DrHouse
Διάσημο μέλος
ή καντε σεξ.
Μην ειστε μακακες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Ενώ μπορώ να μείνω ξύπνιος το βράδυ την επόμενη μέρα είμαι τέζα με αποτέλεσμα να μην αποδίδω αρκετά. Υπάρχει κάτι (ουσία ή ο,τιδήποτε) που να υποκαθιστά τον χαμένο ύπνο κ να μου δίνει δύναμη?
Είσαι τέζα γιατί χρειάζεσαι ύπνο.
Όση καφεϊνη και να καταναλώσεις ή οτιδήποτε άλλο, κάποια στιγμή αν δεν κοιμάσαι τουλάχιστον ένα 5ωρο την ημέρα (κατά μ.ο.) ο οργανισμός σου θα κρασάρει. Και καλύτερα να μην σκεφτείς πώς θα 'σαι αν κρασάρεις λίγο πριν τις Πανελλήνιες.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Είσαι τέζα γιατί χρειάζεσαι ύπνο.
Όση καφεϊνη και να καταναλώσεις ή οτιδήποτε άλλο, κάποια στιγμή αν δεν κοιμάσαι τουλάχιστον ένα 5ωρο την ημέρα (κατά μ.ο.) ο οργανισμός σου θα κρασάρει. Και καλύτερα να μην σκεφτείς πώς θα 'σαι αν κρασάρεις λίγο πριν τις Πανελλήνιες.
Εξαρτάται τον άνθρωπο, εγώ και με 6ωρο (κατά μ.ο.) θα κρασάρω
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
7 - 8 ώρες ύπνος είναι απαραίτητος...
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εξαρτάται τον άνθρωπο, εγώ και με 6ωρο (κατά μ.ο.) θα κρασάρω
Είπα τουλάχιστον 5ωρο...μπορεί να κοιμάται και καμιά ώρα το μεσημέρι για να αναπληρώνει...
Έχω πάρει κάτι βιταμίνες λέγονται Gericaps και με έχουν βοηθήσει πολύ με ένα 5ωρο όπως είπες ύπνο και παίρνοντας αυτές τις βιταμίνες, το πρωί νιώθω σαν να κοιμόμουν μέρες. Το άσχημο είναι ότι μάλλον ο οργανισμός μου το έχει συνηθίσει και η δράση των βιταμινών αυτών να ελαττώνεται. Με αποτέλεσμα να πρέπει να βρω άλλες!
Κάθε μέρα ένα 5ωρο επί τόσους μήνες?
Δεν συνήθισες τις βιταμίνες, απλά έχεις εξαντλήσει τον οργανισμό σου.
Εγώ είπα 5ωρο κατά μ.ο. που σημαίνει ότι μια φορά μπορεί να κοιμηθείς και 3 ώρες και μια φορά να κλείσεις 8ωρο.
Λύση είναι να κάνεις ένα κρύο ντους πριν πας σχολείο, σε ξυπνάει, αλλά ενέργεια δεν σου δίνει. Απλά δεν είσαι σαν φυτό το πρώτο 3ωρο μέχρι να ανοίξει λιγο το μάτι σου.
MixLazarKal
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Tι συμπληρωματα διατροφης ρε παιδια..? Απλα ελαττωνετε λιγο τον υπνο σας, δεν ειναι κατι..και δε θα κρασαρει το μυαλουδακι σας με 5 ωρες υπνο, μη τρελαθουμε.
Ποιο μυαλό να κρασάρει, υπάρχει και ένα σώμα που ακολουθεί και το μυαλό ξέρεις...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Δε μπορουμε ομως να θελουμε και την πιτα ολακερη και το σκυλο χορτατο.Ποιο μυαλό να κρασάρει, υπάρχει και ένα σώμα που ακολουθεί και το μυαλό ξέρεις...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Eγω επειδη δεν ειμαι και πολυ του υπνου το 5ωρο με καλυπτει, γι αυτο μαλλον δε μπορω να καταλαβω γιατι υπολειτουργειτε με 5 ωρες υπνου.Τι προτείνεις εσύ δηλαδή? Γιατί εγώ προτείνω να καλμάρει λίγο τώρα και να μην χτυπάει συνέχεια 5ωρα ύπνου ή να κοιμάται και καμιά ωρίτσα το μεσημέρι. Ας φορτσάρει τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά, άλλο παίζει να εννοεί το παιδί Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα σχεδόν.Είσαι τέζα γιατί χρειάζεσαι ύπνο.
Κοιμάμαι αργά τα βράδια και ξυπνάω το πρωί (με 6-7 ώρες ύπνου) και είμαι σαν πρεζάκι. Έρχομαι σπίτι και είμαι σαν πρεζάκι μέχρι τις 10:00μμ περίπου και θέλω να ξεραθώ στον ύπνο. Έλα, όμως, που μετά τις 10:00μμ είναι σαν να κοιμήθηκα 3 ημέρες Και συνεχίζω να μένω ξύπνιος μέχρι 12:00-1:00.
Βέβαια, τα Σαββατοκύριακα χτυπάω 12ωρα
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να προνοεις για να κοιμασε τουλαχιστον 8ωραΒασικά, άλλο παίζει να εννοεί το παιδί Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα σχεδόν.
Κοιμάμαι αργά τα βράδια και ξυπνάω το πρωί (με 6-7 ώρες ύπνου) και είμαι σαν πρεζάκι. Έρχομαι σπίτι και είμαι σαν πρεζάκι μέχρι τις 10:00μμ περίπου και θέλω να ξεραθώ στον ύπνο. Έλα, όμως, που μετά τις 10:00μμ είναι σαν να κοιμήθηκα 3 ημέρες Και συνεχίζω να μένω ξύπνιος μέχρι 12:00-1:00.
Βέβαια, τα Σαββατοκύριακα χτυπάω 12ωρα
MixLazarKal
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω να παίρνω.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σπιρουλίνα πάρτε. Ακίνδυνη και θα σας βοηθήσει στο θέμα ύπνου.
Σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω να παίρνω.
Σε βοήθησε η σπιρουλίνα?
gregory nub
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.