Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Μετα απο 18 χρονια,και το παραμικρο σου φεναιτε τεραστια καταπιεσηκαλα , τι σας κανανε πια οι γονεις σας και θελετε να φυγετε? Βασανιστηρια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιοκαλα , τι σας κανανε πια οι γονεις σας και θελετε να φυγετε? Βασανιστηρια?
Με την ίδια λογική εσύ τι,φοβάσαι να μείνεις μόνος?
Ίσα ίσα που είναι και μιά ευκαιρία να μάθεις να ζείς μόνος σούΣτην θεωρία όλα καλα... Τα λέμε σε ένα χρόνο
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω εννοειται δε παιζει να δηλωσω καν τη πολη στην οποια διαμενω (του χρονου με το καλο) οσο ναναι αλλο να μενεις ΜΟΝΟΣ σου και αλλο με τους γονεις σου ...
αν η πολη σου εχει σχολη που σε ενδιαφερει δεν θα την δηλωσεις?
Έλα ρε συ τα παραλές! Φυσικά δεν ξέρω τι παίζεται στο σπίτι σου, αλλά εντάξει για εμένα άλλοι είναι οι λόγοι που είμαι έτσι ενθουσιασμένη!! Όχι η ελευθερία κτλ... και στο σπίτι μου ελεύθερη είμαιΜετα απο 18 χρονια,και το παραμικρο σου φεναιτε τεραστια καταπιεση
Έτσι ναι!! και εγώ συμφωνώ σ'αυτό!Ίσα ίσα που είναι και μιά ευκαιρία να μάθεις να ζείς μόνος σού
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Eδώ έχεις τα δίκια σου...Ίσα ίσα που είναι και μιά ευκαιρία να μάθεις να ζείς μόνος σού
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο
Με την ίδια λογική εσύ τι,φοβάσαι να μείνεις μόνος?
Ίσα ίσα που είναι και μιά ευκαιρία να μάθεις να ζείς μόνος σού
Οχι, δεν φοβαμαι να μεινω μονος, αλλα τουλαχιστον δε λεω και 'ΑΧ τι καλα εφυγα μακρια απο τους γονεις μου ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,δεν αντεχα αλλο εκει μεσα'
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μένω με τους γονείς μου επειδή δεν είχα αρκετά μόρια για να περάσω εκεί που ήθελα(Θεσ/νικη) και επιεδή η εποχή τώρα είναι δύσκολη πιστεύω ότι το να νοικιάσω σπίτι για να μείνω μόνος είναι σπατάλη χρημάτων εφόσον και τώρα είμαι μια χαρά ελεύθερος να κάνω ότι θέλω.Μπορεί να θέλετε πολύ να μείνετε μόνοι σας αλλά δεν σκέφτεσται και τα χρήματα που θα σς δίνουν οι γονείς σας;Αν βέβαια δουλέψετε και βγάζετε και εσείς κάμποσα για να πληρώνετε τουλάχιστον τα βασικά πάω πάσο.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν υπαρχει σχολη που με ενδιαφερει εδω !αν η πολη σου εχει σχολη που σε ενδιαφερει δεν θα την δηλωσεις?
και στη θεωρια και στη πραξη... σενα χρονο λοιπονΣτην θεωρία όλα καλα... Τα λέμε σε ένα χρόνο
ναι οκ ρε συ! αν υπήρχε όμως λέμε... θα έλεγες "δεν την δηλώνω, θα είμαι στην ίδια πόλη-ίδιο σπίτι με τους δικούς μου";δεν υπαρχει σχολη που με ενδιαφερει εδω !
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι, δεν φοβαμαι να μεινω μονος, αλλα τουλαχιστον δε λεω και 'ΑΧ τι καλα εφυγα μακρια απο τους γονεις μου ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,δεν αντεχα αλλο εκει μεσα'
lol,καλά δε το παίξαμε και σκλάβοι στα δεσμά μας,απλά αποζητάμε και την ευθύνη που έρχεται μαζί με την ανεξαρτησία....
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Μπα δεν εχω δεχτει καταπιεση.Εγω τα βλεπω ετσι.Το ξερω οτι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα νταξ,σε 2 μηνες την κανουμε οποτε δεν χρειαζετε να το αντιμετωπισωΈλα ρε συ τα παραλές! Φυσικά δεν ξέρω τι παίζεται στο σπίτι σου, αλλά εντάξει για εμένα άλλοι είναι οι λόγοι που είμαι έτσι ενθουσιασμένη!! Όχι η ελευθερία κτλ... και στο σπίτι μου ελεύθερη είμαι
Και κατι αλλο που δεν μπορω να χωνεψω
Αμα μενετε με τους γονεις σας πως θα φερνετε φιλους στο σπιτι?Πως θα φερνετε την κοπελα?
Εκτος και αμα το σπιτι ειναι 10 χιλιομετρα και υπαρχει τετοια αποσταση.Να ακολουθατε το δικο σας προγραμμα (οσο και να θες εστω και λιγο θα επειρεαστει απο γονεις)
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Γιατί θέλωντας και μη βγαίνει αρκετά παραπάνω.Εγώ πάντως θεωρώ βλακεία να μη δηλώσεις μια σχολή επειδή είναι στον τόπο σου.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.