Βοήθεια/Απορίες στα Μαθηματικά

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Απαντάω για να πω ότι εγκρίνω την φωτό προφίλ❤️❤️❤️
α καλά, δεν έχω ξυπνήσει ακόμα, τώρα παρατήρησα την δική σου φωτό προφίλ, majora's mask ε; Ωραίο παιχνίδι και αυτό, ένα από τα αγαπημένα μου. Στην κορυφή μαζί με το ocarina of time
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,038 μηνύματα.
Μάλιστα κατάλαβα... Ναι στο λύκειο αυτό παρατηρώ πως γίνονται όλα μηχανικά απλά για να γίνουν χωρίς βαθύτερο νόημα. Μάθε αυτό γιατί σε αυτό θα εξεταστείς. Έχω και ένα καλό αντιπαράδειγμα-εξάιρεση. Στην Β λυκείου ο καθηγητής της άλγεβρας για να μας παρουσιάσει τον τύπο της περιόδου των τριγωνομετρικών T=2π/ω πρώτα μας σχεδίασε μερικές γραφικές παραστάσεις μαζί με τις εξισώσεις τους (τυχαία νούμερα) και μας παρότρινε να βρούμε εμείς τον τύπο για την περίδο παρατηρώντας πως αλλάζει αυτή γραφικά. Αυτά για σήμερα, πέρασε η ώρα.. Πάω να ξεκουραστώ, χάρηκα που τα είπαμε.
Καλός καθηγητής! Η μαιευτική μέθοδος έχει καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα, προάγει την κριτική και ανεξάρτητη σκέψη και κάνει την όλη διαδικασία πιο διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα και διαδραστική για όλους.
 

eltqt

Νεοφερμένος

Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
α καλά, δεν έχω ξυπνήσει ακόμα, τώρα παρατήρησα την δική σου φωτό προφίλ, majora's mask ε; Ωραίο παιχνίδι και αυτό, ένα από τα αγαπημένα μου. Στην κορυφή μαζί με το ocarina of time
χαχα ναι, ακριβώς. για εμένα το ocarina τα νικάει όλα μακράν βέβαια
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top