foreverfreak
Διάσημο μέλος
Tα αθληματα τα δινεις πριν βγουν οι βασεις, αλλα δε θυμαμαι ποτε ακριβως!! Νομιζω μεσα στο καλοκαιρι... Παντως μη φοβασαι, δεν κοβεται κανενας στα αθληματα των ΤΕΦΑΑ, μονο προσθετικα στο βαθμο σου μπορουν να λειτουργησουν!! Και να θυμασαι πως το Φεβρουαριο που θα σας δωσουν κατι χαρτια στο σχολειο, πρεπει να δηλωσεις πως επιθυμεις να εισα υποψηφια για τα ΤΕΦΑΑ, γιατι αλλιως δε θα μπορεσεις να περασεις...Αφού δηλωσω τη σχολη , κ θεωρητικα εχω περασει , δινω κ τα αθληματα η παραλληλα με τις πανελληνιες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
εκτος απο ενα φιλο μου που κοπηκε προπερσιTα αθληματα τα δινεις πριν βγουν οι βασεις, αλλα δε θυμαμαι ποτε ακριβως!! Νομιζω μεσα στο καλοκαιρι... Παντως μη φοβασαι, δεν κοβεται κανενας στα αθληματα των ΤΕΦΑΑ, μονο προσθετικα στο βαθμο σου μπορουν να λειτουργησουν!! Και να θυμασαι πως το Φεβρουαριο που θα σας δωσουν κατι χαρτια στο σχολειο, πρεπει να δηλωσεις πως επιθυμεις να εισα υποψηφια για τα ΤΕΦΑΑ, γιατι αλλιως δε θα μπορεσεις να περασεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Fay_
Νεοφερμένος
νταξει ειναι τα αθληματα.
και αυτα τα χαρτια που δινουν τον φεβρουαριο τι ειναι?
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Η θεια μου εχει τελειωσει γυμναστρια και απ'οτι ξερω, δε γινεται να κοπεις στα αθληματα των ΤΕΦΑΑ εξ ορισμου!! Απλως καταγραφουν τους χρονους σου και αναλογα με το ποσο καλοι ειναι, λειτουργυον προσθετικα στο βαθμο σου... Εκτος αν κανω τοσο μεγαλο λαθος πια, που δεν το νομιζω!εκτος απο ενα φιλο μου που κοπηκε προπερσι
Μην ανησυχεις, τιποτα δεν ειναι!! Σας τα δινουν στο σχολειο και επιλεγεται κατευθυνση, μαθημα επιλογης και αυτο που σου ειπα πριν... Οταν ερθει η ωρα τους θα καταλαβεις!!α τελεια.
νταξει ειναι τα αθληματα.
και αυτα τα χαρτια που δινουν τον φεβρουαριο τι ειναι?
_Fay_
Νεοφερμένος
Μετά λοιπόν απαυτη την πολύωρη ανάκριση μου...
νομίζω ήρθε η ώρα να απαντήσω στο τόπικ.
θέλω να περάσω ΤΕΦΑΑ
superman
Δραστήριο μέλος
κοιτα εγω που ειχα ρωτησει την αδελφη του μου πε επι λεξει:"Κοπηκε στα αθληματα".Η θεια μου εχει τελειωσει γυμναστρια και απ'οτι ξερω, δε γινεται να κοπεις στα αθληματα των ΤΕΦΑΑ εξ ορισμου!! Απλως καταγραφουν τους χρονους σου και αναλογα με το ποσο καλοι ειναι, λειτουργυον προσθετικα στο βαθμο σου... Εκτος αν κανω τοσο μεγαλο λαθος πια, που δεν το νομιζω!
τωρα πως ειναι δυνατον να κοπηκε στα αθληματα και να περασε στα ΤΕΦΑΑ δε ξερω...παιζει να ναι αυτο που λες
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω, ισως να τα ξερει καλυτερα η αδερφη του!! Αλλα στασου, γιατι με μπερδεψες, "ποιος κοπηκε στα αθληματα και περασε στα ΤΕΦΑΑ"... Αν μιλας για τον φιλο σου, τοτε στα λογια μου ερχεσαι, δεν ειναι δυνατο να κοπηκε!!κοιτα εγω που ειχα ρωτησει την αδελφη του μου πε επι λεξει:"Κοπηκε στα αθληματα".
τωρα πως ειναι δυνατον να κοπηκε στα αθληματα και να περασε στα ΤΕΦΑΑ δε ξερω...παιζει να ναι αυτο που λες
superman
Δραστήριο μέλος
Επαναλαμβανω: η φιλη μου ειπε οτι ο αδελφος της κοπηκε στα μαθηματα αλλα τελικα ο ιδιος περασε στα ΤΕΦΑΑ σε επαρχια...Τι να σου πω, ισως να τα ξερει καλυτερα η αδερφη του!! Αλλα στασου, γιατι με μπερδεψες, "ποιος κοπηκε στα αθληματα και περασε στα ΤΕΦΑΑ"... Αν μιλας για τον φιλο σου, τοτε στα λογια μου ερχεσαι, δεν ειναι δυνατο να κοπηκε!!
απο κει και περα δε ξερω,εσυ foreverfreak φαινεται οτι εισαι καλυτερα ενημερωμενος απο μενα:xixi:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μπα, μην το λες, απλα τυχαινει να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω, καθως ενας πολυ καλος μου φιλος περασε στα ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνη!!Επαναλαμβανω: η φιλη μου ειπε οτι ο αδελφος της κοπηκε στα μαθηματα αλλα τελικα ο ιδιος περασε στα ΤΕΦΑΑ σε επαρχια...
απο κει και περα δε ξερω,εσυ foreverfreak φαινεται οτι εισαι καλυτερα ενημερωμενος απο μενα
_Fay_
Νεοφερμένος
Μέχρι τώρα που δεν είχα αποφασίσει που θέλω να περάσω
ήμουν πολύ χαλαρή , από τότε που έμαθα ότι
(γτ οχι) με 13.500 περνάω ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή..
μόνο αυτό σκέφτομαι και έχω αρχίσει εντατική μελέτη αυτές τις μέρες.
Τελικά ο στόχος σε ωθεί να κάνεις προσπάθεια.
Στην αρχή ήμουν κάπως.. :
"εεεε οκ.. σύμφωνα με ότι γράψω , θα δηλώσω και μια ανάλογη σχολή..."
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΣ.
Νεοφερμένος
superman
Δραστήριο μέλος
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΣ.
Νεοφερμένος
αγαπητη Χριστινα,κι εγω το ιδιο θα ψηφιζα , αλλα το θεμα απευθυνεται αποκλειστικα και μονο στα παιδια που δινουν Πανελλαδικες το 2010,οποτε καλυτερα να αφαιρεσεις τη ψηφο σου:xixi:
Το πρόσεξα -διαφορετικά δεν θα ψήφιζα!- κ ευχαριστώ για την παρατήρησή σου γιατί δεν είχα προσέξει ότι η τάξη μου δεν έχει αλλάξει. Φέτος δίνω πανελλήνιες εγώ! Και επί τη ευκαιρία ας μου πει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω την τάξη, γιατί παρόλο που έχω εγγραφεί στο forum από όταν ήμουν Β' Λυκείου, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχω προβιβαστεί στη Γ ' Λυκείου!
Grego
Νεοφερμένος
alexia1992
Νεοφερμένος
nikodim14
Νεοφερμένος
minouki
Νεοφερμένος
daffy3
Νεοφερμένος
ΣΣΑΣ Νομικη!
Προφανώς εννοείς ΣΣΑΣ Στρατολογικό. Πάντως επειδή το σκέφτομαι και εγώ, να ξέρεις ότι τους στρατοδίκες δεν τους παίρνουν από τη σχολή, αλλά προκηρύσσονται αργότερα θέσεις και νομίζω μπορείς να δηλώσεις ακόμα και αν έχεις τελειώσει απλά Νομική
fly
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Καλη επιτυχια σου ευχομαι και ελπιζω με το καλο να γινουμε συναδερφοι!!παιδαγωγικο αθηνας!!!(μακαρι παναγιαααα μου) αλλα γενικα θα δηλωσω ολα τα παιδαγωγικα!και αν δεν πιασω κατι μετα φιλολογια αθηνας!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.