Aggeliki G.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
"Κωστας"
Νεοφερμένος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Καλά, και τα θρησκευτικά. Είχαμε και μία βλαμμένη, που αμφισβητούσε τη θεωρία του Δαρβίνου και μας έλεγε ''ααα, μακριά από τους επιστήμονες''. Και βασικά δε μπορώ να θίγουν τη βιολογία μου.
antonis18
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManolisDaratso
Νεοφερμένος
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
οικιακη! χαλι...εξαιτιας της εχασα βαθμο
Τι μου θύμισες και εμένα... Απο κατι τέτοια μαθήματα έχανα βαθμούς!!!!!!!
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Guest 749981
Επισκέπτης
Φίλε απεχθάνομαι αυτά και άλλα πολλά... Μου αρέσουν αυτά που κάνω καλή βαθμολογία!Λατρεύω άλγεβρα και χημεία αλλά απεχθάνομαι θρησκευτικά και κείμενα!
blanc
Νεοφερμένος
Άνιελ
Νεοφερμένος
Alexandra Chatzin
Νεοφερμένος
ξεκάθαρα η απάντηση είναι ανάμεσα στην Βιολογία και στα Μαθηματικά. Δυο δύσκολα μαθήματα και παράλληλα βαρετάΓεια σας παιδια κανω αυτο το θεμα για να δω ποιο μαθημα θεωρειται ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ....
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρετά τα μαθηματικαα ;; Ο καθηγητής φταίειξεκάθαρα η απάντηση είναι ανάμεσα στην Βιολογία και στα Μαθηματικά. Δυο δύσκολα μαθήματα και παράλληλα βαρετά
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Alexandra Chatzin
Νεοφερμένος
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πετύχει καλούς καθηγητές, αλλά και φέτος που έτυχα κάπως καλύτερους, βαριόμουν το ιδιο. Είναι στο παιδί και στο γουστο τουΒαρετά τα μαθηματικαα ;; Ο καθηγητής φταίει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tempo
- iiTzArismaltor_
- nearos
- blissele
- Ιωάννης1234
- globglogabgalab
- EmperorPalpatine
- ggl
- rempelos42
- Meow
- Ryuzaki
- oups
- Joji
- Thanos_alertttt
- augustine
- Magigi
- sophiaa
- Alexandra Chatzin
- bruh_234
- spring day
- angies
- Αναστασία197
- Ioanna98
- Chrisa
- P.Dam.
- Chemwizard
- Paragontas7000
- Marple
- kost28
- tfghp
- George.S
- eukleidhs1821
- Sherlockina
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- thenutritionist
- tsiobieman
- Kostas568
- Lider
- LidiaM
- clevercat
- Daydreamer
- Γατέχων
- panagiotis G
- Panagiotis849
- blanc
- Κασανδρα
- jims
- Alma Libre
- Viedo
- Άνιελ
- JohnGreek
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.