prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
οχι ρε δε με ενοχλει απλα πλακιζαααα!!το τοπικ περι τριχες εννουσα οχι τις τριχες συγκεκριμενα
και γω το χα απορια αν πρεπει νε τις ξυρισω ολες και παντου!!
τι μου προτεινετε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ολες παντου, μασχαλες αμα ειναι πολλες και σου φαινονται ασχημες, στα γενετικα σου οργανα. Απο εκει και περα οπου θες.οχι ρε δε με ενοχλει απλα πλακιζαααα!!
τι μου προτεινετε??
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι ρε δε με ενοχλει απλα πλακιζαααα!!
τι μου προτεινετε??
Ο,τι αισθανεσαι εσυ ανετα...
thanous18
Περιβόητο μέλος
μπα αμασχαλες δε θελω ουτε ειναι και δασοςΟχι ολες παντου, μασχαλες αμα ειναι πολλες και σου φαινονται ασχημες, στα γενετικα σου οργανα. Απο εκει και περα οπου θες.
στα γεννητικα(pubic region) μερικες φορες ειναι αναποφευκτο (μιλαω για περιπτωσεις σαν το δασος του Αμαζονιου)
αλλα εκει που οι τριχες ειναι απαισιες ειναι στην πλατη ..εχω δει κατι μαμουθ(απο αποψη τριχας)
prinCess.
Επιφανές μέλος
Οχι ολες παντου, μασχαλες αμα ειναι πολλες και σου φαινονται ασχημες, στα γενετικα σου οργανα. Απο εκει και περα οπου θες.
να τις αφησει κατω τις μασχαλες του :nono:
thanous18
Περιβόητο μέλος
Ο,τι αισθανεσαι εσυ ανετα...
ευτυχως καποιος μου δινει την ελευθερη επιλογη!!
για τις βλεφαριδες σκεφτομουν...
-----------------------------------------
κατω??:what: πανω ειναινα τις αφησει κατω τις μασχαλες του :nono:
prinCess.
Επιφανές μέλος
ευτυχως καποιος μου δινει την ελευθερη επιλογη!!
για τις βλεφαριδες σκεφτομουν...
αυτο θελω να το κανω κ γω γιατι λενε μετα που μεγαλωνουν ειναι πιο μακριες =/
κατω??:what: πανω ειναι
εννοω ησυχες!!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο θελω να το κανω κ γω γιατι λενε μετα που μεγαλωνουν ειναι πιο μακριες =/
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάω να βγάλω τις βλεφαρίδες μου επειδή είναι μακριές..
Σιγά ρε... Ας τις ψαλιδίζει... Γιατί να τις βγάλει όλες? ΈλεοςΑμα ειναι πολλες δεν πρεπει να της αφησει ησυχες. Φαντασου να φοραει αμανικη και να φαινεται ολος ο θαμνος.
thanous18
Περιβόητο μέλος
αμ μπραβο δικες μου ειναι οτι θελω τις κανωΔεν ήξερα ότι έπρεπε να πάω να βγάλω τις βλεφαρίδες μου επειδή είναι μακριές..
Σιγά ρε... Ας τις ψαλιδίζει... Γιατί να τις βγάλει όλες? Έλεος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάω να βγάλω τις βλεφαρίδες μου επειδή είναι μακριές..
δεν εννοω αυτο ρε συ ελεος!
απλα εχω ακουσει οτι αμα κοψεις τις βλεφαριδες σου οταν ξαναβγουν και μεγαλωσουν θα ειναι πιο πυκνες κ πιο μακριες αρα πιο ωραιες!! βεβαια αυτο το κανουν συνηθως οι μαναδες στα παιδια οταν ειναι ακομα μωρα.
mercurius
Νεοφερμένος
pauline
Δραστήριο μέλος
Στο κάτω κάτω σ'όποιον αρέσουμε!!!!!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμ, ξυρισμα 1 λεπτο υποθεση. Ψαλιδισμα κανα 10 λεπτο.Σιγά ρε... Ας τις ψαλιδίζει... Γιατί να τις βγάλει όλες? Έλεος
Προτιμω το πρωτο.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
χμμ, ξυρισμα 1 λεπτο υποθεση. Ψαλιδισμα κανα 10 λεπτο.
Προτιμω το πρωτο.
Ωραία, ας κάνει ο καθένας οτι προτιμάει να τελειώνουμε... Εγώ πάντως το ξύρισμα στις μασχάλες στους άντρες το θεωρώ υπερβολικό, εκτός και αν είναι αθλητές.
Guest 292010
Επισκέπτης
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά, ξύρισμα μασχάλες και trim «εκεί κάτω» για λόγους υγιεινής (σωστά τό 'γραψα; ). Αν υπάρχει και κάποια DIY μέθοδος για τα πόδια, πειραματίζομαι άνετα.
Αυτό για τα χέρια που διάβασα πιο πάνω, τεράστια υπερβολή.
napstor
Δραστήριο μέλος
τον κωλο,τον ξυρισες?Έχοντας αποκτήσει τραυματική εμπειρία βλέποντας ημίγυμνο συμμαθητή, του οποίου η τριχοφυΐα στις μασχάλες ήταν αρκετή για τη δημιουργία 6 περουκών ή 3 πουλόβερ, δηλώνω «ξύρισμα all the way».
Προσωπικά, ξύρισμα μασχάλες και trim «εκεί κάτω» για λόγους υγιεινής (σωστά τό 'γραψα; ). Αν υπάρχει και κάποια DIY μέθοδος για τα πόδια, πειραματίζομαι άνετα.
Αυτό για τα χέρια που διάβασα πιο πάνω, τεράστια υπερβολή.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω την αλήθεια, δεν βρίσκω κάποιο λόγο προς το παρόν. Και μου φαίνεται και κάπως δύσκολο να το κάνω μόνος μου.τον κωλο,τον ξυρισες?
ΥΓ. Υποθέτω αυτό ήταν κάποιου είδους επίθεση. Ας παίξω τον ηλίθιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.