Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065
Νεοφερμένος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη?
Ναι ρε το χαλάει το παιδί τι θες εσύ τώρα!!!
Βάλε Πάτρα παλικάρι μου!!!
Και έχω γράψει καλύτερα!!!
Δεν το λέω για το συγκεκριμένο, γενικά....
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παίζει να καταλαβες κ ο ίδιος τι είπες...Ναι ρε το χαλάει το παιδί τι θες εσύ τώρα!!!
Βάλε Πάτρα παλικάρι μου!!!
Και έχω γράψει καλύτερα!!!
Δεν το λέω για το συγκεκριμένο, γενικά....
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παίζει να καταλαβες κ ο ίδιος τι είπες...
Εγώ μια χαρά κατάλαβα.
Εννοώ ότι όσοι θέλουν ΕΜΠ να βάζουν 2η επιλογή Πάτρα αν θέλουν σώνει και καλά ΤΗΜΜΥ.
Μην κοιτας εσύ που δεν εχεις πρόβλημα.
Αν όλοι όσοι δεν πιάσουν οριακά το Μετσόβιο δηλώσουν ΑΠΘ είναι κάμποσα άτομα που θα'χουν γράψει καλύτερα από μενα και θα το'χουν 2η επιλογή ενώ εγώ το'χω πρώτη.
Οπότε καλύτερα να δηλώσουν Πάτρα που είναι και πιο κοντά και δε μας τρωνε τζάμπα τις θέσεις!!!Ειδικά όσοι θα πάρουν μεταγραφη!!!
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι λες αγορίνα μου....Εγώ μια χαρά κατάλαβα.
Εννοώ ότι όσοι θέλουν ΕΜΠ να βάζουν 2η επιλογή Πάτρα αν θέλουν σώνει και καλά ΤΗΜΜΥ.
Μην κοιτας εσύ που δεν εχεις πρόβλημα.
Αν όλοι όσοι δεν πιάσουν οριακά το Μετσόβιο δηλώσουν ΑΠΘ είναι κάμποσα άτομα που θα'χουν γράψει καλύτερα από μενα και θα το'χουν 2η επιλογή ενώ εγώ το'χω πρώτη.
Οπότε καλύτερα να δηλώσουν Πάτρα που είναι και πιο κοντά και δε μας τρωνε τζάμπα τις θέσεις!!!Ειδικά όσοι θα πάρουν μεταγραφη!!!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι λες αγορίνα μου....
Για να στο κάνω λιανά...
Φέτος η βάση στο ΕΜΠ λένε ότι θα είναι γύρω στο 19000.
εγώ έχω βαθμό 18876.
Πόσα άτομα υπάρχουν μεταξύ του 19000 και του 18876 που δήλωσαν 1η ΕΜΠ?
Αν αυτοί δηλώσουν 2η επιλογή ΑΠΘ μου τρώνε εμένα θέση που θέλω ΑΠΘ.
Αν δηλώσουν Πάτρα δε μου τρώνε θέση κατάλαβες??
Έχω περισσότερες πιθανότητες εννοώ...
PrIdE FanatiX
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να στο κάνω λιανά...
εγώ έχω βαθμό 18876.
Είχε δίκιο ο πούστης ο Einstein...
Και είναι ντροπή ρε γαμώ την Ελλάδα μου, το σύστημα κι αυτόν που το 'φτιαξε που θα πατήσεις εσύ το πόδι σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να στο κάνω λιανά...
εγώ έχω βαθμό 18876.
Πω καταστροφη.....ελεος ρε!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τι πράγμα είχε δίκιο??
Πω καταστροφη.....ελεος ρε!
Φίλε ποτέ δεν ξες!!!!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και είναι ντροπή ρε γαμώ την Ελλάδα μου, το σύστημα κι αυτόν που το 'φτιαξε που θα πατήσεις εσύ το πόδι σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σώπα ρε φίλε και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι είναι ντροπή!Με τον τρόπο που το λες στο ίδιο λούκι μεμένα μπαίνεις επειδή είσαι από πάτρα!
Εγώ ξέρω πολλά ατομα από Αθήνα που μπορούν να πάρουν μεταγραφή και δηλώνουν Θεσσαλονίκη για να φύγουν μετά πάλι στην Αθήνα!!
Ε δε γουστάρω να μου φάει αυτός τη θέση!!
Ας δηλώσει Πάτρα,Ξάνθη, Χανιά όπου γουστάρει....
Κακά τα ψέμματα οι Πανελλήνιες είναι ο θάνατός σου η ζωή μου!!!!Είτε σαρέσει είτε όχι φίλε!!!Όπως είπες το σύστημα φταίει όχι εγω!!!!!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ 19.464 ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΑΠΘ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΩ ΤΗ ΘΕΣΗ!
Και όσον αφορά τους Αθηναίους έτσι για να βάλεις και λίγο μυαλό τους λέω να βάζουν Πάτρα επειδή είναι πολύ πιο κοντά!!!!
Εσένα αγόρι μου τι να σου πω....Είσαι το λιγότερο βλακας.
Κάτσε κάνε ταξίδι 700 χιλιόμετρα ενώ έχεις τμήμα στην πόλη σου η αν σου φαίνεται κάπως κατώτερο στην Αθηνα!!!!
Τι συζητάμε!!!
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
nickzor
Νεοφερμένος
πλάκα ξεπλάκα τόσα μόρια είχα και σκεφτόμουν να βάλω ΑΠΘ μιας και έχω και συγγενείς Θεσσαλονίκη... τελικά δεν έβαλα όμως.. o dythor έχει υπερφυσικές ικανότητεςΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ 19.464 ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΑΠΘ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΩ ΤΗ ΘΕΣΗ!
ρε φίλε τι πρόβλημα έχεις εσύ με τους Αθηναίους να πούμε, βγάλε το βαθμό σου και μπες εκεί που πρέπει. Στην τελική δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον άλλο με παραπάνω μόρια για την επιλογή του.
raster
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.