Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Μπααα.Αφου βλεπουν οτι τα προβατα γεμιζουν τα λεωφορεια και με το 1,10 τι τους νοιαζει...Ιδιωτικη επιχειρηση ειναι,το κερδος τους κοιτανε...
Δίνεις πολλά για ενοίκιο; Αν επιτρέπεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boo 41
Νεοφερμένος
350 αλλα ειναι καινουργιο(3 ετων).Βρισκεις και πιο φθηνα,το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχεις.Τι σχολη θες?Πανεπιστημιο ή ΤΕΙ?Δίνεις πολλά για ενοίκιο; Αν επιτρέπεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
350 αλλα ειναι καινουργιο(3 ετων).Βρισκεις και πιο φθηνα,το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχεις.Τι σχολη θες?Πανεπιστημιο ή ΤΕΙ?
Θέλω Οικονομικό, Διοίκηση και Λογιστική. Με τα μόρια που έβγαλα δεν πιάνω το Οικονομικό αλλά είμαι και ειδική κατηγορία. Σε ποια περιοχή μένεις;
boo 41
Νεοφερμένος
Αγια Σοφια μενω.Αν εχεις γυρω στα 14.000 λογικα πιανεις κατι απο τα 2.Θέλω Οικονομικό, Διοίκηση και Λογιστική. Με τα μόρια που έβγαλα δεν πιάνω το Οικονομικό αλλά είμαι και ειδική κατηγορία. Σε ποια περιοχή μένεις;
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Αγια Σοφια μενω.Αν εχεις γυρω στα 14.000 λογικα πιανεις κατι απο τα 2.
Αγία Σοφία μένει και η κολλητή μου. Καλά είναι εκεί, λίγο μακριά από το κέντρο βέβαια. Ψηλά αλώνια νομίζω είναι καλύτερα..
boo 41
Νεοφερμένος
Ειναι αυτο που σου ειπα.Εξαρταται τι απαιτησεις εχεις.Αν θες να εισαι κοντα στο κεντρο ειναι καλη επιλογη.Εχει σχετικα καινουργια σπιτια,αλλα νομιζω οτι ειναι πιο ακριβη σαν περιοχη απο αλλες.Η Αγια Σοφια εχει πολλους φοιτητες και εχει και κοντα σταση προαστιακου.Μηπως να μεταφερθουμε στο thread της Πατρας?Αγία Σοφία μένει και η κολλητή μου. Καλά είναι εκεί, λίγο μακριά από το κέντρο βέβαια. Ψηλά αλώνια νομίζω είναι καλύτερα..
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ειναι αυτο που σου ειπα.Εξαρταται τι απαιτησεις εχεις.Αν θες να εισαι κοντα στο κεντρο ειναι καλη επιλογη.Εχει σχετικα καινουργια σπιτια,αλλα νομιζω οτι ειναι πιο ακριβη σαν περιοχη απο αλλες.Η Αγια Σοφια εχει πολλους φοιτητες και εχει και κοντα σταση προαστιακου.Μηπως να μεταφερθουμε στο thread της Πατρας?
Ναι θα ήταν καλή ιδέα. Κάποιος να μεταφέρει τα μηνύματα μας εκεί αν γίνεται.
ToN
Νεοφερμένος
miro2
Δραστήριο μέλος
μηπως ξερει κανεις ποσο απεχει το κεντρο απο το πολυτεχνιο της πατρας?
7.5 χιλιόμετρα περίπου...με συγκοινωνία φαντάζομαι είναι κανένα 25λεπτο...
ToN
Νεοφερμένος
miro2
Δραστήριο μέλος
Αγία Σοφία μένει και η κολλητή μου. Καλά είναι εκεί, λίγο μακριά από το κέντρο βέβαια. Ψηλά αλώνια νομίζω είναι καλύτερα..
Αγίας Σοφίας είναι πολύ καλά αν σπουδάζεις πανεπιστήμιο και καθόλου μακριά από το κέντρο...περπατάς και λίγο...
Ψηλά Αλώνια δε βολεύει ιδιαίτερα...
boo 41
Νεοφερμένος
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για φοιτητη η Αγια Σοφια,απλα πιστευω οτι οσο περνανε τα ετη θα βαρεθεις το πηγαινε ελα για κεντρο.Καλη λυση,ιδιαιτερα για βραδυ,νομιζω ειναι το ποδηλατο.Αγίας Σοφίας είναι πολύ καλά αν σπουδάζεις πανεπιστήμιο και καθόλου μακριά από το κέντρο...περπατάς και λίγο...
Ψηλά Αλώνια δε βολεύει ιδιαίτερα...
miro2
Δραστήριο μέλος
Συμφωνω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για φοιτητη η Αγια Σοφια,απλα πιστευω οτι οσο περνανε τα ετη θα βαρεθεις το πηγαινε ελα για κεντρο.Καλη λυση,ιδιαιτερα για βραδυ,νομιζω ειναι το ποδηλατο.
αν βαριέσαι τα πήγαινε έλα από την Αγίας Σοφίας, τι να πούμε και μεις που μένουμε Έξω Αγυιά
Guest 845212
Επισκέπτης
Guest 292010
Επισκέπτης
Είναι και το εξπρές βέβαια που πιάνει λίγο Ψηλα Αλώνια αλλά δεν σας το προτείνω. Έχω ένα φίλο εκεί που ψάχνει τώρα να αλλάξει σπίτι.
Και η Αγυιά δεν βολεύει πολύ. Θα βαρεθείς το ταξί. Απλά προς τα έξω έχει καλύτερες και καινούριες πολυκατοικίες σε αντίθεση με το κέντρο...
Δειτε το βιντεο και θα συγκινηθειτε ολοι απο την μαγεια της Πατρας : https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related
ωω Πάτρα
ToN
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Το δεδομένο είναι τα 20-30 λεπτά για να πας στο Πανεπιστήμιο αν μένεις κέντρο.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
ωω Πάτρα
SoZi βλέπω μεγάλη αγάπη για την Πάτρα !
Guest 292010
Επισκέπτης
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πας και Mods?Αχαχα ναι είμαι πολύ χαρούμενη που σπουδάζω Πάτρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dionisis.l
- MrDragonboy
- ceid
- TheNorth
- medstudy
- dmav
- depylop
- aggelosst9
- panaman
- Drglitterstar
- spring day
- the.m024
- oups
- Citylights
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- sophiaa
- jimis2001
- korlef
- nucomer
- alpha.kappa
- tsiobieman
- constansn
- Joji
- emilyfan85
- Scandal
- Magigi
- Fofifofi78
- Ελεν
- Anonymous0
- VohtheiaA
- srg96
- pinelopikaxrila20@gm
- Mariap.
- MariaK11
- ANASTASIAZ21
- stefan
- Chrisa
- Mary Jane
- Jimmis18
- Than003
- GTS
- AndromedaS
- eukleidhs1821
- damn
- Γιωργος15773
- norbit
- Serotonin
- xriiistiiinaaa
- Αλκης Κ.
- SoyLydia20
- Olgaki21
- kostas1233
- xristina11
- spyroskaftanis
- rekcoR
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.