μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαΣτο μεταξύ, σε χώρες όπως η Αυστραλία, οι γραπτές σημειώσεις αποτελούν ήδη παρελθόν:
https://www.swinburne.edu.au/lt/lectopia.html
Κοινώς, βλέπεις διάλεξη, κλικάρεις, φεύγει στο cloud και μέχρι να περάσεις την πόρτα
έχει φορτωθεί στο mp3 σου και την ξανακούς π.χ. κάνοντας τζόγκινγκ.
Ο Ζαχος ειναι μπροστα
https://pithos.grnet.gr/pithos/rest...th+semester)/IntroCS_Lecture_1_11-03-2011.mp4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως όταν βλέπω power point φεύγω κατευθείαν. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ είμαι υπέρ του eclass, καθώς βοηθάει αρκετά.
Σαν την κιμωλία δεν έχει
Ε ναι, τι να πρωτοχωρέσει στη διαφάνεια; Συν ότι οι διαφάνειες λένε απλά "τίτλους ειδήσεων" και όχι το μάθημα. Το μάθημα θέλει πίνακα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς είναι ανάλογα,άλλα μαθήματα λειτουργούν με διαφάνειες στις διαλέξεις κι άλλα κλασικά με πίνακα..Πάντως το eclass είναι τρομερά χρήσιμο,αν και το δικό μας δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτά τα επίπεδα οργάνωσης.Αυτό ακόμη δεν αποτελεί πανελλαδική κλασική μέθοδος διδασκαλίας. Σε πολλά Τμήματα παραμένει ο κιμωλιοπίνακας η κλασική μέθοδος. Ίσως μετά..από 20 χρόνια το μάθουν και το power point όλα τα μέλη της ΠΟΣΔΕΠ. Σκέψου ότι το eclass για πολλά Τμήματα είναι άγνωστη λέξη.
Το καλύτερο eclass στη χώρα μας το έχει με διαφορά το Τμ.Μαθηματικών του ΕΚΠΑ: η-Τάξη και συγκεκριμένα οι φοιτητές έχουν φτιάξει τρομερή βιβλιοθήκη σημειώσεων όλων των μαθημάτων του Τμήματος:
Παράδειγμα:
επιλέγεις:
υποενότητα "Μαθήματα που δεν ανήκουν σε τομέα" και μετά ---> Σημειώσεις μαθημάτων από φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών.Πανεπιστημιακό Έτος 2012-13
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως όταν βλέπω power point φεύγω κατευθείαν. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ είμαι υπέρ του eclass, καθώς βοηθάει αρκετά.
Σαν την κιμωλία δεν έχει
Και εγώ, κυρίως επειδή συνήθως κάνουν ανάγνωση τις διαφάνειες τους.
Ανάγνωση ξέρω, οπότε τις διαβάζω και στο σπίτι μου.
Περί σημειώσεων, ότι γράφει ο καθηγητής στον πίνακα, ειδικά στα φυσικομαθηματικά γράφουν πολλά!
Για προγραμματιστικά μαθήματα, σχεδόν όλοι ανεβάζουν σημειωσεις, οπότε παρακολουθώ μόνο.
ευχαριστω
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
Guest 278211
Επισκέπτης
Παιδια συγνωμη αλλα να ρωτησω κατι ακκυρο;Οταν το μαιημα στη σχολη ειναι τριωρο δεν γινεται καποιο. διαλειμμα;
Εξαρτάται τον καθηγητή και το μάθημα. Το πιο συνηθισμένο είναι το λεγόμενο "ακαδημαϊκό τέταρτο", διάλειμμα από ακριβώς μέχρι και τέταρτο.
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
Εξαρτάται τον καθηγητή και το μάθημα. Το πιο συνηθισμένο είναι το λεγόμενο "ακαδημαϊκό τέταρτο", διάλειμμα από ακριβώς μέχρι και τέταρτο.
καταλαβα,σε ευχαριστω πολυ!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σε συμβούλευα να πάρεις ξεχωριστό τετράδιο για το κάθε μάθημα, επειδή δεν έχουν όλα τον ίδιο ρυθμό ταχύτητας στη διδασκαλία.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,απο οτι καταλαβα οι σημειωσεις ειναι σημαντικες γι'αυτο και αποφασισα να κραταω τις δικες μου,εχω ηδη παρει τετραδιο και αριθμησα
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Θα σε συμβούλευα να πάρεις ξεχωριστό τετράδιο για το κάθε μάθημα, επειδή δεν έχουν όλα τον ίδιο ρυθμό ταχύτητας στη διδασκαλία.
Τι λες και εσυ :Ρ ? Το καλύτερο είναι να πάρεις κόλλες για όλα τα μαθήματα.Βολεύουν πραγματικά!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κάτι που με βοήθησε προσωπικά και το συνιστώ. Δεν είμαι η μοναδική που επέλεξε αυτό τον τρόπο. Μία γνωστή μου χρησιμοποιούσε κόλλες Α4 και δεν έδειχνε να το ευχαριστιέται.Τι λες και εσυ :Ρ ? Το καλύτερο είναι να πάρεις κόλλες για όλα τα μαθήματα.Βολεύουν πραγματικά!
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Είναι κάτι που με βοήθησε προσωπικά και το συνιστώ. Δεν είμαι η μοναδική που επέλεξε αυτό τον τρόπο. Μία γνωστή μου χρησιμοποιούσε κόλλες Α4 και δεν έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Εγώ το είπα γιατί γλυτώνεις να κουβαλάς και την τσάντα Από αυτήν την άποψη είναι πιο ευχρηστες!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Την τσάντα έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τη γλιτώσω.Εγώ το είπα γιατί γλυτώνεις να κουβαλάς και την τσάντα Από αυτήν την άποψη είναι πιο ευχρηστες!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σημειωσεις ανεβασμενες στην πανεπιστημιακη πλατμορφα συνηθως τις εκτυπωνετε η τις διαβαζετε απο τον υπολογιστη;δεν με βολευει να διαβαζω απο υπολογιστη αλλα η εκτυπωση δεν συμφερει ουτε οικονομικα ουτε θελω να αναπαραχθουν απο φωτοτυπαδικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.