Συνταγές για φοιτητές

nefi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,097 μηνύματα.
μουσακας :P:P κανεις 1 ταψι κ τρως ολη την βδομαδα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
μουσακας :P:P κανεις 1 ταψι κ τρως ολη την βδομαδα:P

Παστιτσιο καλυτερα,κανεις και τρως για 2 βδομαδες!!! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nefi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,097 μηνύματα.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.

nefi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,097 μηνύματα.
Επειδη με ενα κομματι χορταινεις :P

και μουσακα να φτιαξω και παστιτσιο μου κραταει 1 βδομαδα maximum:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Miss Brightside

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,696 μηνύματα.
--> Γεμιστά
--> Φακές
--> Αρακάς
--> Μπριζόλες/κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
--> Οτιδήποτε σε ζυμαρικό (μακαρόνια, τραχανάς, χυλοπίτες..)
--> Κεφτεδάκια
-->Σαλάτες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φρι

Διάσημο μέλος

Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,022 μηνύματα.
το πιστευω πλεον.Οταν γινω φοιτητρια θα μαγειρευω μονο μακαρονια και θα με τρεχουν στα νοσοκομεια.
Α,και σουβλακι. :( :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΨΑΡΑΚΙ1993

Πολύ δραστήριο μέλος

Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,816 μηνύματα.
λοιπον πηγαινουμε σουπερ μαρκετ παιρνουμε μαρουλια κρουτον και εναν τονο κονσερβα.πηγαινουμε σπιτι κοβουμε την σαλατα ριχνουμε μεσα τον τονο τα κρουτον αλατι λαδακι ξυδι και εχουμε σε χρονο ρεκορ μια πεντανοστιμη σαλατα.υγαν θελουμε μπορουμε να βαλουμε και κοτοπουλο.καλη μας ορεξη:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννης94

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Λοιπόν. Μέσα στην κατάψυξή μας έχουμε πάντα 1/2 kg μπουτάκι χοιρινό κομμένο σε μικρά κυβάκια, 1 σακουλάκι σταφίδες ξανθές και 1-2 πορτοκάλια.
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι. Σωτάρουμε τα κομματάκια το κρέας. Ρίχνουμε 1 χούφτα σταφίδες και σβήνουμε με 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι + 1 κούπα νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε 3 τέταρτα να ψηθεί. (Αν θέλουμε στο τέλος προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά). Συνοδεύουμε με μια τηγανιά πατάτες ή ρύζι ή πένες.
Πεντανόστιμο (για όποιον του αρέσει η γλυκόξινη γεύση) και σχετικά γρήγορο. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ :beer:!!!!!

Επίσης μπορείτε να αγοράσετε ένα λουκάνικο, να το κόψετε σε ροδέλες και να το βάλετε στην κατάψυξη. Όταν πεινάσετε, χωρίς να το ξεπαγώσετε, ρίχνετε όσες ροδέλες θέλετε σε ένα τηγάνι, ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, ψήνετε για 5 λεπτά από κάθε μεριά, σβήνετε με λεμόνι και.... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! Συνοδεύεται και με ωραιότατη πράσινη σαλάτα :popcorn:

Και τώρα ένα νοστιμότατο απογευματινό!!!
Χτυπάτε 2 αυγά σε ένα βαθύ πιάτο, ρίχνετε και λίγο φέτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι. Βουτάτε μέσα σε αυτό το μείγμα (να μουλιάσουν) όσες φέτες ψωμί θέλετε να φάτε (χοντροκομμένες) και τις τηγανίζετε λίγα λεπτά και από τις δύο μεριές. ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!! :bleh:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
λοιπον πηγαινουμε σουπερ μαρκετ παιρνουμε μαρουλια κρουτον και εναν τονο κονσερβα.πηγαινουμε σπιτι κοβουμε την σαλατα ριχνουμε μεσα τον τονο τα κρουτον αλατι λαδακι ξυδι και εχουμε σε χρονο ρεκορ μια πεντανοστιμη σαλατα.υγαν θελουμε μπορουμε να βαλουμε και κοτοπουλο.καλη μας ορεξη:)

Κρουτόν μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου με ψωμάκια του τοστ κομμένα σε κυβάκια και μετά τηγάνι. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sophia_b

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
Λοιπον:
1. πιανεις το κινητο
2.παιρνεις τηλεφωνο στο σουβλατζιδικο
3.ζητας 2 σουβλακια πατατα σως
4.περιμενεις ενα 10λεπτο
5.ανοιγεις την πορτα
6.παιρνεις τα πραγματα
7.πληρωνεις(δεν δινεις τιπς για 2 σουβλακια. κριση...)
8.κλεινεις την πορτα
9.ανοιγεις το πρωτο σουβλακι
10.τρως:P:P:P:P:P:P:P:P

Χωρις πλακα τωρα εγω χτες εκανα αυτο:

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο μια φορά περασμένο – 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή τριμμένα – 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο – 2 αυγά – 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο – 1 νεροπότηρο φρυγανιά τριμμένη – 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο ξηρό κρασί – 1 κουταλιά σούπας ρίγανη – 2 κουτ. του γλυκού αλάτι – 1 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι – 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά – 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο . Τα πλάθεις πλακουτσωτά και τα βάζεις σε ταψί στην κατάψυξη με πλαστική μεμβράνη ανάμεσα σε κάθε στρώση για να μην κολλήσουν. Όταν παγώσουν τα βάσεις στην κατάψυξη σε σακούλα.


Μου βγηκαν 31 μπιφτεκια και θα τρωω ολο τον χειμωνα:clapup:

Και η πιτσα ειναι καλη επιλογη...:hmm:

ΠΙΤΣΑ
1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις (μπλε)*
κανουε μια λακουβα στη μεση
προσθετουμε 0.5 λιτρο χλιαρο προς το ζεστο νερο**
και διαλυουμε μεσα ξηρη μαγια 10 γραμμαρια περιπου***
προσθετουμε 1 κουτ. του γλυκου αλατι
και 5 κουτ. της σουπας λαδι

πλαθουμε την ζυμη και αναλογως προσθετουμε αλευρι ή νερο αν η ζυμη ειναι πολυ μαλακη η πολυ σφιχτη.
Σκεπαζουμε το ζυμαρι μας με μια νωπη πετσετα και το αφηνουμεννα "ξεκουραστει" για τουλαχιστον μια ωρα.

Οταν φουσκωσει, αλειφουμε με λιγο λαδι τον πατο απο δυο ταψια. Κοβουμε το ζυμαρι στα δυο και φτιαχνουμε με τα χερια μας τη βαση της καθε πιτσας.
Επειτα βαζουμε
1.λιγο λαδι
2.χυμο ντοματας
3.αλατι
4.λιγο ξυδι
5.ζαχαρη
6.ριγανη
7.λιγη κετσαπ

και απλωνουμε το μειγμα σε ολο το ταψι. Μπορουμε ειτε να σκεπασουμε το ταψι με μεμβρανη και να το βαλουμε στην κατψυξη για "μελλοντικη χρηση"ειτε να βαλλουμε στην πιτσα μας οτι υλικα θελουμε και το τυρι για πιτσα που θα παρουμε απο τον παγκο των τυριων και να την ψησουμε κατευθειαν:clapup::clapup:

*μπορουμε να χρησιμοποιησουμε 800γρ μπλε αλευρι και 200γρ σιμιγδαλι ψιλο
**μπορουμε να βαλουμε γαλα αντι για νερο
***αν δειτε οτι δεν φουσκωνει το ζυμαρι οσο θα θελατε, την επομενη φορα βαλτε περισσοτερη μαγια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
^ Aυτό με τα πολλά κεφτεδάκια μαζί το κάνω κι εγώ. Βαριέμαι απίστευτα να φτιάχνω κάθε φορά. Επίσης φτιάχνω και έτοιμο κιμά για τα μακαρόνια.

Αυτά από την τεμπέλα. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sophia_b

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
^ Aυτό με τα πολλά κεφτεδάκια μαζί το κάνω κι εγώ. Βαριέμαι απίστευτα να φτιάχνω κάθε φορά. Επίσης φτιάχνω και έτοιμο κιμά για τα μακαρόνια.

Αυτά από την τεμπέλα. :D

ετοιμο κιμα για μακαρονια? Εννοεις οτι φτιχνεις μεγαλη ποσοτητα και στην καταψυξη ντουγρου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
ετοιμο κιμα για μακαρονια? Εννοεις οτι φτιχνεις μεγαλη ποσοτητα και στην καταψυξη ντουγρου?

Βάζω τον κιμά, τα μυρωδικά και το κρεμμυδάκι σε 2-3 μικρά ταπεράκια και μέσα στην κατάψυξη. Μετά απλά το ζεσταίνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sophia_b

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
Βάζω τον κιμά, τα μυρωδικά και το κρεμμυδάκι σε 2-3 μικρά ταπεράκια και μέσα στην κατάψυξη. Μετά απλά το ζεσταίνεις.

Ε, ναι. Δεν λεει καθε τρεις και λιγο να μαγειρευεις πολυ μικρες ποσοτητες.
Ετσι τραβας μια φορα το λουκι και μετα χαλαρα:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NtinaDes

Νεοφερμένος

Η NtinaDes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
τονοσαλάτα με μακαρόνια:
βράζουμε μακαρόνια βίδες, αφού τα βράσουμε τα ρίχνουμε όπως είναι σε ένα σουρωτήρι και έπειτα τα βάζουμε πάλι στο τσικάλι. ρίχνουμε μέσα 3-4 κουταλιές τις σούπας μαγιονέζα. προσθέτουμε μισό κουταλάκι του γλυκού ξίδι, και λίγο αλάτι. επίσης ρίχνουμε και λίγο λάδι με το μάτι, για να μη γίνει πολύ βαρύ. ανοίγουμε στη συνεχεια τον τόνο μας και τον ρίχνουμε στα μακαρόνια αφού πρώτα έχουμε αδειάσει κάπου το λάδι που υπάρχει στην κονσέρβα με τον τόνο. τέλος, προσθέτουμε ή ένα αγγουράκι κομμένο σε κομματάκια ή μια κονσέρβα με καλαμπόκι.. με 2 κουταλια τα ανακατεύουμε λίγο και η σαλάτα έτοιμη! νομίζω είναι κάτι απλό και οικονομικό και το μονο που χρειάζεται μαγείρεμα είναι τα μακαρόνια..επίσης αν μαγειρέψετε κάπως μεγάλη ποσότητα μπορείτε να φάτε και το βραδυ, καθώς ως σαλάτα είναι ακόμα πιο νόστιμη κρύα!! θα είναι από τα πρώτα που θα μαγειρέψω στο φοιτιτοσπιτο μου :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Trolletarian

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,265 μηνύματα.
να σας ρωτήσω. Ξέχασα κάτι γιαούρτια εκτός ψυγείου για μια μέρα περίπου (λιγότερο μάλλον), λέτε να χάλασαν;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cydonian Knight

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα.
Tο πιθανότερο :confused:
Μύρισέ τα βέβαια, και αν δε φοβάσαι, δοκίμασε... Αν και μάλλον θα έχουν ξινίσει... :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Trolletarian

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,265 μηνύματα.
και εγώ αυτό νόμιζα αλλά δοκίμασα λίγο και δεν μου φάνηκαν χαλασμένα και ούτε μύριζαν :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mr.Blonde

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα.
Εχετε καποια συνταγη για ραβιολια με γεμιση απο σοσ γαριδας και επικαλυψη απο κρεμα σαμπανιας;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top