prinCess.
Επιφανές μέλος
γιατι?? Οι ευκολες ειναι οι καλυτερες εκτος αν προκειται για σχεση που τοτε τα πραγματα χαλανε...
καλυτερες ως προς τι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
ως προς τα one night's stand
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
ε, κι εσύ, ερωτήσεις που κάνεις
ως προς τα one night's stand
μωρε απλα ηθελα να ακουσω τι θα πει
παντως λαθος επιθετο διαλεξε, το "ευκολες" ειναι αρκετο
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ναι, εντάξει, κι εμένα μου τη δίνουν οι "εύκολες", αλλά αν μιμα γυναίκα θέλει έναν άντρα γιατί να μην κάνιε κάτι και αυτή?
Κι αν είναι και ο άλλος δειλός?
Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς.
(Βαριέμαι να διαβάσω όλο το θρεντ κι είπα να πω την εξυπνάδα μου. i) Όποιος και να την κάνει την 1η κίνηση το ίδιο μου φαίνεται ii) την εξυπνάδα μου; ε, την πιστεύω.)
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όοοοοοοοχι! Όοοοοοοχι, Νικολάκη!!!
Η πρώτη κίνηση ήταν, είναι και θα είναι των ανδρών κανονικά. Εννοείται όταν δίνει το πράσινο φως η γυναίκα. Θα έρθει η στιγμή που θα το επιθυμήσεις σφόδρα να κατακτήσεις μια γυναίκα και να μη σου δίνεται στο πιάτο. Τα ίδια έλεγα κι εγώ παλιά. Τι να πεις. Μειράκιο.[/quo
ετσιιιιιιιιι συμφωνω.....
Alessandra
Διάσημο μέλος
tazoulini
Νεοφερμένος
Alessandra
Διάσημο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
εσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη?Αντε ρε παιδια η κατασταση ειναι τραγικη εδω που μενω δεν φτανει που τα αγορια ειναι λιγα δεν κανουν και κινηση.. Τιποτα η κατασταση ειναι απελπιστικη
tazoulini
Νεοφερμένος
δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση.. εχω κανει 2 φορες κινηση οκ πηγαν καλα τα πραγματα αλλα δεν ειμαι σε θεση να ξανα αρχιζω αυτην την διαδικασιαεσυ γιατι δεν κανεις?θα σου πεσει η μυτη?
napstor
Δραστήριο μέλος
πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου.δεν εχει νοημα να κανω εγω την κινηση
laraska
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανα δυο φορες που προσπαθησα για την πλακα ... κομπλαρα .
tazoulini
Νεοφερμένος
εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει....πραγματικα,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.αν μπορεις εξηγησε τον μου.
Anarki
Διάσημο μέλος
poppy91
Νεοφερμένος
εννοω οτι μονο που σκεφτομαι την διαδικασια του "ψησιματος" κουραζομαι...Δεν μπορω να ζηταω αριθμους κ να καθομαι να χαμογελαω σαν το χαζο...Αν θελει καποιος ας με πιασει....
Αυτός δηλαδη γιατί μπορεί;
Αν όντως σου αρέσει, θα χαμογελάς και σα χαζό και τούμπες θα κάνεις.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλά θέλεις κάποιον, έτσι, για να λες ότι έχεις σχέση. Διότι αν ήταν αλλιώς θα τα έκανες αυτά που ανέφερες.^^
tazoulini
Νεοφερμένος
poppy91
Νεοφερμένος
α μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι...ποτε δεν σκεφτηκα να εχω καποιον μονο και μονο για να εχω σχεση και κατι τετοια κοριτσια τα συχαινομαι...Απλα δεν μου αρεσει να το παιζω χαζογκομενα...Θα συμφωνησω με την Ποπη οτι το φλερτ εχει γοητεια, αλλα δεν υπαρχει καποιος αυτην την στιγμη που να μου το βγαζει.. Το φλερτ απεχει απο την πρωτη κινηση... Μπορει να κοιτιεμαι με οποιον θελω αλλα δεν θα πηγαινω να του την πεφτω κιολας...πιστευω οτι αυτο το κομματι ανηκει στους αντρες... Στο κατω κατω το πως χειριζομαι μια σχεση ειναι δικο μου θεμα και δεν μου αρεσει μου ασκουν κριτικη ως αναφορα τα προσωπικα
tazoulini
Νεοφερμένος
Επιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μουα μπραβο αυτο ακριβως εννοω!!! ειναι δικαιωμα του καθενα να του αρεσει καποιος και ειτε να το δειχνει ειτε οχι...οχι επειδη εχουν οι αλλοι να σκεφτομαι ''πρεπει κι εγω να εχω καποιον''...αν σ'αρεσει πραγματικα τοτε μπορεις να το δειξεις και να φλερταρεις (παντα για μενα διακριτικα) ή μπορεις να περιμενεις να δεις τι νιωθει ο αλλος για σενα...ουτε να τον ταλαιπωρεις χωρις λογο ουτε εσυ να ταλαιπωρεισαι...
poppy91
Νεοφερμένος
αφου αυτα που λες ειναι οντως πολυ σωσταΕπιτελους καποιος που συμφωνησε μαζι μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.