Sherlockina
Νεοφερμένος
Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
12-09-22
14:47
Χαζή ερώτηση αλλά επειδή overthinking is my passion για την σχολή βολεύουν περισσότερο τετράδια ή φύλλα σεμιναρίου;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
12-09-22
14:51
εγω τετραδια χρησιμοποιουσα αλλα λεω φετος φυλλα σεμιναριου και μετα αντιγραφη σε τετραδιο ωστε να ειναι οργανωμενα ολα. γαμω το τικτοκ που με εχει κανει να σκεφτομαι οτι τα κανω ολα λαθος.
+++ ειναι πιο ευκολο να κουβαλας μαζι ντοσιε , ειναι πιο ελαφρυ
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
12-09-22
14:53
LOL οι προγραμματιστες δεν έχουν την ικανότητα να γράφουνε, don't disrespect them by γράφοντας εις διπλούν πρώτα στις διαλέξεις και μετά καθαρογραψιμο στο σπίτιεγω τετραδια χρησιμοποιουσα αλλα λεω φετος φυλλα σεμιναριου και μετα αντιγραφη σε τετραδιο ωστε να ειναι οργανωμενα ολα. γαμω το τικτοκ που με εχει κανει να σκεφτομαι οτι τα κανω ολα λαθος.
Sherlockina
Νεοφερμένος
Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
12-09-22
14:53
Ρε κ εγώ σκεφτόμουν να το κάνω κάπως έτσι αλλά βαριέμαι απιστευτα να τα περναω από φύλλα σε τετράδιο. Προσπάθησα κάτι αντίστοιχο και φέτος που έδινα πάνελ και στον πρώτο μήνα βαρέθηκαεγω τετραδια χρησιμοποιουσα αλλα λεω φετος φυλλα σεμιναριου και μετα αντιγραφη σε τετραδιο ωστε να ειναι οργανωμενα ολα. γαμω το τικτοκ που με εχει κανει να σκεφτομαι οτι τα κανω ολα λαθος.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
12-09-22
14:54
ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ,ολοι μου οι φιλοι που ειναι στην σχολη εχουν τις πιο clean σημειωσειςLOL οι προγραμματιστες δεν έχουν την ικανότητα να γράφουνε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
παμε να γινουμε ipad - macbook kids , ΑΑΑΑΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΡε κ εγώ σκεφτόμουν να το κάνω κάπως έτσι αλλά βαριέμαι απιστευτα να τα περναω από φύλλα σε τετράδιο. Προσπάθησα κάτι αντίστοιχο και φέτος που έδινα πάνελ και στον πρώτο μήνα βαρέθηκα
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
12-09-22
14:55
That's hella sus, καλύτερα επένδυσε το χρόνο σου σε coding rather than thatΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ,ολοι μου οι φιλοι που ειναι στην σχολη εχουν τις πιο clean σημειωσεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
παμε να γινουμε ipad - macbook kids , ΑΑΑΑΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,800 μηνύματα.
12-09-22
15:00
Facts.That's hella sus, καλύτερα επένδυσε το χρόνο σου σε coding rather than that
Μην χάνετε χρόνο για κάτι τέτοιο, οι της πληροφορικής. Καλύτερα επενδύστε χρόνο στο να αποκτήσετε τα skills που ζητά η αγορά και να ψάχνεστε πολυ..πολυ..ΠΟΛΥ με το coding, εξωπανεπιστημιακά. Διαφορετικά φτάνεις 4ο έτος και συνειδητοποιεις ότι αποφοιτείς μόνο με τα coding skills που απέκτησες στην ΑΕΠΠ. Το βλέπω να γίνεται και είναι κρίμα.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:00
Οχι τοσο βρε , αν σκεφτεις οτι εχει πολλα μαθηματικα η σχολη και περισσοτερο hardware απο ο,τι software , ειδικα στις αρχες.That's hella sus,
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:07
Indeed εσύ είσαι engineerΟχι τοσο βρε , αν σκεφτεις οτι εχει πολλα μαθηματικα η σχολη και περισσοτερο hardware απο ο,τι software , ειδικα στις αρχες.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:08
ναι μην χεσω !Indeed εσύ είσαι engineer
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:12
Θα φτιάχνεις δλδ τα arduino και αυτές τις τρολλιες δλδ;ναι μην χεσω !
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:13
καλε ναι!! ειμαι το επομενο μυαλο στο κομματι του computer engineeringΘα φτιάχνεις δλδ τα arduino και αυτές τις τρολλιες δλδ;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
12-09-22
15:33
Εγώ σκεφτόμουν να πάρω ένα ντοσιέ για κάθε μάθημα και να κρατάω σημειώσεις σε φύλλα σεμιναρίου ή σε πρόχειρο τετράδιο στις παραδόσεις και στη συνέχεια να καθαρογράφω σε άλλο φύλλο τις σημειώσεις και να τις περνάω στο εκάστοτε ντοσιέ.
Το ερώτημα είναι: θα έχω όρεξη να τα καθαρογράφω;
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
12-09-22
15:35
Πολύ πιθανό να έχεις στην αρχή όρεξη και σταδιακά να μειώνεται. Το θέμα είναι: στην περίπτωση που το βαρεθείς ποια θα είναι η εναλλακτική λύση;Το ερώτημα είναι: θα έχω όρεξη να τα καθαρογράφω;
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:37
Short answer: noΕγώ σκεφτόμουν να πάρω ένα ντοσιέ για κάθε μάθημα και να κρατάω σημειώσεις σε φύλλα σεμιναρίου ή σε πρόχειρο τετράδιο στις παραδόσεις και στη συνέχεια να καθαρογράφω σε άλλο φύλλο τις σημειώσεις και να τις περνάω στο εκάστοτε ντοσιέ.
Νομίζω θα είσαι εντάξει με τις σημειώσεις που θα κρατάς στις διαλέξεις anyway
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
12-09-22
15:38
Το ντοσιέ, πάντως, στο τέλος μου φαίνεται ο πιο οργανωμένος και καθαρός τρόπος, για να έχεις μαζεμένες τις σημειώσεις.Εγώ σκεφτόμουν να πάρω ένα ντοσιέ για κάθε μάθημα και να κρατάω σημειώσεις σε φύλλα σεμιναρίου ή σε πρόχειρο τετράδιο στις παραδόσεις και στη συνέχεια να καθαρογράφω σε άλλο φύλλο τις σημειώσεις και να τις περνάω στο εκάστοτε ντοσιέ.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 845 μηνύματα.
12-09-22
15:44
προσωπικά αποκλείεται να κάνω κάτι τέτοιο, θα γυρνάω νεκρός σπίτι και μετά θα κάθομαι να τα ξαναγράφω κιόλας ; μου φαίνεται πολύ κουραστικόΕγώ σκεφτόμουν να πάρω ένα ντοσιέ για κάθε μάθημα και να κρατάω σημειώσεις σε φύλλα σεμιναρίου ή σε πρόχειρο τετράδιο στις παραδόσεις και στη συνέχεια να καθαρογράφω σε άλλο φύλλο τις σημειώσεις και να τις περνάω στο εκάστοτε ντοσιέ.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
12-09-22
15:44
Παμε να ενισχυσουμε τον καπιταλισμο και ας αγορασουμε ipad-macbook για να κανουμε ο,τι κανουν στο τικτοκ
atlantida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η atlantida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.
12-09-22
15:46
ή μπορούμε να πάρουμε όλοι ένα κοινό πάκο με φύλλα σεμιναρίου και να τα μοιραζόμαστε, για να εξυμνήσουμε τον ΜαρξΠαμε να ενισχυσουμε τον καπιταλισμο και ας αγορασουμε ipad-macbook για να κανουμε ο,τι κανουν στο τικτοκ
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,198 μηνύματα.
12-09-22
15:48
Αυτό βλέπω, να μένει το ντοσιέ στο "Τι είναι Σύνταγμα;"...Πολύ πιθανό να έχεις στην αρχή όρεξη και σταδιακά να μειώνεται. Το θέμα είναι: στην περίπτωση που το βαρεθείς ποια θα είναι η εναλλακτική λύση;
Μμ, οπότε μάλλον θα κρατώ σε φύλλα ντοσιέ τις σημειώσεις να μπορώ να τις προσθέσω απευθείας στο ντοσιέ που θα έχω στο σπίτι κι αν έχω όρεξη να τις καθαρογράφω καλώς, αλλιώς δεν έγινε και τίποτα γιατί θα υπάρχουν έστω και πιο πρόχειρα.Short answer: no
Νομίζω θα είσαι εντάξει με τις σημειώσεις που θα κρατάς στις διαλέξεις anyway
Ναι γιατί μπορείς να τις οργανώσεις με μία σειρά να αφαιρέσεις μια σελίδα να προσθέσεις μία άλλη κλπ κλπΤο ντοσιέ, πάντως, στο τέλος μου φαίνεται ο πιο οργανωμένος και καθαρός τρόπος, για να έχεις μαζεμένες τις σημειώσεις.
Προσωπικά έχω και τα δύο αλλά δεν σκοπεύω να σκάσω μύτη στη σχολή με το μακμπουκΠαμε να ενισχυσουμε τον καπιταλισμο και ας αγορασουμε ipad-macbook για να κανουμε ο,τι κανουν στο τικτοκ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- woasibe
- Τρελας123
- Eirinakiii8
- El_
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- antonis97
- Hased Babis
- brizoulis
- George.S
- Theodora03
- spring day
- Antonius
- nucomer
- Sherlockina
- ggl
- T C
- jj!
- sophiaa
- Panagiotis849
- angies
- oups
- bruh_234
- Meow
- Athens2002
- P.Dam.
- GeorgePap2003
- margik
- louminis
- KingOfPop
- Chemwizard
- snowy
- Citylights
- nicole1982
- estrela
- Scandal
- Miranda32
- Kostakis45
- Marple
- katia.m
- constansn
- Unboxholics
- Joji
- the.m024
- angel27_
- Physicsstudent
- rempelos42
- Αναστασία197
- Μαραθ22
- Magigi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.