι πηγές βοηθάνε.. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορει να μου πει καποιος την μεθοδο πως διαβαζει κανεις ιστορια?
Με σκονάκια
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως μπορει να σε βοηθησει η δικη μου μεθοδος Προσεχω την ωρα του μαθηματος και ετσι πιανω τα βασικα και στο σπιτι το ξαναδιαβαζω αλλες μια, δυο φορες και τα θυμαμαι ολα, βασικα και να μην προλαβω να διαβασω στο σπιτι μπορω να πω μαθημα
αυτη ακριβως ειναι και η μεθοδος η δικη μου..ειναι υπερβολικα ευκολα ετσι..πηγαινεις σπιτι σου και εχεις μαθει το μαθημα απλα και κατανοητα.
εμεις γραφουμε ιστορια την δευτερα ..και θα ηθελα να ρωτησω κατι για μια λεπτομερεια..ο αναξ και ο ηγεμονας ειναι τελικα το ιδιο προσωπο??οπως και οι λααγετες ειναι ιδιοι με τους ιερεις και τους επαγγελματιες στρατιωτες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.