Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fod@s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nansu
Νεοφερμένος
fod@s
Νεοφερμένος
Esperius
Νεοφερμένος
Oι λέκτορες δεν είναι κανονικοί καθηγητές;Το extra αυτό μάθημα γίνεται από κανονικούς καθηγητές(ή λέκτορες)
nPb
Επιφανές μέλος
Oι λέκτορες δεν είναι κανονικοί καθηγητές;
Μέλη ΔΕΠ (σε ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα):
- Καθηγητής
- Αναπληρωτής Καθηγητής
- Επίκουρος Καθηγητής
- Λέκτορας
- Επιστημονικός Συνεργάτης
tsixlofouska
Νεοφερμένος
nulispa
Νεοφερμένος
Μιχαλης Κα
Νεοφερμένος
nansu
Νεοφερμένος
abarth
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά!Έδωσα πανελλήνιες φέτος και έβγαλα 18821 και δήλωσα πρώτη επιλογή τους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ μιας και μεγάλη μου αγάπη στην κατεύθυνση ήταν η Χημεία Κατ.Τι λέτε, έκανα καλή επιλογή?Κάποιος από μέσα να μου πει τι γίνεται σε αυτήν την σχολή γιατί το site της σχολής μου δεν νομίζω να τα λέει όλα...
Τοτε επρεπε να πας στο 'ταπεινο' χημικο, οχι χημικων μηχανικων.Μηπως πηγες επειδη ειναι πουλ μουρ? .Στους ΧημΜηχ θα κανεις περισσοτερα μαθηματικα και φυσικη παρα χημεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε επρεπε να πας στο 'ταπεινο' χημικο, οχι χημικων μηχανικων.Μηπως πηγες επειδη ειναι πουλ μουρ? .Στους ΧημΜηχ θα κανεις περισσοτερα μαθηματικα και φυσικη παρα χημεια
Chill out.
Με τη λογική αυτή κανείς δε πρέπει να γίνει μηχανικός αλλά μαθηματικός/φυσικός.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεύτερο φάουλ.Καμία σχολή δεν είναι καλύτερη απο την άλλη,άλλο ο χημικός,άλλο ο χημικός μηχανικός.Ναι ρε, ασε το παιδι να αποφασισει αυτο που θελει.Εξαλλου αφου τα εβγαλε τα μορια γιατι να μην διαλεξει μια καλυτερη σχολη απο το "ταπεινο" χημικο???
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
abarth
Νεοφερμένος
Anyway, υπάρχει κάποιος/-α να μου πει που πάνε τα τέσσερα σε αυτήν την σχολή για να μην μπω τελείως ψαρωμένος?
Catalyst
Επιφανές μέλος
Για να ανταπεξέλθεις στη σχολή, πρέπει να σου αρέσουν κι άλλα μαθήματα πέρα από τη Χημεία, όπως φυσική και μαθηματικά.Γεια σας παιδιά!Έδωσα πανελλήνιες φέτος και έβγαλα 18821 και δήλωσα πρώτη επιλογή τους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ μιας και μεγάλη μου αγάπη στην κατεύθυνση ήταν η Χημεία Κατ.Τι λέτε, έκανα καλή επιλογή?Κάποιος από μέσα να μου πει τι γίνεται σε αυτήν την σχολή γιατί το site της σχολής μου δεν νομίζω να τα λέει όλα...
Το χημ μηχ ΔΕΝ είναι πουλ μουρ...Τοτε επρεπε να πας στο 'ταπεινο' χημικο, οχι χημικων μηχανικων.Μηπως πηγες επειδη ειναι πουλ μουρ? .Στους ΧημΜηχ θα κανεις περισσοτερα μαθηματικα και φυσικη παρα χημεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marikakitsou16
- despoina13
- nearos
- amalia
- benzene
- nastasia8
- alsatus
- desp1naa
- Scandal
- BornB
- An_uknown_world
- Jimmy20
- vetas
- Panos_1
- ggl
- panosveki
- T C
- the purge
- azula
- korlef
- Johnman97
- Lester34
- Κλημεντίνη
- Pharmacist01
- Georgekk
- Nala
- constansn
- Athens2002
- tsiobieman
- carnage
- Unboxholics
- Than003
- TonyMontanaEse
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- aekaras 21
- eukleidhs1821
- MarcoReus
- Infrared
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.