vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
βασικά με 10 north έτσι όπως είναι θα έχεις ήδη πάει από ζάχαρο
funny δεν λεω αλλα αληθεια μια σοβαρη απαντησουλα δεν θα με χαλαγε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε ολους επειδη εχω μια διαφωνια με ενα φιλο μου θελω να σας παραθεσω το εξης ερωτημα:
Πως γινεται η Smirnoff North να εχει 20% alc. και να μην μεθας;;;προφανως κατι παιζει με την δοσολογια σωστα;;;
και το κυριοτερο με 10 smirnoff North εισαι οκ αλλα με 10 μπυρες εισαι ταβλα που εχουν μολις 5% alc. (η κανονικη ξανθια μπυρα)
γιατι συμβαινει αυτο;;;;
Mέ δέκα μπύρες είσαι για καθετήρα
Μπορεί απλά να βάζουν πολύ λίγο ποτό και να το γεμίζουν πάγο ουσιαστικά....
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εγώ με μισό ποτήρι μπύρα είμαι off
O dad μου είναι οινολόγος και όπως κατάλαβες μου κάνει διάλεξη για καθετί αλκοολούχο
Μου χει πει καλύτερα να πιεις βότκα σκέτη με πάγο, παρά ένα ποτήρι ursus κλπ
επίσης η μπύρα φέρνει και συχνοουρία Και γι αυτό μου είχε πει, επειδή είναι προιόν ζύμωσης. Δε θυμάμαι άλλα
(έχω πιει λίγο μπύρα )
moxa15
Διάσημο μέλος
Κοίτα όλα τα αλκοολούχα ποτά που έχουν ζάχαρη, είναι σα να κάνεις ενδοφλέβια με οινόπνευμα. Πάνε κατευθείαν στο αίμα λόγω της ζάχαρης. Δεν έχω ιδέα και να σου πω δεν έχω δοκιμάσει κιόλας γιατί πίνω πολύ σπάνια (καμιά μπύρα ή κρασί). Πάντος εξαρτάται από τον οργανισμό, τι θα πει δε μεθάς; Μπορεί εσύ να μη μεθάς αλλά κάποιος άλλος άμαθος στο ποτό να πέσει τέζα
Εγώ με μισό ποτήρι μπύρα είμαι off
O dad μου είναι οινολόγος και όπως κατάλαβες μου κάνει διάλεξη για καθετί αλκοολούχο
Μου χει πει καλύτερα να πιεις βότκα σκέτη με πάγο, παρά ένα ποτήρι ursus κλπ
επίσης η μπύρα φέρνει και συχνοουρία Και γι αυτό μου είχε πει, επειδή είναι προιόν ζύμωσης. Δε θυμάμαι άλλα
(έχω πιει λίγο μπύρα )
ναι αλλα δεν με βοηθας(δεν μου απαντησες...)δεν γινεται να ρωτησεις το daddy;;;;
indeedMέ δέκα μπύρες είσαι για καθετήρα
εν τέλει θα ηθελα να μαθω αν θεωρειτε βαρυ ποτο(η απαντηση ειναι προφανως οχι)... και το κυριοτερο γιατι αφου εχει '''αρκετο αλκοολ'';;;
VolPe
Νεοφερμένος
Α,και τη μπυρα δεν την αγοραζεις ,την νοικιαζεις.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αντίθετα το ποτό που με πιάνει πολύ γρήγορα είναι η Τεκίλα η κίτρινη...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ναι αλλα δεν με βοηθας(δεν μου απαντησες...)δεν γινεται να ρωτησεις το daddy;;;;
Ο daddy μου λέει "αμ πως δε μεθάς; μεθάς και παραμεθάς, το παιδί που ρωτάει πρέπει να ναι γερό ποτήρι για να μη μεθάει με 10 τέτοια"
και μου είπε για αυτό με τη ζάχαρη...
moxa15
Διάσημο μέλος
Eννοιειται πως μεθας με οτιδηποτε αλκολουχο.
ναι οκ αλλα δεν ρωταω αυτο.εννοω δεν ειναι τοσο βαρυ σωστα;;;
Φιλος μου εχει μεθυσει με amstel(μπυρα οικοδομου) .
fail
αλλα γνωριζω ατομο που για να ζαλιστει πρεπει να κοπανησει αρκετα πολλες ρακες, ειναι καθαρα θεμα οργανισμου και συνηθειας..
ναι οκ αλλα λες πχ το whiskey οτι ειναι βαρη ποτο ανεξαρτητως οργανισμου και συνηθειας....
Α,και τη μπυρα δεν την αγοραζεις ,την νοικιαζεις.
Ο daddy μου λέει "αμ πως δε μεθάς; μεθάς και παραμεθάς, το παιδί που ρωτάει πρέπει να ναι γερό ποτήρι για να μη μεθάει με 10 τέτοια"
και μου είπε για αυτό με τη ζάχαρη...
no help καταλαβα καταλαβα thanx for the try anyway
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε ολους επειδη εχω μια διαφωνια με ενα φιλο μου θελω να σας παραθεσω το εξης ερωτημα:
Πως γινεται η Smirnoff North να εχει 20% alc. και να μην μεθας;;;προφανως κατι παιζει με την δοσολογια σωστα;;;
και το κυριοτερο με 10 smirnoff North εισαι οκ αλλα με 10 μπυρες εισαι ταβλα που εχουν μολις 5% alc. (η κανονικη ξανθια μπυρα)
γιατι συμβαινει αυτο;;;;
'Αμα έχεις πιει 10 north και δεν έχεις μεθύσει τότε έχεις σύνδρμο δυσαπορρόφησης με αποτελέσμα η γλυκόζη να μην περνάει στο αίμα.
Αιτίες γι' αυτό το σύνδρομο είναι οι επόμενες χαιρέκακες ασθενειούλες.
Ανεπαρκής μίξη των τροφών με το γαστρικό υγρό
- Γαστρεντεροαναστόμωση
- Γαστρεκτομή με εγχείρηση τύπου Billroth II
- Γαστροκολικό συρίγγιο
Ανεπάρκεια πεπτικών παραγόντων
- Χρόνια παγκρεατίτιδα
- Κυστική ίνωση
- Χρόνια ηπατική ανεπάρκεια
- Απόφραξη χοληφόρων οδών
- Υπολακτασία
Διαταραχή του περιβάλλοντος του εντέρου
- Σύνδρομο Zollinger-Ellison
- Υπερανάπτυξη μικροβίων στο έντερο
- Εκκολπωμάτωση
Οξεία πάθηση του επιθηλίου (εσωτερικής επικάλυψης) του εντέρου
- Οξείες λοιμώδεις εντερίτιδες
- Αλκοόλ
Χρόνια πάθηση του επιθηλίου του εντέρου
- Κοιλιοκάκη (ευαισθησία στη γλουτένη)
- Τροπικό sprue
- Νόσος Whipple
- Αμυλοείδωση
- Ισχαιμία του εντέρου
- Νόσος Crohn
- Φυματίωση του εντέρου
Μικρό μήκος εντέρου
- Εντερεκτομή
- Έμφρακτο εντέρου
- Εγκολεασμός
Διαταραχή της μεταφοράς των θρεπτικών παραγόντων
- Λέμφωμα εντέρου
- Λεμφαγγειεκτασία
- Αβηταλιποπρωτεϊναιμία
Σ' έβαλα σε μπελά,ε;
moxa15
Διάσημο μέλος
ναιιιιιιιιιιι...'Αμα έχεις πιει 10 north και δεν έχεις μεθύσει τότε έχεις σύνδρμο δυσαπορρόφησης με αποτελέσμα η γλυκόζη να μην περνάει στο αίμα.
Αιτίες γι' αυτό το σύνδρομο είναι οι επόμενες χαιρέκακες ασθενειούλες.
Ανεπαρκής μίξη των τροφών με το γαστρικό υγρό
- Γαστρεντεροαναστόμωση
- Γαστρεκτομή με εγχείρηση τύπου Billroth II
- Γαστροκολικό συρίγγιο
Ανεπάρκεια πεπτικών παραγόντων
- Χρόνια παγκρεατίτιδα
- Κυστική ίνωση
- Χρόνια ηπατική ανεπάρκεια
- Απόφραξη χοληφόρων οδών
- Υπολακτασία
Διαταραχή του περιβάλλοντος του εντέρου
- Σύνδρομο Zollinger-Ellison
- Υπερανάπτυξη μικροβίων στο έντερο
- Εκκολπωμάτωση
Οξεία πάθηση του επιθηλίου (εσωτερικής επικάλυψης) του εντέρου
- Οξείες λοιμώδεις εντερίτιδες
- Αλκοόλ
Χρόνια πάθηση του επιθηλίου του εντέρου
- Κοιλιοκάκη (ευαισθησία στη γλουτένη)
- Τροπικό sprue
- Νόσος Whipple
- Αμυλοείδωση
- Ισχαιμία του εντέρου
- Νόσος Crohn
- Φυματίωση του εντέρου
Μικρό μήκος εντέρου
- Εντερεκτομή
- Έμφρακτο εντέρου
- Εγκολεασμός
Διαταραχή της μεταφοράς των θρεπτικών παραγόντων
- Λέμφωμα εντέρου
- Λεμφαγγειεκτασία
- Αβηταλιποπρωτεϊναιμία
Σ' έβαλα σε μπελά,ε;
δεν καταλαβα και πολλα να πω την αληθεια αλλα οκ...
τελος παντων,μην κολλας στο νουμερο γενικα δεν θεωρειται ως βαρη ποτο ενω εχει αλκοολ μπορεις να μου εξηγησεις το λογο;;;
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
ναιιιιιιιιιιι...
δεν καταλαβα και πολλα να πω την αληθεια αλλα οκ...
τελος παντων,μην κολλας στο νουμερο γενικα δεν θεωρειται ως βαρη ποτο ενω εχει αλκοολ μπορεις να μου εξηγησεις το λογο;;;
Ρε αλέκο και η μπύρα έχει αλκοόλ αλλά δε τη λέμε "βαρύ ποτό"
Βαρύ να πείς κάτι απο 30%vol και πάνω οκ....
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το τι θεωρείται δεν είναι και πάντα το τι ισχύει. Όταν από τα 10 μας μαθαίνουμε το κρασί και στα 13 έχουμε ήδη πάρει διδακτορικό στη Vodka, τι να μας κάνει η North; Άμα βάλεις ένα Ρώσο που πίνει Vodka μαζί με το πρωινό να πιει 10 ποτήρια Vodka για την παρέα θα τα κατεβάσει στο αψε σβήσε και θα το θεωρήσει και "προθέρμανση"
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
γιατι συμβαινει αυτο;;;;
μήπως συμβαίνει ότι πίνεις τη νορθ σε διάστημα 15λεπτών και τη μπύρα σε διαστημα 3-5λεπτών;
Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος
Zopy
Νεοφερμένος
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
γιατι συμβαινει αυτο;;;;
Δεν συμβαίνει αυτό.Μπερδεύεις σταθερές και μεταβλητές.Σταθερά είναι το ποτό,μεταβλητή ο άνθρωπος.Απ'τον άνθρωπο εξαρτάται αν θα μεθύσει,όχι απ'το ποτό.Υπάρχουν άτομα που είναι αρκούδες και άτομα που δεν είναι.Εγώ π.χ. με 10 μπύρες το μόνο που παθαίνω είναι ακατάσχετο κατούρημα.Με 10 north δεν ξέρω,γιατί να βγω για να πιω depon...sorry,το πίνω και σπίτι μου.
Δεν το έπαιξαν στο live τους
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.