orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσοι λέτε πως δεν βιώσατε ψεύτικη φιλία είστε πολύ πολύ τυχεροί...!
Ναι, όμως μπορεί και αυτοί οι ίδιοι, να μην έχουν βιώσει την πραγματική φιλιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
ε,ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι ενα 15χρονο?Κατα πόσο είναι πραγματικοί φίλοι όμως οι άλλοι? Κατά πόσο τους εμπιστεύεσαι και τους εκτιμάς, και τους υπολογιζεις?
προσωπικα,δεν εχω πολυ στενες σχεσεις με τους φιλους μου,δεν θα κατσω να τους πω τα ψυχολογικα μου ή αλλα προβληματα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι ενα 15χρονο?
προσωπικα,δεν εχω πολυ στενες σχεσεις με τους φιλους μου,δεν θα κατσω να τους πω τα ψυχολογικα μου ή αλλα προβληματα.
Μμ, δεν ξέρω όμως αν εννοείς με αυτόν τον τρόπο την πραγματική φιλία... Όταν λες ότι δεν έχεις βιώσει την ψεύτικη φιλία, αυτό εσύ πώς το συνειδητοποίησες?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
ε,ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι ενα 15χρονο?
Θα'πρεπε, η γνώμη των πολλών είναι πιο ισχυρή από ένα άτομο, ειδικά από ένα τρίτο άτομο. Συμβουλή, από εκεί και πέρα ο καθένας παλεύει για το τομάρι του.
napstor
Δραστήριο μέλος
ποιος λεει οτι αυτο ειναι καλο?Θα'πρεπε
-----------------------------------------
δεν το εχω.αυτό εσύ πώς το συνειδητοποίησες?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος λεει οτι αυτο ειναι καλο?
-----------------------------------------
δεν το εχω.
Να θυμάσαι, ιστορικά αποδεδειγμένο, άνθρωπος χωρίς φίλους, καταστρέφεται ψυχικά. Μην κάνεις το λάθος στην ζωή σου να προσπαθήσεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου με την άρνηση, η ίδια αυτή μοναξιά θα είναι που θα σε σπάσει. Μπορείς να το δοκιμάσεις, αλλά είναι δύσκολος δρόμος, και δεν νομίζω να αντέξεις και όταν θα γίνει αυτό θα έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Διαφωνώ, πιστεύω είναι στο χέρι του καθενός να βρει αληθινή φιλία, δεν φταίει η εποχή αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος άμα δεν μπορεί να ξεχωρίσει το αληθινό από το ψεύτικο.
Πολύ συμφωνώ μ'εσένα κι ανησυχώ.
Όσοι πάλι δηλώνουν πως δεν είχαν ποτέ πραγματικούς φίλους, ε, ξερωγω, θα μπορούσαν να ψάξουν και αλλού τα αίτια ίσως. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι αμα δεν στεριώσει μια φιλία.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι πραγματικές φιλίες γίνονται συνήθως μετά τα 17 μας.... Τότε υπάρχει και η ωριμότητα για κάτι τέτοιο.
Δε νομίζω ότι είναι θέμα ωριμότητας η φιλία.Ίσα-ίσα,στην εφηβεία τα συναισθήματα είναι πιο "αγνά".Άλλωστε ειδικά πριν τα 17 σου,έχεις πιο έντονη την ανάγκη να έχεις 2-3 κοντινά άτομα,στα οποία θα μπορείς να στηρίζεσαι.Τώρα,όσον αφορά την "πραγματική" φιλία,νομίζω ότι είναι σπάνια.Γενικά,είναι λίγο αφελές να δίνουμε ορισμούς στις σχέσεις,οποιουδήποτε είδους.Απλά,κατ' ανάγκην,συμβιβασμοί γίνονται και από τις δύο πλευρές,γιατί είναι έμφυτο το ένστικτο της κοινωνικότητας στο άτομο.Συναναστρέφεσαι άτομα,δομείς φιλίες,γιατί εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να ζεις μόνος.Για να βρεις τελικά τον ή τους πραγματικούς φίλους(αν αυτοί υπάρχουν),πρέπει να δώσεις κι εσύ πράγματα,κυρίως με ειλικρίνεια.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
M-A-R-I-A
Νεοφερμένος
με απογοήτευσαν πάρα πολύ με αυτά που έκαναν.Επίσης είμαι φίλη με όλη μου την τάξη!
Και την περσυνή και την φετινή και των αγγλικών-γερμανικών!!Με όλους έχω πάρα
πολύ καλές σχέσεις!Και οι κοντινοί μου φίλοι είναι 2!!αν και δεν τους πολυξεχωρίζω
από τους υπόλοιπους.Απλά τους λέω "κάτι παραπάνω".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M-A-R-I-A
Νεοφερμένος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
αι στο διαλο η παλιοκαμηλα!!!!!
ἅλς
Διάσημο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Δε βαριέσαι!!! Τι είχαμε, τι χάσαμε.....
δηλαδή, σβήνεις από την μνήμη σου, αυτό το κομμάτι της ζωής σου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.