asterias
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jolaz
Νεοφερμένος
16.229 εβγαλα!!
asterias
Νεοφερμένος
Flaky
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είμαι φοιτητής ηλεκτρολογίας, αλλά έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τισ φετινές πανελλαδικές γιατί μόλις τώρα πήρε η αδερφή μου τους βαθμούς της. Η ερώτηση είναι πως μπορεί να κάνει αναβαθμολόγηση ή αναθεώρηση του γραπτού διότι φαίνεται πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται οι βαθμολογητές. Σε όλα τα μαθήματα πήγε σε τρίτο αναβαθμολογητή που τις έβαλε την μικρότερη βαθμολογία και το περίεργο είναι πως στα αρχαία και τα λατινικά στα εξάμηνα είχε 19 και στο τέλος υποστηρίζει πως έγραψε 18 αλλά ήρθαν 11.3 και 7.5 αντίστοιχα.
αν μπορεις δωσε τους βαθμους των βαθμολογητων σε καθε μαθημα
claimant
Νεοφερμένος
Φυσικη Κατευθυνσης 17.9
Αναπτυξη Εφαρμογων 19.1
ΑΟΔΕ 19.2
Εκθεση 15.8
Μαθηματικα Γενικης 20
18241 σε 2ο,4ο
Δε πιανω ΗΜΜΥ με τιποτα
panos1990
Νεοφερμένος
Μαθ κατ : 18.2
Μαθ γεν : 19.7
Φυσ κατ: 20
Χημεια κατ: 20
Βιο κατ: 19.1
Εκθεση : 13.2 (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.....)
18800 3ο και 4ο μάλλον ΠΜ ΑΠΘ...
asterias
Νεοφερμένος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris0705
Νεοφερμένος
Μαθηματικά Κ.:18,6
Φυσική Κ.:20
Χημεία Κ.:19,7
Βιολογία Κ.:19,7
Φυσική Γ.:19,9(γιατί ο ένας μου έβαλε 99 δεν ξέρω)
Για το τρίτο πεδίο που βασικά με ενδιαφέρει 19384 μόρια. Εκτός τρομερού απροόπτου Ιατρική Αθηνών σου 'ρχομαι!!!!:thanks:
nikosextra
Νεοφερμένος
Μαθηματικά Κατ 16.9
Φυσική 20
Χημεια 19.9 (πού πήγε το 1 μόριο; ΟΕΟ; πραγματικά δεν ξέρω...)
Βιολογία 16.8
Μαθηματικά ΓΠ 19.9
Έκθεση 16.7 (υποτίθεται το δυνατό μου χαρτί που θα με ξεχώριζε από άλλους
Τεσπά για Πολιτικών Μηχανικών βγάζω 18611, δηλαδή 10 μόρια πάνω από την περσινή βάση.
Ρε παιδιά ένα μόνο πράγμα μου την έσπασε! Άκουγα παιδιά να λένε "έγραψα 98, 100, 200" κτλ και πάω σήμερα και τους βλέπω ας πούμε στο 16 και στο 17. Δηλαδή τι να πω, ή τόσο έξω πέσανε, ή είναι μαλάκες και γαμούσαν την ψυχολογία των υπολοίπων... Σας έτυχε και σας τίποτα παρόμοιο;
jolaz
Νεοφερμένος
theok2005
Νεοφερμένος
Αντε και εγω:
Παντως παιδια αυτο π εχω να σχολιασω ειναι οτι οι βαθμολογιση της εκθεσης ηταν εξαιρετικα επιηκης....Στο σχολειο μου κοντα 7 παιδια γραψαμε πανω απο 17 που το θεωρω παρα πολυ...Καλη σταδιοδρομια σε ολους μας παιδες!!!!!! Εγω μηχανικος του χρονου
Θα συμφωνήσω για την έκθεση,
Εγώ πήγα καλύτερα απ' όσο περίμενα.
Έκθεση:17,9
Χημεία κατ.: 20
Φυσική κατ.:20
Βιολογία κατ.: 19,2
Μαθηματικά κατ.: 19,6
Στατιστική: 19,7
2o και 4o 19601.
3ο 19562
nikosextra
Νεοφερμένος
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ.κατευ:15,1
Φυσική:17
Ανάπτ.Εφαρμογών:16,3
ΑΟΔΕ:17,3
Βιολογία Γ.Π:18,8
Εκθεση:15,5
Σύνολο 17000 μόρια
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
kavazis
Νεοφερμένος
ok!
karamazof53
Νεοφερμένος
18707 στο 5ο
Αν ηταν λιγο μεγαλυτερος ο βαθμος μου στα μαθηματικα θα ανεβαινα κι αλλο
Τεσπα ολα πηγαν καλα, δοξα το θεο:no1:
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά κατεύθυνσης-19.8
Φυσική κατεύθυνσης-19.8
ΑΟΔΕ-20
ΑΕΠΠ-19.1(με έφαγε η θεωρία!)
Στατιστική-20
Έκθεση-14.8(πόσο ηλίθιοι μπορεί να ειναι οι βαθμολογητές οεο???)
Στο δεύτερο και στο τέταρτο 19260
timbakiforever
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.