napstor
Δραστήριο μέλος
γιατι να κανω κατι τετοιο?επειδη το κανεις και εσυ?τι εχω να κερδισω με το να σου δειξω οτι εχεις αδικο,τι θα μου προσφερει?Το ότι δε συνεχίζεις μάλλον αδυναμία παρά ενόχληση δηλώνει. Κάτσε και δείξε μου πως δεν είμαι παντογνώστης, πως έχεις δίκιο. Μπορείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Το ζήτημα όμως δεν είναι πάντα να έχεις δίκιο. Ίσως με την προσπάθεια να με πείσεις να καταλάβεις γιατί η θέση σου, που είναι ταυτόχρονα η θέση πολλών γύρω σου - γι' αυτό και δε σε κατηγορώ, είναι λανθασμένη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
οταν ξεκινας ετσι μια απαντηση σου,περιμενεις ο αλλος να μην νευριασει και να κανει σωστο διαλογο?(σκεψου το λιγο)Πρώτ' από όλα, δεν έχω άδικο . Απλή πολιτική λογική είναι, άνοιξε το σύνταγμα και διάβασε. Δε θα σου τα πω εγώ όλα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, είμαστε αρκετά εκτός θέματος ως έχει. Δεν κυνηγώ κανένα να μιλήσει, όποιος έχει επιχειρήματα μιλά και εκφράζει την άποψή του. Ειδαλλιώς, στο καλό.
napstor
Δραστήριο μέλος
για μενα η αποψη μου ειναι ορθη,για τους αλλους δεν ξερω.εκφρασα ηδη την αποψη μου αρα και σταματω εδω γιατι,οπως ειπες και εσυ,εχουμε βγει αρκετα οφφ.Κι εσύ σκέψου λίγο τι λες, πριν σηκωθείς να φύγεις. Είσαι έτοιμος να παρατήσεις την κουβέντα χωρίς καν να έχεις πείσει τον εαυτό σου για την ορθότητα της δικής σου άποψης (αν το είχες κάνει δεν θα 'χες πρόβλημα να συζητήσεις).
Τέλος πάντων, είμαστε αρκετά εκτός θέματος ως έχει. Δεν κυνηγώ κανένα να μιλήσει, όποιος έχει επιχειρήματα μιλά και εκφράζει την άποψή του. Ειδαλλιώς, στο καλό.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Τέλος πάντων, εμείς θα κρατήσουμε το περσινό.
Mr strange
Δραστήριο μέλος
Sαucy
Νεοφερμένος
Shadowfax
μιλάς λίγο σαν ρομπότ και κάνεις 100% επίδειξη των γνώσεων σου...
γίνε λίγο ποιο "ανθρώπινος"
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ioanna ?
Νεοφερμένος
εγω περυσι εδωσα 19 ευρω και πγραμε μια βλακεια..Upstream λεγεται...δεν ξερω αν το εχετε ακουστα..!και θα το κανουμε μεχρι την Γ!!
χαχ.. τα upstream τα εκανα στην πρωτη γυμνασιου και στην δεφτερα τα κανανε οι απροχωρητοι..
Mr strange
Δραστήριο μέλος
χαχ.. τα upstream τα εκανα στην πρωτη γυμνασιου και στην δεφτερα τα κανανε οι απροχωρητοι..
φαντασου!!!!!! για τι μας περνανε δηλαδη??
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Upstream της 5ης ταξης Αγγλικων ειναι πολυ καλο.εγω περυσι εδωσα 19 ευρω και πγραμε μια βλακεια..Upstream λεγεται...δεν ξερω αν το εχετε ακουστα..!και θα το κανουμε μεχρι την Γ!!
Για τα αλλα δεν ξερω, δεν τα εχω κανει. :p
AnthiCat
Νεοφερμένος
τι κανετε;
δεν ξέρω που να ζητήσω αυτο που θέλω...
θα ηθελα να μου πείτε πως μπορώ να κατεβασω βιβλία καθηγητών...και ΚΥΡΙΩΣ αγγλικα...και σχολικά και φροντηστηρίου:xixi:
δεν μπορώ αλλο...! δυσκολευομαι και δεν προλαβαίνω
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
καναμε τοση μεγαλη φασαρια, ωσπου στο τελος μας τα φωτοτυπησε ο διευθυντης για να σταματησουν οι καβγαδες.
δε νομιζω παντως πως ειναι δικη μας ευθυνη να αγοραζουμε κ να πληρωνουμε για αυτα τα βιβλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
ξεφτυλες...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Smaragdav
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.