Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σχολή θες??
Επιπλέον,Κυριάκο δεν νομίζω ότι στην κατά τα άλλα αξιοκρατική χώρα στην οποία ζούμε το διάβασμα από μόνο του να μας πάει μπροστά..Το μέσο σίγουρα ναι...
Εχω ηδη ξεκαθαρισει τις 4 πρωτες μου επιλογες, αλλα δεν τις λεω για να μην το γκαντεμιασω
Επισης συμφωνω στο δευτερο σκελος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Μην αγχωνεσαι δεν εισαι το μονο παιδι που χρειαζεται αρκετες ωρες για να κατανοησει κατι και εγω ετσι ημουν.ΑΟΔΕ πχ,που ηταν θεωρητικο μαθημα διαβαζα 15 φορες την καθε παραγραφο και την ελεγα αλλες τοσες απ'εξω μου για να την θυμαμαι.Οποτε, κουραγιο,δεν εισαι ο μονος.σίγουρα, μα ξέρεις τί είναι το θέμα ρε συ Ορέστη ? Μαρέσει το διάβασμα δεν το κάνω απο αγγαρεία , απλά με αγχώνει που δεν μπορώ να τα καταλάβω και χρείαζομαι αρκετές ώρες με αποτέλεσμα μένω πίσω στην ύλη. Δεν το κάνω επειδή πρέπει το κάνω επειδή το γουστάρω και θέλω να πάω μπροστά . Γιατί θέλεις δεν θέλεις με αυτά θα πάς μπροστά . !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
-Με αυτα και με εκεινα, μου εχει δημιουργηθει η αισθηση οτι φετος θα ειναι μια χρονια σκλαβιας. Απο τα οσα ακουω, νομιζω οτι θα πρεπει να διαβαζω 63526234634 ωρες την μερα. Ειναι δυνατον αυτο;
Λοιπον, κοιταξε: Τα παντα γινονται, αν μπορεσεις να κανεις εναν καλο καταμερισμο των ωρων που εχει η καθε μερα της εβδομαδας. Σε καθε περιπτωση, μην παραμελεις την ημερησια ξεκουραση σου, οσο αυτο γινεται. Θα σου προτεινα αν μπορεις, να χωρεσεις στο προγραμμα σου εναν μεσημεριανο 45λεπτο υπνο. Προσεξε ομως, οχι παραπανω! 45 λεπτα υπνου ειναι ακριβως οσα χρειαζεται ο οργανισμος σου για να τονωθει μεχρι το τελος της μερας. Αν κοιμηθεις παραπανω, θα πεσεις σε βαθυτερο υπνο, και θα ξυπνησεις σκατα.
Επισης, προσπαθησε την καθε ωρα διαβασματος σου να την σπασεις σε 50 λεπτα διαβασμα και 10 λεπτα διαλλειμα. Στο διαλλειμα σου, πηγαινε και ριξε λιγο νερο στα μουτρα σου, βγες στο μπαλκονι να παρεις λιγο καθαρο αερα, κανε και κανενα ντουζ αν προλαβαινεις. Οσον αφορα τα 50 λεπτα διαβασματος, φροντισε να ειναι διαβασμα και οχι πασαλειματα.
Κρατα σημειωσεις σε ο,τι δεν καταλαβαινεις, ετσι ωστε να ξεκαθαρισεις τα θολα σημεια οσο πιο γρηγορα γινεται με τον καθηγητη σου. Και προσπαθησε να μην σου αποσπαει την προσοχη τιποτα. Κινητα, pc, τηλεορασεις κτλ, καλο θα ειναι να ειναι εξαφανισμενα στο δωματιο που διαβαζεις. Λιγο μουσικουλα παντως, νομιζω κανει καλο [Αρκει να μην ειναι καμια μεταλλια :ΡΡ].
Επισης, ποτε μα ποτε μην παραλειπεις τον βραδινο σου υπνο. Μην κοιμηθεις ποτε λιγοτερο απο 7-8 ωρες. Ο βραδινος υπνος ειναι αυτος που θα σε κρατησει την επομενη μερα ορθιο. Και πιστεψε με, 7-8 ωρες βραδινου υπνου δεν αναπληρωνονται ουτε με 15 ωρες ημερησιου υπνου.
-Δηλαδη, κομμενες οι βολτες;
Οχι φυσικα. Εννοειται οτι θα βγαινεις και εξω με τους φιλους σου. Αν στο κοψουν και αυτο, κανε ο,τι περναει απο το χερι σου για να το διεκδικησεις. Καθε στιγμη μεσα στην μερα που βλεπεις οτι σου περισσευει [οσο λιγες και αν σου φαινονται], ειναι δικη σου, οπως φυσικα και το Σαββατοβραδο. Απλα φροντισε να κανεις πραγματα που σε κανουν να ξεσκας και μην βαραινεις το μυαλο σου παραπανω. Βγες εξω και περπατα, πανε και πιες κανεναν καφε, πηγαινε και κανε σεξ με τον φιλο/η/εαυτο σου, ακου μουσικη, αλλα μην μου πας και γινεις λιαρδα απο το ποτο, μην αποβλακωθεις σε κανεναν υπολογιστη οπως τωρα καλη ωρα, και προπαντος: απεφυγε καθε ειδους καυγα με γονεις, φιλους, γκομενους. Αν δεις οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το αποφυγεις, τοτε τι να σου πω... Κανε ο,τι σε φωτισει
Sourotiri TM
:p
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγαινε και κανε σεξ με τον φιλο/η/εαυτο σου
Πρόσξε μην παρεκτραπείς σε αυτά που λες γιατί μας διαβάζουν και 15χρονα.....
Είναι βέβαια και αυτό απαραίτητο...:no1:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Μην κάνεις σοβαρή σχέση και κολλήσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να διαβάσεις. Προτίμησε παροδικές λύσεις."....:no1:
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μην λες τετοια γιατι εχω σχεση δυο χρονια :p
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, οχι δεν ισχυει.
Και μην λες τετοια γιατι εχω σχεση δυο χρονια :p
Kαι εγώ έχω 4 μήνες αλλά ευτυχώς δεν έχει account εδώ και δεν βλέπει αυτά που γράφω.:no1::no1:
Εγώ βασικά αναφέρομαι σε αυτούς που θα κάνουν μία καινούρια σχέση τώρα γιατί έχω παράδειγμα που αποσπάστηκε το συγκεκριμένο άτομο από το διάβασμα.
Αν βέβαια η σχέση πρυπήρχε ίσα ίσα που είναι και ένα μέσο εκτόνωσης όπως λέγαμε παραπάνω...
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγώ θα πρόσθετα επίσης στο κείμενο:
"Μην κάνεις σοβαρή σχέση και κολλήσεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να διαβάσεις. Προτίμησε παροδικές λύσεις."....:no1:
συμφωνώ απόλυτα!
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι σχολή θες??
Επιπλέον,Κυριάκο δεν νομίζω ότι στην κατά τα άλλα αξιοκρατική χώρα στην οποία ζούμε το διάβασμα από μόνο του να μας πάει μπροστά..Το μέσο σίγουρα ναι...
+100000
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλλα οχι για ολα τα μαθηματα, αρχαια, γλωσσα, μαθηματικα και ιλιαδα.
Αυτα χρειαζονται διαβασμα πανω απο 4 ωρες για να γραψεις καλα!
Χεχεχεχ στα αγγλικα εγραψα 20 χωρις διαβασμα!
ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
οταν εγραφα εξετασεις στην δευτερα, τα γαριδακια με βοηθουσαν.
ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!
Βρισκεσαι σε topic της Γ'Λυκειου...
Κατερινούλα
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
δεν σας τυχαίνει να μην μπορείτε να διαβάσετε..??να νιώθετε κουρασμένοι.?τι κάνετε τότε.?το παθαίνω αρκετά σύχνα!!και ειναι η χρονιά που χρειάζεται αδιάκοπο διάβασμα!και η σχολή που επιθυμώ να εισαχθώ δεν έχει και λίγα μόρια!
Το αδιακοπο διαβασμα που λες ειναι τελειως λαθος :nono: Πολλοι το κανουν γι'αυτο και τα παρατανε 2-3 μηνες πριν τις Πανελληνιες λογω της κουρασης. Ειναι λογικο να κουραζεσαι. Κανε συχνα διαλειμματα για να καθαρισει το μυαλο σου. Τα Χριστουγεννα χαλαρωσε λιγο και μη σκεφτεσαι συνεχεια τις Πανελληνιες...:no1:
who
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν σας τυχαίνει να μην μπορείτε να διαβάσετε..??να νιώθετε κουρασμένοι.?τι κάνετε τότε.?το παθαίνω αρκετά σύχνα!!και ειναι η χρονιά που χρειάζεται αδιάκοπο διάβασμα!και η σχολή που επιθυμώ να εισαχθώ δεν έχει και λίγα μόρια!
Αν και δεν είμαι πια μαθητής, και όταν ήμουν δεν είχα διαλέξει θεωρητική (αν και το θέμα δε νομίζω ότι έχει σχέση με τις κατευθύνσεις), θα σου πω τι έκανα εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Απολύτως τίποτα. Προσπαθούσα να απασχολώ τον εαυτό μου με πράγματα που με χαλάρωναν και άφηναν μακριά το άγχος των εξετάσεων. Κοιμόμουν ίσως λίγο. Πάντως, οτιδήποτε με ξεκούραζε. Μετά είχα περισσότερη όρεξη και διάθεση για διάβασμα. Βγες μια βόλτα ή κοιμήσου όταν το παθαίνεις. Ίσα ίσα να πάρει λίγο "αέρα" το κεφάλι σου.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν εγραφα εξετασεις στην δευτερα, τα γαριδακια με βοηθουσαν.
ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!
χαχαχαχα...τα παιδια εδω σου λενε για καθημερινο διαβασμα πανελλαδικων φιλε μου!!!!χαχαχαχα δεν μπορω!!!!
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω το παθαίνω αυτό.....το μόνο που κάνω είναι να τα παρατάω όλα και μόλις ξεκουραστώ αρχίζω πάλι απ την αρχή..!
nasia17princess
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.