akirosmixalhs
Νεοφερμένος
Φοιτω σε δημοσιο Ι.Ε.Κ και δηλωσα ξανα με 10% περασα σε ΤΕΙ.
Εκανα την εγγραφη μου στο ΤΕΙ μπορω να φοιτω παραλληλα και στα δυο;
Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα που θα ειμαι γραμμενος και στις δυο σχολες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα,
Φοιτω σε δημοσιο Ι.Ε.Κ και δηλωσα ξανα με 10% περασα σε ΤΕΙ.
Εκανα την εγγραφη μου στο ΤΕΙ μπορω να φοιτω παραλληλα και στα δυο;
Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα που θα ειμαι γραμμενος και στις δυο σχολες..
Μπορείς!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akirosmixalhs
Νεοφερμένος
Δεν θα υπάρχει πρόβλημα εγγραφής στο ΤΕΙ;
Είναι σίγουρο;
Ευχαριστώ πολύ.
Ισχύει και αν ήμουν σε δημόσιο ιεκ έτσι;
Είναι σίγουρο;
Ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρο είναι. Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι με τις απουσίες.. Το δημόσιο ΙΕΚ έχει υποχρεωτική παρακολούθηση και για τα θεωρητικά μαθήματα αλλά και για τα εργαστήρια. Δεν ξέρω πώς θα τα συνδυάσεις και τα δύο.
Ισχύει και αν ήμουν σε δημόσιο ιεκ έτσι;
Είναι σίγουρο;
Ευχαριστώ πολύ.
Τα ΙΕΚ ειναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση , καμία σχέση με τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ που ανήκουν στη τριτοβάθμια , οποτε δεν υπάρχει κανενα απολύτως πρόβλημα
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από δύο προπτυχιακές σχολές με παράλληλη φοίτηση (χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις δύο σχολές), στο μέλλον επέρχεται κάποτε παραγραφή αυτής της κατάστασης (εφόσον αποτελεί αδίκημα κατά το νόμο) ή τελεί πάντοτε υπό την απειλή της ενδεχόμενης διαγραφής του από μία ή και από τις δύο σχολές που έχει περατώσει;
Από τη στιγμή που έχεις αποφοιτήσει, απλά φροντίζεις στο βιογραφικό σου να βάζεις ένα από τα 2 πτυχία κάθε φορά. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός διότι αν γίνεις αντιληπτός....θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
το θεμα εινια ομως αξιζει?Εγω σου λεω οχι,εκτος εαν εχεις καποιο ταλεντο και θες να το αξιοποιησεις παραλληλα.
Αλλιως τα Ιεκ ειναι σαν να μην πηγες.
Αφοσιωσου στη σχολη σου και ταυτοχρονα κοιτα για εξειδικευση καποιου μεταπτυχιακου γιατι τα ΙΕΚ ειναι σαν το δημοτικο δεν προσφερουν τιποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΟν τομεα θα τον βρεις μετα τη σχολη σου αφου δεις τις δυνατοτητες του πτυχιου σου και της δουλειας σου.
Τα μεταπτυχιακα τωρα μελεταται ενα νομοσχεδιο που θα πανε στα 1700 ευρω ολα τα μεταπτυχιακα.
Εαν θες να κανεις κατι εποικοδομητικο τωρα βρες δουλεια!Η προυπηρεσια ειναι το χαρτι για ανταγωνιστηκοτητα σε ολες τις θεσεις.
Το ιεκ δεν σου προσφερει κατι πιστευω...
Πηγαινε καλυτερα βοηθος σε καποιο λογιστηριο εστω και με 200 ευρω.
Μαζεψε λεφτα και κανε το μεταπτυχιακο....
Η προυπηρεσια στους καιρους μας ειναι σαν 10 ΙΕΚ ναχεις βγαλει
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ξαδελφη μου εβγαλε πολιτικων επιστημων σκεψου που δεν εχει καμια σχεση και τωρα κανει διδακτορικο στα οικονομικα και διδασκει σε πανεπιστημιο.
Ο πρωθυπουργος παπαδημος ηταν μηχανικος και εκανε μεταπτυχιακο στα οικονομικα.
Θα σου προτεινα να το κυνηγησεις και να πας μονη σου σε λογιστηρια και να ζητησεις βοηθεια μεχρι να μαθεις τη δουλεια.Να του πεις να σου βαζει ενσημα και 150-200 ευρω στο χερι.
Εαν δεν μπορεις να το κανεις ,τοτε αφοσιωσου στις σπουδες σου διαβαζε πολυ τα οικονομικα μαθηματα ωστε να την βγαλεις σε 3-4 χρονια και επειτα βουρ κατευθειαν για μεταπτυχιακο ωστε να εχεις τις γνωσεις και να μην σε δυσκολεψει.Ασε τα ΙΕΚ ,δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτα και μην βιαζεσαι...
Τις γνωσεις θα τις παρεις απο τα μαθηματικα και τα οικονομικα της σχολης σου.
Βρες τι χρειαζονται τα μεταπτυχιακα ,στον τοπο που θελεις,απο γνωσεις ,τα μαθηματα τους και ξεκινα να γνωρισεις τις βασεις τους.Παρε τα βιβλια και δες τι πρεπει να ξερεις για να το παρακολουθησεις.Μονο αυτα κανε τιποτα αλλο δεν χρειαζεται
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Eπειδη καποιοι ειναι πονηροι εχω ακουσει περιπτωσεις που ηταν σε βαρβατες σχολες και τους διαγραψανε και απο τις 2 σχολες και ουτε τους λυπηθηκανε ουτε τιποτα.Για αυτο μην το κανετε.Συν οτι θα αναγκαστειτε να πλερωσετε λεφτα απο προστιματα που θα σας ριξουν και θα σας κυνηγησουνε ακομα και νομικα
Αν θυμάμαι καλά, σε μία σχεδόν μνημειώδη υπόθεση άτομο με παράλληλη φοίτηση σε τρεις σχολές (ακαδημαϊκά έτη 83-84 και 87-88 αν θυμάμαι καλά) είχε ως κύρωση την ακύρωση των σχετικών τίτλων σπουδών.
Γενικά, η παράλληλη φοίτηση, έχω την εντύπωση, σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση του Νομικού συμβουλίου του κράτους, απαγορεύεται όταν η εισαγωγή έχει γίνει με τις εκάστοτε γενικές εισαγωγικές εξετάσεις (aka πανελλήνιες). Αν έχεις μπει με κατατακτήριες σε δύο τμήματα, έχω την εντύπωση και μεταφέρω με επιφύλαξη, δεν τίθεται ζήτημα παράλληλης φοίτησης.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
χαχαχα σοβαρα??και του ακυρωσανε το πτυχιο??φιλε και με κατατακτηριες ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν γινεται υπογραφεις υπευθυνη δηλωση.Αν θυμάμαι καλά, σε μία σχεδόν μνημειώδη υπόθεση άτομο με παράλληλη φοίτηση σε τρεις σχολές (ακαδημαϊκά έτη 83-84 και 87-88 αν θυμάμαι καλά) είχε ως κύρωση την ακύρωση των σχετικών τίτλων σπουδών.
Γενικά, η παράλληλη φοίτηση, έχω την εντύπωση, σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση του Νομικού συμβουλίου του κράτους, απαγορεύεται όταν η εισαγωγή έχει γίνει με τις εκάστοτε γενικές εισαγωγικές εξετάσεις (aka πανελλήνιες). Αν έχεις μπει με κατατακτήριες σε δύο τμήματα, έχω την εντύπωση και μεταφέρω με επιφύλαξη, δεν τίθεται ζήτημα παράλληλης φοίτησης.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα σοβαρα??και του ακυρωσανε το πτυχιο??φιλε και με κατατακτηριες ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν γινεται υπογραφεις υπευθυνη δηλωση.
Την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν φοιτάς αλλού κ.λπ. την έχω κι εγώ κατά νου, αλλά, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε σχετική αναφορά σε παλαιότερη γνωμοδότηση του ΝΣΚ. Δεν την έχω εύκαιρη ωστόσο.
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες οποτε συγχωρεστε με αν αναφέρεται εκει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maria97tt
- Katia35
- shuuu
- Gjohny
- maria17022023
- Bill2024
- Hased Babis
- eukleidhs1821
- Barka
- nikos nikolaou
- a namaves
- Alexandros.Kourtis
- nicole1982
- Leo komm
- Dafney
- Theo2005
- Panelladikologos
- Vanillatack
- F1L1PAS
- flaura
- Joji
- augustine
- brizoulis
- Nikos05
- Fanimaid123
- Philologist
- Nurse91
- constansn
- uparxhgoss
- nikodimos89
- Lebron
- MIkeTr123
- Thundergirl
- snowy
- johnpap123
- dovellos_p
- papa2g
- pacheiko
- Jimmy20
- lnesb
- tsiobieman
- calliope
- nucomer
- ggl
- Ryuzaki
- Καλλι
- paulkin94
- george777
- Nia Skg
- Ada ada
- KingPoul
- Theodora03
- Nala
- anastasis06
- stefan
- korlef
- Georgekk
- Scott
- Pharmacist01
- tfghp
- angies
- Ria99
- Manolo165
- Viedo
- Idontknoww
- azula
- Scandal
- Johnman97
- Κλημεντίνη
- katerinavld
- niaou
- Katerina_99
- Natassa33
- Kamelan
- KElPa
- Arvacon
- cel123
- louminis
- sophiex97
- St11
- eva1212
- BioChemical
- Zoiiiii
- nonkiw
- kiyoshi
- Άρτεμις Α.
- Dimitris9
- Thanos_D
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- Memetchi
- tymvorixos
- don_vito
- Meow
- Mukumbura
- suaimhneas
- MarcoReus
- charmander
- pakitos
- Johnnnn
- VouDou
- DimitraA.
- Anthi02
- Jocaste
- roud
- stamoul1s
- jimis2001
- Αλκης Κ.
- hirasawayui
- Panos_02
- ΘανάσοςG4
- TigerHunt
- fmarulezkd
- tslef8
- tasost
- JerryPap
- Athens2002
- efi25
- Revekka
- Makis45
- johnsala
- fockos
- alexrami
- Panagiotis849
- ioannaion
- Ροβερτα
- Giorno
- Vold
- Steffie88
- nikos_nikos
- adonman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.