nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
μουσακας κανεις 1 ταψι κ τρως ολη την βδομαδα
Παστιτσιο καλυτερα,κανεις και τρως για 2 βδομαδες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Παστιτσιο καλυτερα,κανεις και τρως για 2 βδομαδες!!!
γιατι 2?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
γιατι 2?
Επειδη με ενα κομματι χορταινεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη με ενα κομματι χορταινεις
και μουσακα να φτιαξω και παστιτσιο μου κραταει 1 βδομαδα maximum
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
--> Φακές
--> Αρακάς
--> Μπριζόλες/κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
--> Οτιδήποτε σε ζυμαρικό (μακαρόνια, τραχανάς, χυλοπίτες..)
--> Κεφτεδάκια
-->Σαλάτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α,και σουβλακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι. Σωτάρουμε τα κομματάκια το κρέας. Ρίχνουμε 1 χούφτα σταφίδες και σβήνουμε με 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι + 1 κούπα νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε 3 τέταρτα να ψηθεί. (Αν θέλουμε στο τέλος προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά). Συνοδεύουμε με μια τηγανιά πατάτες ή ρύζι ή πένες.
Πεντανόστιμο (για όποιον του αρέσει η γλυκόξινη γεύση) και σχετικά γρήγορο. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!!!!
Επίσης μπορείτε να αγοράσετε ένα λουκάνικο, να το κόψετε σε ροδέλες και να το βάλετε στην κατάψυξη. Όταν πεινάσετε, χωρίς να το ξεπαγώσετε, ρίχνετε όσες ροδέλες θέλετε σε ένα τηγάνι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, ψήνετε για 5 λεπτά από κάθε μεριά, σβήνετε με λεμόνι και.... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! Συνοδεύεται και με ωραιότατη πράσινη σαλάτα
Και τώρα ένα νοστιμότατο απογευματινό!!!
Χτυπάτε 2 αυγά σε ένα βαθύ πιάτο, ρίχνετε και λίγο φέτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι. Βουτάτε μέσα σε αυτό το μείγμα (να μουλιάσουν) όσες φέτες ψωμί θέλετε να φάτε (χοντροκομμένες) και τις τηγανίζετε λίγα λεπτά και από τις δύο μεριές. ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
λοιπον πηγαινουμε σουπερ μαρκετ παιρνουμε μαρουλια κρουτον και εναν τονο κονσερβα.πηγαινουμε σπιτι κοβουμε την σαλατα ριχνουμε μεσα τον τονο τα κρουτον αλατι λαδακι ξυδι και εχουμε σε χρονο ρεκορ μια πεντανοστιμη σαλατα.υγαν θελουμε μπορουμε να βαλουμε και κοτοπουλο.καλη μας ορεξη
Κρουτόν μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου με ψωμάκια του τοστ κομμένα σε κυβάκια και μετά τηγάνι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. πιανεις το κινητο
2.παιρνεις τηλεφωνο στο σουβλατζιδικο
3.ζητας 2 σουβλακια πατατα σως
4.περιμενεις ενα 10λεπτο
5.ανοιγεις την πορτα
6.παιρνεις τα πραγματα
7.πληρωνεις(δεν δινεις τιπς για 2 σουβλακια. κριση...)
8.κλεινεις την πορτα
9.ανοιγεις το πρωτο σουβλακι
10.τρως
Χωρις πλακα τωρα εγω χτες εκανα αυτο:
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο μια φορά περασμένο – 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή τριμμένα – 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο – 2 αυγά – 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο – 1 νεροπότηρο φρυγανιά τριμμένη – 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί – 1 κουταλιά σούπας ρίγανη – 2 κουτ. του γλυκού αλάτι – 1 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι – 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά – 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο . Τα πλάθεις πλακουτσωτά και τα βάζεις σε ταψί στην κατάψυξη με πλαστική μεμβράνη ανάμεσα σε κάθε στρώση για να μην κολλήσουν. Όταν παγώσουν τα βάσεις στην κατάψυξη σε σακούλα.
Μου βγηκαν 31 μπιφτεκια και θα τρωω ολο τον χειμωνα
Και η πιτσα ειναι καλη επιλογη...
ΠΙΤΣΑ
1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις (μπλε)*
κανουε μια λακουβα στη μεση
προσθετουμε 0.5 λιτρο χλιαρο προς το ζεστο νερο**
και διαλυουμε μεσα ξηρη μαγια 10 γραμμαρια περιπου***
προσθετουμε 1 κουτ. του γλυκου αλατι
και 5 κουτ. της σουπας λαδι
πλαθουμε την ζυμη και αναλογως προσθετουμε αλευρι ή νερο αν η ζυμη ειναι πολυ μαλακη η πολυ σφιχτη.
Σκεπαζουμε το ζυμαρι μας με μια νωπη πετσετα και το αφηνουμεννα "ξεκουραστει" για τουλαχιστον μια ωρα.
Οταν φουσκωσει, αλειφουμε με λιγο λαδι τον πατο απο δυο ταψια. Κοβουμε το ζυμαρι στα δυο και φτιαχνουμε με τα χερια μας τη βαση της καθε πιτσας.
Επειτα βαζουμε
1.λιγο λαδι
2.χυμο ντοματας
3.αλατι
4.λιγο ξυδι
5.ζαχαρη
6.ριγανη
7.λιγη κετσαπ
και απλωνουμε το μειγμα σε ολο το ταψι. Μπορουμε ειτε να σκεπασουμε το ταψι με μεμβρανη και να το βαλουμε στην κατψυξη για "μελλοντικη χρηση"ειτε να βαλλουμε στην πιτσα μας οτι υλικα θελουμε και το τυρι για πιτσα που θα παρουμε απο τον παγκο των τυριων και να την ψησουμε κατευθειαν
*μπορουμε να χρησιμοποιησουμε 800γρ μπλε αλευρι και 200γρ σιμιγδαλι ψιλο
**μπορουμε να βαλουμε γαλα αντι για νερο
***αν δειτε οτι δεν φουσκωνει το ζυμαρι οσο θα θελατε, την επομενη φορα βαλτε περισσοτερη μαγια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αυτά από την τεμπέλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
^ Aυτό με τα πολλά κεφτεδάκια μαζί το κάνω κι εγώ. Βαριέμαι απίστευτα να φτιάχνω κάθε φορά. Επίσης φτιάχνω και έτοιμο κιμά για τα μακαρόνια.
Αυτά από την τεμπέλα.
ετοιμο κιμα για μακαρονια? Εννοεις οτι φτιχνεις μεγαλη ποσοτητα και στην καταψυξη ντουγρου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ετοιμο κιμα για μακαρονια? Εννοεις οτι φτιχνεις μεγαλη ποσοτητα και στην καταψυξη ντουγρου?
Βάζω τον κιμά, τα μυρωδικά και το κρεμμυδάκι σε 2-3 μικρά ταπεράκια και μέσα στην κατάψυξη. Μετά απλά το ζεσταίνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάζω τον κιμά, τα μυρωδικά και το κρεμμυδάκι σε 2-3 μικρά ταπεράκια και μέσα στην κατάψυξη. Μετά απλά το ζεσταίνεις.
Ε, ναι. Δεν λεει καθε τρεις και λιγο να μαγειρευεις πολυ μικρες ποσοτητες.
Ετσι τραβας μια φορα το λουκι και μετα χαλαρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βράζουμε μακαρόνια βίδες, αφού τα βράσουμε τα ρίχνουμε όπως είναι σε ένα σουρωτήρι και έπειτα τα βάζουμε πάλι στο τσικάλι. ρίχνουμε μέσα 3-4 κουταλιές τις σούπας μαγιονέζα. προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού ξίδι, και λίγο αλάτι. επίσης ρίχνουμε και λίγο λάδι με το μάτι, για να μη γίνει πολύ βαρύ. ανοίγουμε στη συνεχεια τον τόνο μας και τον ρίχνουμε στα μακαρόνια αφού πρώτα έχουμε αδειάσει κάπου το λάδι που υπάρχει στην κονσέρβα με τον τόνο. τέλος, προσθέτουμε ή ένα αγγουράκι κομμένο σε κομματάκια ή μια κονσέρβα με καλαμπόκι.. με 2 κουταλια τα ανακατεύουμε λίγο και η σαλάτα έτοιμη! νομίζω είναι κάτι απλό και οικονομικό και το μονο που χρειάζεται μαγείρεμα είναι τα μακαρόνια..επίσης αν μαγειρέψετε κάπως μεγάλη ποσότητα μπορείτε να φάτε και το βραδυ, καθώς ως σαλάτα είναι ακόμα πιο νόστιμη κρύα!! θα είναι από τα πρώτα που θα μαγειρέψω στο φοιτιτοσπιτο μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μύρισέ τα βέβαια, και αν δε φοβάσαι, δοκίμασε... Αν και μάλλον θα έχουν ξινίσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.