Nick123
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήταν ενα απο τα must για την έκθεση της γ λυκείου αυτό το βιβλίο.Δε το θυμαμαι ιδιαιτερα,πράγμα που σημαίνει πως δεν μου άρεσε κιολας.Είναι ένα καθαρά επιστημονικό βιβλίο με νότες φιλοσοφίας απο τον συμπαθέστατο Γραμματικάκη.Να σου πω επίσης-αν δεν το έχεις διαβάσει,πως όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές μου το βρήκαν εξαιρετικό,απλά στα δικά μου γούστα δεν ταίριαζε.Οπότε go for it...Η Κόμη της Βερενίκης
Το έχει διαβάσει κάνεις?Αν,ναι πείτε καμια γνώμη.:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
επισης προτεινω την τριλογια ''η κληρονομια'' του κριστοφερ παολινι
και την τριλογια του dan brown ''κωδικας ντα βιντσι,illuminati,αρκτικος κυκλος''
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δρ. Μάνος Δανεζης & Δρ. Στράτος Θεοδοσίου, Η κοσμολογία της Νόησης ~ εκδόσεις δίαυλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
ταξίδι στο κέντρο της Γης-Ιούλιος Βερν
georgegabgab
Νεοφερμένος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
"Ο Χριστός ξανασταυρώνεται", πραγματικά συγκλονιστικό από όλες τις πλευρές.
Anarki
Διάσημο μέλος
Δεν υφίσταται τριλογία, ανεξάρτητα βιβλία είναι. Το Illuminati και το Da Vinci Code τυχαίνει να έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Υπάρχει και το "Ψηφιακό Οχυρό" και νομίζω οτι ετοιμάζει πέμπτο βιβλίο.και την τριλογια του dan brown ''κωδικας ντα βιντσι,illuminati,αρκτικος κυκλος''
napstor
Δραστήριο μέλος
βασικα ετσι μου ειχαν πει,οτι ειναι τριλογια.δεν τα εχω διαβασει εγω αρα δεν ηξερα.σορρυΔεν υφίσταται τριλογία, ανεξάρτητα βιβλία είναι. Το Illuminati και το Da Vinci Code τυχαίνει να έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Υπάρχει και το "Ψηφιακό Οχυρό" και νομίζω οτι ετοιμάζει πέμπτο βιβλίο.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Δεν υφίσταται τριλογία, ανεξάρτητα βιβλία είναι. Το Illuminati και το Da Vinci Code τυχαίνει να έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Υπάρχει και το "Ψηφιακό Οχυρό" και νομίζω οτι ετοιμάζει πέμπτο βιβλίο.
Βγαίνει στα αγγλικά το Σεπτέμβριο.
Alessandra
Διάσημο μέλος
ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑ (ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ),
του EDWARD WHITTEMORE;
Θα ήθελα γνώμες.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, το "Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Ο άνθρωπος είναι κορυφή.
Πήρα και ένα άλλο βιβλίο πρόσφατα, που σίγουρα δε θα το έπαιρνα αν ήξερα το περιεχόμενο του, το οποίο ήταν ολίγον αηδιαστικό. "Το σοφό παιδί" του Χωμενίδη. Το έχει διαβάσει κανείς? Μόνο εγώ είμαι που το βρήκα γελοίο? Γιατί όσους ρώτησα, τους άρεσε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος
2.Σκοτωστε τον Ρομελ, Οι πυλες της φωτιας του Πρεσφιλντ
3.Πειρατες στο Αιγαιο του Βερν
Αυτα κατα τη γνωμη ειναι απο τα καλυτερα
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορώ να πω ότι με εξέπληξε θετικά και το τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα (την επόμενη μέρα κιόλας). Ωστόσο σε κάποια σημεία "χάνει" λόγω έλλειψης δράσης. Γενικά είναι καλογραμμένο βιβλίο πάντως
georgegabgab
Νεοφερμένος
Γνωρίζετε το βιβλίο
ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑ (ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ),
του EDWARD WHITTEMORE;
Θα ήθελα γνώμες.
Άρχισες να το διαβάζεις Αλεξάνδρα? Να σου πώ η ιστορία απ ότι μου είχε πει μια φίλη μου που το τελείωσε έχει ενδιαφέρον, καθώς ο συγγραφέας θέλει να παρακινήσει τον αναγνώστη να διαβάσει και τα επόμενα 3 βιβλία σχετικά με την Ιερουσαλήμ,( νέος που βρίσκει την αρχαιότερη βίβλο ) παρόλα αυτά όταν το ξεκίνησα δεν μου άρεσε πολύ και έτσι δεν το τελείωσα, τώρα διαβάζω άλλο... ελπίζω να σε κατατώπισα, έστω και λίγο.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Αν μου έδινες λίγες περισσότερες πληροφορίες, συγκρίνοντάς το με τον "κώδικα Ντα Βίντσι".....
:thanks:
angelinazv
Νεοφερμένος
για να μην γινει κανενα λαθοσ μιλαο για βιβλια οπωσ
...διπλο κλικ στον ερωτα
...κινητη αγαπη
...τολμαω η δεν τολμαω
...η γυναικεσ προτιμουν τουσ τολμηρους
κτλπ
περιμενωωωωωω:bravo:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.