Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σίγουρο είναι τελειώνοντας το σχολείο θα έχω διδαχθεί πολλούς μαθηματικούς τύπους κ' πολλούς τρόπους λύσης προβλημάτων κ' όταν λέω προβλήματα εννοώ φυσικά εκείνα της φυσικής,της χημείας κ' των μαθηματικών γιατί ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα της ζωής είναι κάτι μακρινό κ' ξένο στο σημερινό σχολείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Geez.
Σε επαφή με ανθρώπους δεν έρχεστε καθόλου ή κάθεστε όλη μέρα σε μια γωνιά και κλαίτε; Αυτές είναι οι εμπειρίες που θέλετε, η συναναστροφή σε ένα μικρό κι ελεγχόμενο περιβάλλον για να μη φάτε φάπες μετά. Δε σας μαθαίνουν μαθήματα πώς να ζείτε, μόνο ό,τι κάνετε εσείς εκεί μέσα μετράει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω τελιώσει ακόμα το σχολείο όμως φοβάμαι πως θα φύγω χωρίς να έχω μάθει κάτι ουσιαστικό για τη ζωή.
Το σίγουρο είναι τελειώνοντας το σχολείο θα έχω διδαχθεί πολλούς μαθηματικούς τύπους κ' πολλούς τρόπους λύσης προβλημάτων κ' όταν λέω προβλήματα εννοώ φυσικά εκείνα της φυσικής,της χημείας κ' των μαθηματικών γιατί ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα της ζωής είναι κάτι μακρινό κ' ξένο στο σημερινό σχολείο.
Μην περιμένεις να γνωρίσεις τον κόσμο μέσα από το γυμνάσιο. Εκεί θα καταλάβεις μόνο κάποιες πτυχές του - τίποτα περισσότερο. Τα προβλήματα, την ομορφιά, την γοητεία θα την μάθεις ζώντας την!
aloth
Νεοφερμένος
Ωστόσο δεν μπορώ να πω πως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση δε μου έδειξε και εξακολουθεί να μου δείχνει (το μόνο που θα πω είναι 29/8 ) τις ελλείψεις και τα κενά της σε όλο της το μεγαλείο, πως ακόμη και στο σχολείο κυριαρχεί η λογική του ισχυρού και ο καθένας επιδιώκει το προσωπικό του και μόνο συμφέρον "ο θάνατος σου, η ζωή μου" και ότι σπάνια δικαιώνεσαι για τους αγώνες που έχεις κάνει, έστω και μετά από 6 χρόνια.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Τα πιο πολλά από αυτά που έμαθα τα έμαθα είτε εγκυκλοπαιδικά είτε από δικό μου διάβασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparksFly
Νεοφερμένος
Δεν άντεχα να κάθομαι (ειδικά στην γ') σε μία αίθουσα με άλλα 24 άτομα που έπρεπε να ανέχομαι ότι σαχλαμάρα τους ερχόταν στο μυαλό...ή στην κατεύθυνση της 2 εγωκεντρικότατες τύπισσες που απλά σου παίρνανε τα αυτιά, έτσι για το θεαθήναι...Για αυτό και τώρα δεν μου κάνει καμία όρεξη ούτε το δαχτυλάκι μου να πατήσω...3-4 άτομα κράτησα από μία γ λυκείου 150 παιδιών...απλά έπρεπε 12 χρόνια να ανέχομαι τους άλλους...Παρόλα αυτά όμως είχα έναν καθηγητή στην Γ ο ποίος στην ουσία μας μάθαινε πράγματα τα οποία (ναι οκ δεν θα τα χρησιμοποιήσω στον μανάβη) εμένα προσωπικά με έβαζαν σε σκέψεις και ΄γενικά με αυτά που ελεγε σε παρακινούσε να σκεφτείς με όλη την έννοια της λέξεως...Τώρα, επειδή το λύκειο ήταν βιτρίνας...μας ένοιαζε να έχουμε καθαρά θρανία και τοίχους και όχι έναν σωστό φυσικό ας πούμε, της γενικής παιδείας τα μαθήματα ήταν απλά κουραστικά...ΠΑΝΤΩΣ...έχω να πω ότι στην φυσική (γ' λυκείου...είχαμε έναν τύπο που απλά υπήρχε σαν λαμπατέρ μέσα στην τάξη) έμαθα να ζωγραφίζω γάτες !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
nothing less nothing more
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Τι λετε ρε παιδια? Μονο εγω νιωθω οτι εχω γινει πολυ εξυπνοτερος με ολα αυτα που εμαθα στο σχολειο?
Πρόσεχε Νίκο μη χάσεις πολύτιμους πόντους ευφυίας, που με τόσο κόπο απέκτησες στο σχολείο, στην ακαδημαϊκή διαδρομή.
Εντός θέματος: τίποτα. Ομοίως ισχύει και για τριτοβάθμια.
hurricane
Διάσημο μέλος
Πρόσεχε Νίκο μη χάσεις πολύτιμους πόντους ευφυίας, που με τόσο κόπο απέκτησες στο σχολείο, στην ακαδημαϊκή διαδρομή.
Εντός θέματος: τίποτα. Ομοίως ισχύει και για τριτοβάθμια.
όποιος θέλει να μάθει και το κυνηγάει, μαθαίνει. και αποκομίζει πολλά. όποιος δεν, του ξινίζουν όλα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
όποιος θέλει να μάθει και το κυνηγάει, μαθαίνει. και αποκομίζει πολλά. όποιος δεν, του ξινίζουν όλα.
Μπίνγκο. Προσωπικά μου ξινίζουν όλα, μάλλον γι' αυτό παρέμεινα ημιμαθής.
hurricane
Διάσημο μέλος
η "απολυτότητα" μας έφαγε.
Itach1
Διάσημο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Η αναλογια ηταν 22 προς 3
Θάλεια
Διάσημο μέλος
αμα ξυριζονται κτλπ.
Αυτό πως το μάθαινες;
Εγώ, btw, σε γνωστικό επίπεδο έμαθα λίγα. Σε άλλα επίπεδα πολλά.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αυτό πως το μάθαινες;
Εγώ, btw, σε γνωστικό επίπεδο έμαθα λίγα. Σε άλλα επίπεδα πολλά.
Αφου τα συζητουσαν ολα μεσα στην ταξη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- kiyoshi
- Aggel0sss
- phleidhs
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- sophiaa
- angies
- iiTzArismaltor_
- Jojo K
- Alessandra Eliza
- love_to_learn
- GeorgePap2003
- constansn
- Hased Babis
- charmander
- Startx0
- Φινεύς
- Abiogenesis
- Joji
- Unboxholics
- Nala
- Wonderkid
- AggelikiGr
- ΚΤr
- Meow
- Mary06
- Nemesiis
- Peter Pan13
- eirinipap
- Ness
- ggl
- Panagiotis849
- Helen06
- NikNik1995
- Than003
- Philologist
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.