nick_el_loco
Νεοφερμένος
αντε καλη επιτυχια αδερφε...μηχανολογων μηχανικων στην πατρα.....εχω σχεδον τα ιδια με τα περυσινα αλλα κ να μν τν πιασω περνω μεταγραφη....το χαμηλοτερο ειναι στην κοζανη ειμαι +650 απο αυτο....οποτε με βλεπω πατρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos91
Νεοφερμένος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια εβγαλα 16800 στο 3ο...βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα γιαννενα το πιανω?περυσι ειχε 15975......
το πιανεις!!!!
α ρε γιαννεναρα!!!!!!!!!!!!!
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1:αντε καλη επιτυχια αδερφε...
koutalideos
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
+ΜΜΕ παντειο....ευχαριστω!!!
χαριτινη
Νεοφερμένος
*19,1 μαθηματικα κατευθυνσης
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Idem
Νεοφερμένος
kypselioths
Νεοφερμένος
ρε παιδια θα τρελαθω.η καθημερινη λεει οτι η ναυπηγων θα ειναι στα 18760.τα νεα λενε οτι οι σχολεσ ανω του 18 του 4ου πεδιου θα ανεβουν απο 300 εωσ 600 μορια.ημαρτον δηλ...ποτε θα ησυχασουμε?
αντε να δουμε αδερφε μου.. κ εγω για εκει κ μονο παω ,εχω 18912 (+432). την ειχα κ για σιγουρη οταν τη δηλωνα αλλα με τοσα που ακουω αρχιζω να αμφιβαλλω. καλη μας τυχη!
Marcos2177
Νεοφερμένος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
μην χαλατε το καλοκαιρι σας,ξερω οτι καποιοι απο εσας θελετε πολυ ορισμενες σχολες αλλα με το αγχωνεστε μονο την ωρα σας χαλατε καθως οι βασεις ανακοινωνονται στα τελη αυγουστου,και οχι στις εφημεριδες και στα φορουμ πολλους μηνες πριν...
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Την καλησπερα μου παιδια!! Εχω μια απορια και θελω μια οσο το δυνατον λογικη και συγκρατημενη απαντηση... Κοιταζοντας την κλιμακωση του ΓΒΠ για το 2009 και συγκρονοντας την με την αντιστοιχη του 2008, διαπιστωσα οτι στη θεωρητικη κατευθυνση στις βαθμολογιες μεταξυ 16 και 20, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες!! Με λιγα λογια οι αριστουχοι ειναι σχεδον τοσοι, οσοι και περυσι... Και τωρα η απορια μου: Ενας φιλος μου εχει σαν πρωτη επιλογη την ψυχολογια στο ρεθυμνο, η βαση για το 2008 ηταν 16905, και εκεινος εχει μολις 91 μορια παραπανω 16996!! Υπαρχει καμια περιπτωση να περασει?? Εγω παντως δεν το θεωρω και τοσο απιθανο...[/quote]
Ουτε και γωΓενικα για το 1ο πεδιο δεν θα υπαρξουν(νομιζω...)ανατροπες ουτε τεραστια ανοδο οπως περσι.Φετος ειναι η σειρα...!? των υπολοιπων πεδιων να ζησουν κατι αντιστοιχο με αυτο που βιωσε το 1ο πεδιο περσι!!
dr.nick
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά για το βιολογικό Κρήτης τι λέτε? Θα ανέβει σίγουρα, αλλά πάνω από 160 μόρια? Έχω 17805 μόρια και την πιάνω με περσυνές βάσεις. Εσείς τι λέτε?
Εκτος απο βιολογια Κρητης σκεφτεσαι κατι αλλο ή καλυτερα εχεις δηλωσει κατι αλλο;;
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω 18,7 μαθηματικα κατ. 19,1 φυσικη 20 μαθηματικα γεν. 15 αοδε 17,3 αεππ 13,4 εκθεση κ 18,7 αοθ....σχεδον ιδιους βαθμους εχουμε ....17800 στο 5ο που δεν με ενδιαφερει κ 17736 4ο...μακαρι να περασουμε κ οι δυο....εγω το θελω για να παρω μεταγραφη εσυ αν περασεις θα πας κοζανη???αχ και βαχ ρε νικο!και εσυ μηχανολογους κοζανης δηλωσες...θα μου φας τι θεση...βασικα οχι μονο εσυ αλλα και οσοι εχουν βγαλει πανω απο 17374 μοριαα!και εγω μια απο τα ιδια!19,1 εκθεση,18,3 φυσικη,20 μαθηματικα γενικης παιδειας,16,8 αοδε,14,7 αναπτυξη εφαρμογων,10 εκθεση!
*19,1 μαθηματικα κατευθυνσης
παντως πιστευω οτι εχεις πολλες πιθανοτητες....δεν εχει ζητηση...οι περισσοτεροι για τη μεταγραφη πανε...
antoniak
Νεοφερμένος
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
περσινη βαση 18.331
antoniak
Νεοφερμένος
Lethin1
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.