Renita <3
Νεοφερμένος
Π.χ ....( Μ'αρεσει που θελω να δωσω και παραδειγμα ....)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Renita <3
Νεοφερμένος
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί κανείς να μου δώσει μια βοήθεια σχετικά με τα αίτια και τον τρόπο επίλυσης ώστε μετά να τα αναπτύξω;;;
κατερινα20866
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
αγαθο
-----------------------------------------
παραινεσεισ επικρισεις ευκρινωσ συνωνυμα
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Έχω ένα πρότυπο στο μυαλό μου και θέλωνα μου πείτε αν είναι σωστό
Αγαπητή κυρία Ελένη Σερτή
Σήμερα ολοκλήρωσα την ανάγνωση απο το Los supervivientes de los Andes και πραγματικά εξεπλάγει.Με βοήθεισε σε πάρα πολλά θέματα όπως να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου,και να μάθω να ξεχωρίζω αόριστο με πρατατικό
Άργησα να το τελειώσω λόγο έλλειψης χρόνου αλλά με δυο Σαββατοκύριακα και με συστηματικό διάβασμα κατάφερα να το τελειώσω και να μου μείνουν κάποια πράγματα χαραγμένα στο μυαλό μου
Θα ήθελα επίσης αν μπορούσατε να μου δανείζατε ένα νεο βιβλίο ακόμα μεγαλύτερου επιπέδου για περισσότερες λέξεις,γραμματικά φαινόμενα,παρατηρήσεις.Θα είναι ακόμα καλύτερο για να πάρω το τελευταίο πτυχίο στα Ισπανικά
Γεια σας κυρία Ελένη Σερτή
η μαθήτρια Ραφαέλα Κυπριώτη
Πειραιας 28 Οκτωμβίου του 2009
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
β) Ορθογραφία,γραμματική,συνταξη
γ) Οχι αρχαιοπρεπης εκφράσεις.
δ) Αγαπητε κύριε ....(Επίθετο)
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
β)απο το Los supervivientes de los Andes--->του Los supervivientes de los Andes
γ) εξεπλάγει---->(αρχαιοπρεπής)
δ)πριν απο το και οχι κομμα
Ε)αόριστο με πρατατικό--->τον αοριστο από τον παρατατικό
λογω
αλλά με δυο Σαββατοκύριακα ---->αλλα με επίμονο και συστηματικό διαβασμα
να μου μείνουν κάποια πράγματα χαραγμένα στο μυαλό μου->να αφομοιώσω τα σημαντικότερα απο αυτά που είχα διαβάσει.
Γεια σας κυρία Ελένη Σερτή---->Δε χρειάζεται το εβαλες στην προσφώνηση.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
wadebill
Νεοφερμένος
μπορεις να κανεις αναφορα για την ευρεως χρηση της tv στην οποια αναλωνουμε πολυ χρονο και τα προιοντα τα οποια προβαλει
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
dancing_spirit
Νεοφερμένος
Θέμα έκθεσης:
Στην εποχή μας είναι συνηθισμένο το φαινόμενο του χλευασμού και της περιθωριοποίησης των ανθρώπων που χρησιμοποιούν κάποια διάλεκτο. Σε μια προσχεδιασμένη προφορική εισήγηση προς τους συμμαθητές σας να αναζητήσετε τα αίτια του φαινομένου και να εξηγήσετε γιατί μια τέτοια συμπεριφορά πρέπει να απορρίπτεται.
Μπορεί κανείς να μου δώσει μια βοήθεια σχετικά με τα αίτια και τον τρόπο επίλυσης ώστε μετά να τα αναπτύξω;;;
αιτια η κοινωνια στην οποια ζουμε, οι φορεις κοινωνικοποιησης(σχολειο,οικογενεια) ευθυνονται , η συγχρονη αντιληψη και ταση κοροιδιας και χλευασμου του διαφορετικου δεν μου ερχονται πολλα αιτια
τροποι αντιμετωπισης ειναι οι φορεις κοινωνικοποιησης να μας εμφυτευσουν τις σωστες ηθικες αξιες και αρχες ωστε να αποφυγουμε αυτο , να δειξουμε ανωτεροτητα , αποδοχη της διαφορετικοτητας...ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο βασικα βασιζεται στον ρατσισμο .α και για να φαινεται πιο ωραιο βαλε εναν συντομο ορισμο του φαινομενου
BillyCool
Νεοφερμένος
Ευχαριστω.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ΥΓ έχε υπ όψη σου και τη λακωνικότητα.Το χα συναντήσει σε ένα κείμενο πέρσυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.