Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, εστιάζοντας στο topic των 2ήμερων ασκήσεων που άνοιξα, μιας και θίχτηκε πιο πάνω.
Αν δεν κάνω λάθος (κρίνοντας από αυτά που έκανα εγώ πέρυσι), αυτήν την περίοδο, έχοντας τελειώσει την ύλη, κάνετε στο φροντιστήριο επαναληπτικές ασκήσεις. Τέτοιες ασκήσεις ανεβάζω κι εγώ στο τόπικ μου, και είναι ασκήσεις που έλυνα/διάβαζα κι εγώ πέρυσι αυτήν την περίοδο.
Τώρα όπως είπες ο Βασίλης, τα θέματα των πανελληνίων φαντάζομαι τα έχετε δει και ξέρετε το στυλ και το επίπεδο των ασκήσεων που πέφτουν. Οπότε είστε σε θέση να κρίνετε αν κάποια άσκηση που ανεβάζω είναι στο κλίμα των εξετάσεων ή πιο δύσκολη. Που ακόμα και οι πιο δύσκολες έχουν να σου προσφέρουν γνώσεις και , αφενός σου δίνουν αυτοπεποίθηση αν τις λύσεις / αφετέρου δεν υπάρχει λόγος πανικού αν δεν τις λύσεις.
Νομίζω ότι μέχρι να τελειώσει το Πάσχα, βοηθάνε τέτοιες ασκήσεις. Από ένα σημείο και μετά, θα δείτε ότι, ούτε στο φροντιστήριο θα σας βάζουν ασκήσεις για το σπίτι, ούτε θα υπάρχει λόγος να λύνετε εσείς ασκήσεις. Αυτή θα είναι η περίοδος λίγο πριν τις εξετάσεις, που θα σας χαλαρώσουν για να σας ξεαγχώσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.