Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιός έκανε μουσική στο λύκειο?:Οαχ αυτη η διαμαντοπουλου μας εχει καταστρεψει! θα καταργησει λεει την μουσικη απο το λυκειο! την πνιγεις η οχι?
ετοιμάζω το διάβημα,εμείς δε κάναμε τίποτα,ούτε καν τα θεωρητικά(όπως σ'όοοοοοοοοολα τα μαθήματα-.-)
-μουσικολογία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
bluestas95
ναι 3η γυμνασιου..οταν λες το καινουριο?
Αυτό που ετοιμάζει η Διαμαντοπούλου για το Σεπτέμβριο και το ονομάζει "Νέο Λύκειο" .
Τώρα το πως θα είναι ακριβώς δεν το ξέρουμε.Δεν έχει διευκρινίσει κάποια πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ με τον vassilis497. Προσωπικά εγώ θέλω να περάσω σε σχολή με μεγαλύτερη βάση απο αυτήν που έβγαλα στην Α' Λυκείου. Απλά καλύπτω κενά και διαβάζω περισσότερο...
eleniav
Νεοφερμένος
bluestas ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Θανάσης-13-
Νεοφερμένος
ομως εχω παρει και το αοθ σαν δευτερη επιλογη τα οικονομικα
ειναι σωστη η επιλογη μου η οχι?
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 25-29 προήλθαν από νήματα με παρόμοιο θέμα με το παρόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανάσης-13-
Νεοφερμένος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
υ.γ:off topic,φρεντος,δεν ελεγες οτι σε ενδιεφερε το μηχανολογων?(αν θυμαμαι καλα)
Θανάσης-13-
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
χρονος βρισκεται,μην αγχωνεσαι για αυτο,ορεξη να υπαρχει.ετσι και αλλιως,δεν το παιρνεις απο οσο καταλαβα μονο για παραπανω μορια,αλλα και γιατι σε ενδιαφερει το 5ο πεδιο.καλα κανεις,αφου και η σχολη που στοχευεις ειναι υψηλοβαθμη
υ.γ:off topic,φρεντος,δεν ελεγες οτι σε ενδιεφερε το μηχανολογων?(αν θυμαμαι καλα)
Φιλε που ρωτας για το Αοθ...Παρτο χωρις 2η σκεψη...Οι πιθανοτητες να γραψεις χειροτερα στο ΑΟΘ απο οτι Μαθηματικα και Φυσικη, και να σε κατεβασει ειναι μηδαμινες....Χρονος υπαρχει παρα πολυς...Ουτως η αλλως το ΑΟΘ δεν απαιτει πανω απο 2 ωρες τη βδομαδα.... Ενδεικτικα σου λεω, οτι εγω φετος αν δεν ειχα ΑΟΘ στο 4ο πεδιο, που με ενδιεφερε, θα ειχα 200 μορια λιγοτερα ...!!!
Θανάσης-13-
Νεοφερμένος
ελπιζω ολα να πανε καλα. σας ευχαριστω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.