pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτά που μετέπειτα γίνονται υπουργοί, βουλευτές, μεγαλοστελέχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
ναι και ειναι χωμενο καπου, και γενικα δεν σου δειχνει ενα κλιμα, ειμαστε ανοιχτοι για ολους! δεν κανουν καλο marketing στο στεκι!
Αφού είναι τελείως μαύροι ρε,εκτός και αν πας συστημένος,αλλιώς μπορεί να μπεις μέσα και να μην σου μιλάνε καν,να σε στραβοκοιτάνε λες και είσαι ασφαλήτης.
εγώ πάντως ήξερα ότι η ΑΣΟΕΕ βγάζει τα γνωστότερα κομματόσκυλα,
αυτά που μετέπειτα γίνονται υπουργοί, βουλευτές, μεγαλοστελέχη.
Και η Νομικού είναι στην ΑΣΟΕΕ btw,το θεόμουνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zelatina
Νεοφερμένος
Δε λέω για Θεσ/νίκη ή Αθήνα! Τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά. Στα Γιάννενα όμως -απ' όσο ξέρω και σε άλλες πόλεις- είναι μια χαρά... δεν σε πρήζει κανείς και το να πας εκδρομή με παράταξη δεν είναι κατακριτέο ούτε σε πρήζει κανείς μετά, ούτε στιγματίζεσαι!! Έλεος δηλαδή!!κοριτσαρα μου, ελα να σε κερασω ενα καφεδακι στην ασοεε οποτε θες! θα αλλαξεις αποψη εντος μισαωρου!
στην ασοεε, αν δεν εισαι σε παραταξη, στην ουσια δεν εισαι φοιτητης της σχολης!
οφφ: αύριο μπορείς, αγορίνα μου;
boss.
Δραστήριο μέλος
Δε λέω για Θεσ/νίκη ή Αθήνα! Τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά. Στα Γιάννενα όμως -απ' όσο ξέρω και σε άλλες πόλεις- είναι μια χαρά... δεν σε πρήζει κανείς και το να πας εκδρομή με παράταξη δεν είναι κατακριτέο ούτε σε πρήζει κανείς μετά, ούτε στιγματίζεσαι!! Έλεος δηλαδή!!
οφφ: αύριο μπορείς, αγορίνα μου;
οποτε θελει το κοριτσι
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
fr3netic
Νεοφερμένος
Εμείς φέτος πάμε Κέρκυρα από Γιάννενα και Σαντορίνη από Αθήνα και Γιάννενα επίσης.(χωρίς παρατάξεις φυσικά)
Μπορεί να μην έχουν τα τρελά πάρτυ της Μυκόνου κλπ παρ όλα αυτά είναι κάτι διαφορετικό.
Κυρίως η Σαντορίνη στο 100άρικο που βγαίνει είναι εφικτή για πολλούς που θα ήθελαν κάποια στιγμή να την δουν.Μην ξεχνάμε ότι βραβεύτηκε ως το ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Zelatina
Νεοφερμένος
Και για να χρησιμοποιήσεις αυτά τα πακέτα δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε παράταξη!
hurricane
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι ότι οι εκδρομές που βγαίνουν είναι κάθε χρόνο οι ίδιες και στα ίδια μέρη...
Εμείς φέτος πάμε Κέρκυρα από Γιάννενα και Σαντορίνη από Αθήνα και Γιάννενα επίσης.(χωρίς παρατάξεις φυσικά)
Μπορεί να μην έχουν τα τρελά πάρτυ της Μυκόνου κλπ παρ όλα αυτά είναι κάτι διαφορετικό.
Κυρίως η Σαντορίνη στο 100άρικο που βγαίνει είναι εφικτή για πολλούς που θα ήθελαν κάποια στιγμή να την δουν.Μην ξεχνάμε ότι βραβεύτηκε ως το ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
wtf!!! σαντορίνη??? είναι το όνειρό μου να πάω!!! ποιο πανεπιστήμιο πάει??? :Ο :Ο :Ο
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως σοβαρά τώρα... τι θέμα είναι αυτό με τις παρατάξεις ρε παιδιά; δε μπορώ να το καταλάβω.
Ναι τις περισσότερες εκδρομές τις διοργανώνουν παρατάξεις! Αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά -ειδικά στα γιάννενα είναι σαν να μην υπάρχουν!!
Οπότε πού είναι το κακό;
ναι ρε συ...κι εγω ειχα τρομαξει με αυτα που ακουγα για τις παραταξεις αλλα ειναι ειλικρινα λες κ δεν υπαρχουν...μαλιστα ξερω πολλους δαπιτες μιλαμε,με ορισμενους εχουμε ανταλλαξει κι αριθμους αλλα ουτε μ ενοχλουν ουτε τπτ...ο ενας μαλιστα μου ειχε στειλε χρονια πολλα στη γιορτη μου
ναι ρε συ...κι εγω ειχα τρομαξει με αυτα που ακουγα για τις παραταξεις αλλα ειναι ειλικρινα λες κ δεν υπαρχουν...μαλιστα ξερω πολλους δαπιτες μιλαμε,με ορισμενους εχουμε ανταλλαξει κι αριθμους αλλα ουτε μ ενοχλουν ουτε τπτ...ο ενας μαλιστα μου ειχε στειλε χρονια πολλα στη γιορτη μου
Κάτσε νά'ρθουν οι φοιτητικές εκλογές όπου νά'ναι και θα σου πω εγώ τι θα σε κάνουν οι ΔΑΠίτες στο τηλέφωνο.
Dias
Επιφανές μέλος
Και όχι μόνον οι ΔΑΠίτες . . .Κάτσε νά'ρθουν οι φοιτητικές εκλογές όπου νά'ναι και θα σου πω εγώ τι θα σε κάνουν οι ΔΑΠίτες στο τηλέφωνο.
Και όχι μόνον οι ΔΑΠίτες . . .
Ε, προφανώς, όλες οι παρατάξεις. Μιλώ για τους ΔΑΠίτες επειδή εκεί έδωσε το κινητό της.
Ας προσέχατε που δίνατε το κινητό σας.
Και να πω ότι δεν ξέρατε τι σας περιμένει... Τα θέλει ο κώλος σας...
boss.
Δραστήριο μέλος
Ε, προφανώς, όλες οι παρατάξεις. Μιλώ για τους ΔΑΠίτες επειδή εκεί έδωσε το κινητό της.
Ας προσέχατε που δίνατε το κινητό σας.
Και να πω ότι δεν ξέρατε τι σας περιμένει... Τα θέλει ο κώλος σας...
παντως ολοι ξερουνε πως το βραβειο ενοχλητικοτητας-πρηξιματος το περνει η κνε
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ΠΚΣ εννοείς; Συμφωνώ. Επιπλέον εμένα με είχαν βάλει στο ψηφοδέλτιό τους χωρίς να με ρωτήσουν.παντως ολοι ξερουνε πως το βραβειο ενοχλητικοτητας-πρηξιματος το περνει η κνε
Επειδή το μήνυμα στην παράθεση ήταν δικό μου, να πω απλά ότι με πρόλαβες!!!Κάτσε νά'ρθουν οι φοιτητικές εκλογές όπου νά'ναι και θα σου πω εγώ τι θα σε κάνουν οι ΔΑΠίτες στο τηλέφωνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.