foreverfreak
Διάσημο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=CLpRU_WbP2g[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παρτε τηλ!
Εισαι σοβαρος αγορι μου; Ειδες τι ώρα ηταν οταν έγραφες αυτη την ηλιθιότητα που έγραψες και γενικώς, τα έχετε παίξει, τι σας δίνουν; Πραγματικα ορισμένοι (πολλοί) ειναι απείρως καμμένοι με το θεματάκι και αναρωτιέμαι αν αυτο οφείλεται στις πολλές ώρες διαβάσματος ή στις πολλές ώρες στο pc. Με κανέναν άλλο λογικό τροπο δε μπορω να εξηγησω τα 3 χιλιαδες posts του τελευταιου 24ωρου και ειλικρινα οποιος αποφοιτος κάθεται και καιγεται με αυτον τον τρόπο αντι να κάνει μπάνιο μέχρι αύριο το πρωι στις 9,30 σε καποιο νησί, το έχει κάψει προ πολλού και καρατσεκαρισμένα. Να δούμε ποσα κουδούνια μπορεί ν'αντεξει πια αυτό το πανεπιστήμιο...Χαλαρώστε ρέεεεειιι......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitricc
Νεοφερμένος
jtm
Νεοφερμένος
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εισαι σοβαρος αγορι μου; Ειδες τι ώρα ηταν οταν έγραφες αυτη την ηλιθιότητα που έγραψες και γενικώς, τα έχετε παίξει, τι σας δίνουν; Πραγματικα ορισμένοι (πολλοί) ειναι απείρως καμμένοι με το θεματάκι και αναρωτιέμαι αν αυτο οφείλεται στις πολλές ώρες διαβάσματος ή στις πολλές ώρες στο pc. Με κανέναν άλλο λογικό τροπο δε μπορω να εξηγησω τα 3 χιλιαδες posts του τελευταιου 24ωρου και ειλικρινα οποιος αποφοιτος κάθεται και καιγεται με αυτον τον τρόπο αντι να κάνει μπάνιο μέχρι αύριο το πρωι στις 9,30 σε καποιο νησί, το έχει κάψει προ πολλού και καρατσεκαρισμένα. Να δούμε ποσα κουδούνια μπορεί ν'αντεξει πια αυτό το πανεπιστήμιο...Χαλαρώστε ρέεεεειιι......
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα δυστυχως
foreverfreak
Διάσημο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
...spirakos...
Νεοφερμένος
Εσυ γιατι εισαι μεσα τετοια ωρα και δεν κοιμασαι?Εισαι σοβαρος αγορι μου; Ειδες τι ώρα ηταν οταν έγραφες αυτη την ηλιθιότητα που έγραψες και γενικώς, τα έχετε παίξει, τι σας δίνουν; Πραγματικα ορισμένοι (πολλοί) ειναι απείρως καμμένοι με το θεματάκι και αναρωτιέμαι αν αυτο οφείλεται στις πολλές ώρες διαβάσματος ή στις πολλές ώρες στο pc. Με κανέναν άλλο λογικό τροπο δε μπορω να εξηγησω τα 3 χιλιαδες posts του τελευταιου 24ωρου και ειλικρινα οποιος αποφοιτος κάθεται και καιγεται με αυτον τον τρόπο αντι να κάνει μπάνιο μέχρι αύριο το πρωι στις 9,30 σε καποιο νησί, το έχει κάψει προ πολλού και καρατσεκαρισμένα. Να δούμε ποσα κουδούνια μπορεί ν'αντεξει πια αυτό το πανεπιστήμιο...Χαλαρώστε ρέεεεειιι......
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
popo ρε φιλεεεε και νομιζα οτι μονο εγω καιγομουν μεχρι τετοια ωρα (βεβαια εχω το ελαφρυντικο απο 2 εβδομαδες ικαρία που κοιμασαι αναγκαστικα μετα τις 11 το πρωι) αλλα πάλι καλά που μου κοψε και μπήκα ischool.....!! etsii καλημερα σας λοιπόν και καλή μας τυχη (πλεον μονο αυτο μετραει!)δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα δυστυχως
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω καθόλου..τί να σου πω..εσύ πόσο έβγαλες?και λες να πηγε πανω απο 19300?
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα δυστυχως
Απλουστατα ειναι μεχρι να τα κάνετε που**να. Απλή διαπίστωση ειναι, ουτε σκοπευω να κατσω να μιλησω παραπάνω, εσεις τρελενετε και γνωστικό...Και να πεις ρε γαμώτο οτι ολη αυτη η αγωνια μπορει να μεταφραστει σε αποφάσεις και πράξεις, όπως πριν τις εξετάσεις, να πω εντάξει, αλλά αυτό το γελοίο και ψυχοφθόρο καραγκιοζιλίκι και θέατρο που παίζετε ειναι για γέλια...καλή επιτυχία και...καλά μυαλά....σε όλους.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
εγω ηθελα να γινω πετρελαιοπαραγωγος...Εγω μικρη ηθελα να γινω ή αεροσηνοδος ή φυσικοθεραπευτρια.... Τωρα 3 χρονια ηθελα να περασω νηπιαγωγων...τελικα αυριο θα μαθω τι θα γινω τελικα....
dimitricc
Νεοφερμένος
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
...spirakos...
Νεοφερμένος
Επισης...Απλουστατα ειναι μεχρι να τα κάνετε που**να. Απλή διαπίστωση ειναι, ουτε σκοπευω να κατσω να μιλησω παραπάνω, εσεις τρελενετε και γνωστικό...Και να πεις ρε γαμώτο οτι ολη αυτη η αγωνια μπορει να μεταφραστει σε αποφάσεις και πράξεις, όπως πριν τις εξετάσεις, να πω εντάξει, αλλά αυτό το γελοίο και ψυχοφθόρο καραγκιοζιλίκι και θέατρο που παίζετε ειναι για γέλια...καλή επιτυχία και...καλά μυαλά....σε όλους.
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ γιατι εισαι μεσα τετοια ωρα και δεν κοιμασαι?
Γιατί μόλις γύρισα απ'τις διακοπές μου στα υπέροχα ελληνικά νησιά, τα οποία και σας συστήνω ανεπιφύλακτα.
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε φιλε το οτι εσυ ησουν στα @@ σου για δικου σου λογους δε παει ν α πει οτι ολοι ειναι ετσι ακομα και αν ητανε στην ιδια ακριβως κατασταση με εσενα... δε σημαινει οτι παιζει θεατρο... και στο διαδυκτιο μαλιστα μες στην ανωνυμια γιατι να παιξεις τετοιο θεατρο? να ριξεις γκομενα ξερω γω (καμια φοιτουκλου?) δε βλεπω να γραφουν και πολλες...Απλουστατα ειναι μεχρι να τα κάνετε που**να. Απλή διαπίστωση ειναι, ουτε σκοπευω να κατσω να μιλησω παραπάνω, εσεις τρελενετε και γνωστικό...Και να πεις ρε γαμώτο οτι ολη αυτη η αγωνια μπορει να μεταφραστει σε αποφάσεις και πράξεις, όπως πριν τις εξετάσεις, να πω εντάξει, αλλά αυτό το γελοίο και ψυχοφθόρο καραγκιοζιλίκι και θέατρο που παίζετε ειναι για γέλια...καλή επιτυχία και...καλά μυαλά....σε όλους.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε του πούστη δεν πιστεύω να ανέβει τόσο! Μέσα είσαι!19313..........................................
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.