Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ποιοι μπήκαμε φέτος σε ένα απο τα τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) ;;;
Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι μαζί εδώ,συμφοιτητούδια μου
Τμήματα :
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής [ Βάση 2011 : 17844 ] :
vasw93 , georgeee , john236 , lenbias
Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας [ Βάση 2011 : 17602 ] :
alexandra16 , bill93 , xristososfp ,
barca10 , dimitris199 , annipeghy , CHR9 , trifon93 , Boss
Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων [ Βάση 2011 : 17181 ] :
Chris1993 , gate1319661 , john93
Οικονομικής Επιστήμης :
camilo , Insomnie , Lazos , nikolas192 , MeltingGlass
Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας [ Βάση 2011 : 16290 ] :
Διεθνών & Ευρωπαικών Οικονομικών Σπουδών [ Βάση 2011 : 15386 ] :
αμα8εις
Πληροφορικής [ Βάση 2011 : 15263 ] :
Στατιστικής [ Βάση 2011 : 14325 ] :
vickydask , μανωλησ109 , TDR1993
Μέχρι στιγμής η λίστα έχει 25 άτομα !!! Για να βλέπω κι'άλλους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Γεια σου φίλε Chris1993!Πιθανότατα,θα περάσω στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στο ΟΠΑ (αν πέσει 54 μόρια,πιστεύω είμαι σίγουρα μέσα).Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει μαθήματα μάρκετινγκ,επικοινωνίας,διοίκησης,λογιστικής,χρηματοοικονομικών κτλ.Πιστεύω ότι με ένα μεταπτυχιακό Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών έχεις ένα πολύ δυνατό συνδιασμό για την αγορά εργασίας.Εσύ ΟΔΕ θέλεις?
Κοίτα εγώ το Μάρκετινγκ δεν το δήλωσα γιατί μου φαίνεται πολύ θεωρητικό και εξειδικευμένο!
Και γενικά είμαι της άποψης ότι είναι καλό να έχεις ένα γενικό και γερό προπτυχιακό και ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό!
Ναι,εγώ ΟΔΕ θέλω και μετά Οικονομικό...απλώς περιμένω την ειδική κατηγορία τριτέκνων για να περάσω γιατί είμαι απο την 1η 753 μόρια κάτω και απο την άλλη 414!Αλλά,η πρώτη δίνει 22 επιπρόσθετες θέσεις για τους τρίτεκνους και η άλλη 7 οπότε έχω πολλές πιθανότητες , σε συνδιασμό με την γενική πτώση των βάσεων!
Ωραία,λογικά θα είσαι μέσα,οπότε σε προσθέτω στην λίστα!!!
Προσθέτω και άλλους απο εδώ που μου είχαν πει μόρια και τις σχολές που έχουν δηλώσει!
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
κοιτα το μαρκετινγκ ,δεν ειναι και τοσο εξειδικευμενο οσο λενε.το προγραμμα σπουδων αλλαξε¨,προς το καλυτερο.τωρα αν ειναι θεωριτικο τμημα ειναι οπωσ και το οδε αλλωστε
Το Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας είναι το πιο θεωρητικό τμήμα στο ΟΠΑ ,
μαζί με το Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών!
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
το οδε ειναι πιο θεωριτικο,αναλογα και την κατευθυνση που θα επιλεξεις βεβαια
Όχι,βρε συ!Αν δεις το πρόγραμμα σπουδών θα καταλάβεις!
Εγώ θα διαλέξω Χρηματοοικονομική κατεύθυνση η την Πληροφοριακών Συστημάτων,θα δω!
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εχμ,όπως έχω ξαναπεί,δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να πω οτι έχω πιθανότητες για Ο.Ε. Ο.Π.Α. με 17304
Είσαι 518 μόρια κάτω ... δεν νομίζω
Κανένας άλλος συμφοιτητής?
alexandra16
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
με 700 μόρια πάνω από την περσινή βάση και πρώτη επιλογή το δετ, θα είμαι και εγώ στην ασοεε!
Έβγαλες 19100 ??? Ουάου
Οκ,σε προσθέτω στην λίστα!!
alexandra16
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ναι! πόσοι είμαστε μέχρι στιγμής;;;
Είμαστε (6) μέχρι στιγμής
Μπορείς να δεις την λίστα στο 1ο post αυτού του topic!!
Άντε...για να μαζευόμαστε!!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Έχω δηλώσει οικονομικής επιστήμης πρώτη επιλογή κ έχω 500 κτ μόρια παραπάνω απ την περσινή βάση οπότε κ εγώ είμαι μέσα σίγουρα!!!
Τέλειαααα!!!!Έτσι...αυξανόμαστε!!!
Σε βάζω στην λίστα
Επόμενος συμφοιτητής???
xristososfp
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.