dam
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
συγγνωμη θ μπορουσες να μ πεις στην καθημερινη την βαση της νομικης θρακης ποσο τη δινει;;;Δηλαδη με 17419 να μην ονειρευομαι μηχανολογουσ κοζανης.......στην καθημερινη το δινουν 17390
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kypselioths
Νεοφερμένος
dam
Νεοφερμένος
συγγνωμη θ μπορουσες να μ πεις στην καθημερινη την βαση της νομικης θρακης ποσο τη δινει;;;
ευχαριστω
18350
innermostfear
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
νομιζω οτι αυτες ειναι οι εκτιμησεις της καθημερινης
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι αν ναι μπορειτε να δωσετε το συνδεσμο?
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανενα καινουριο αρθρο μηπως ξερετε αν υπαρχει???
κι αν ναι μπορειτε να δωσετε το συνδεσμο?
https://www.madata.gr/index.php/epika...ial/39814.html
nick_el_loco
Νεοφερμένος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
λαμια 100%Γεια σας παιδια..ποια ειναι η γνωμη σας για τις σχολες φυσικοθεραπεας?η θεσσαλονικη ειχε το 2008 15,582 και στην λαμια 14,360 εγω εχω 15,360....πως το κοβετε?
nick_el_loco
Νεοφερμένος
σιγουρο σε βλεπω μακαρι...και τριτη σχολη εχω τεφαα θεσσαλονικης και ειμαι 611 πανω..οποτε αν γινει κανα τρελο με λαμια,πως το βλεπεις για τεφαα?λαμια 100%
STATHIS
Νεοφερμένος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη φαση ειναι αν σ αρεσει κιολας....μην ακους αυτα π λενε για επαγγελματικη αποκατασταση....ο θειος μ απο τεφαα εκανε ενα μεταπτυχιακο κ τωρα ειναι στην αγγλια διδακτορας σε τμημα αθλητικης βιολογιας....παντως αν περασεις λαμια να ξερεις ειναι πολυ ωραια πολυ με καλο (απο αποψη νοοτροπιας)κ πολυ κοσμο....πριν κανενα μηνα ειχα παει απο εκει...παρα πολυ ωραια!!!σιγουρο σε βλεπω μακαρι...και τριτη σχολη εχω τεφαα θεσσαλονικης και ειμαι 611 πανω..οποτε αν γινει κανα τρελο με λαμια,πως το βλεπεις για τεφαα?
-----------------------------------------
ναι μωρε το μονο π κοιτανε ειναι βαθμολογιες κ πετανε οτι τους ερθει στο μυαλο ατεκμηριωτα....μονο οταν βγγουν οι βασεις θα δεις ....τωρα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του...Οι προβλεψεις τις καθημερινης για τις στρατιωτικες νομιζω ειναι λανθασμενες.Δεν λαμβανουν υποψιν τους τον διπλασιασμο των εισακτεων και στην γενικη σειρα και στην ειδικη κατηγορια απο τα σωματα της ΣΣΕ μεχρι και της ΣΜΑ δινουν την υψηλοτερη βαση των τελευταιων ετων!!!!
nick_el_loco
Νεοφερμένος
και εγω τα ιδια εχω ακουσει για λαμια....και για τεφαα θεσσαλονικης πιστευεις οτι 8α ειμαι μεσα?καλη φαση ειναι αν σ αρεσει κιολας....μην ακους αυτα π λενε για επαγγελματικη αποκατασταση....ο θειος μ απο τεφαα εκανε ενα μεταπτυχιακο κ τωρα ειναι στην αγγλια διδακτορας σε τμημα αθλητικης βιολογιας....παντως αν περασεις λαμια να ξερεις ειναι πολυ ωραια πολυ με καλο (απο αποψη νοοτροπιας)κ πολυ κοσμο....πριν κανενα μηνα ειχα παει απο εκει...παρα πολυ ωραια!!!
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να σ πω τωρα δεν ειμαι μαντης...ολοι υποθεσεις κανουμε...παντως μην αγχωνεσαι η λαμια πανω απο 300 -400 δεν ανεβαινει...και εγω τα ιδια εχω ακουσει για λαμια....και για τεφαα θεσσαλονικης πιστευεις οτι 8α ειμαι μεσα?
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
nick_el_loco
Νεοφερμένος
αντε να δουμε...τελη αυγουστου θα ξερουμε...τι να σ πω τωρα δεν ειμαι μαντης...ολοι υποθεσεις κανουμε...παντως μην αγχωνεσαι η λαμια πανω απο 300 -400 δεν ανεβαινει...
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι φιλαρακι...αντε να δουμε...τελη αυγουστου θα ξερουμε...
καλη μας επιτυχια!!!
nick_el_loco
Νεοφερμένος
ετσι vamos...για που λες εσυ?ετσι φιλαρακι...
καλη μας επιτυχια!!!
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηχανολογων μηχανικων στην πατρα.....εχω σχεδον τα ιδια με τα περυσινα αλλα κ να μν τν πιασω περνω μεταγραφη....το χαμηλοτερο ειναι στην κοζανη ειμαι +650 απο αυτο....οποτε με βλεπω πατρα!!!ετσι vamos...για που λες εσυ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.