iakinthos8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
πρεπει να την παρεις για να κανεις την εγγραφη.δεν πηρα τη βεβαιωση προσβασης και εδωσα για πρωτη φορα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Τότε πρέπει να πας στο σχολείο σου να την πάρεις.δεν πηρα τη βεβαιωση προσβασης και εδωσα για πρωτη φορα
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά γράφει ότι οι υποψήφιοι από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ χρειάζονται χαρτί πρόσβασης.. Γιαυτο εάν δεν το έχετε να το επιδιώξετε! Θα σας χρειαστεί.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν ακούστε τι θα κάνουμε.....Δεν θα μπει κανείς το πρωί για να δει τα αποτελέσματά του...θα περιμένετε όλοι να τα δω εγώ πρώτα για να μην μπλοκάρει το σύστημα και δεν μπορώ μετά....Και όταν τα δω θα το γράψω σε αυτό το thread να μπείτε και εσείς όλοι μαζί και να μπλοκάρει!!! ΟΚ???? εμένα πάντως μου ακούγεται καλή ιδέα! συμφωνείτε???
με βαση το μειον που πηρες,μαλλον οχι!
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα μου την δωσουν τωρα ;
Λογικά ναι.. και εγώ θα επικοινωνήσω με το σχολείο, να δω τι είναι αυτό το χαρτί πρόσβασης.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η λογική, μου λέει ότι άλλο χαρτί πρόσβασης θα πάρουμε, δηλαδή ότι περάσαμε 23ος στο τμήμα πληροφορικής Ιωαννίνων, για παράδειγμα. Όχι ότι άπλα βγάλαμε το λύκειο!! Αυτό είναι το απολυτήριο… Και αυτό χρειάζεται!
Θα τα ρωτήσουμε και μάθουμε από εβδομάδα, υπομονή. Εγώ έχω τελειώσει το 97 – 98 και τότε δεν είχαμε χαρτιά πρόσβασης, γιαυτο δεν ξέρω τι παίζει.. Θα μάθω από εβδομάδα.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
-Αίτηση για εγγραφή.
-Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
-Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
- Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων σχολών.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος
σου ξαναλεω οτι δεν υπαρχει λογος να χεις χαρτι που λεει σε τι θεση περασες κτλ γιατι τα στοιχεια τα χει η γραμματεια της σχολης σου.Άρα εγώ δεν θα έχω χαρτί πρόσβασης? Λολ Για ρωτήστε το για να μην μπερδευτούμε με τα χαρτιά πρόσβασης…
Η λογική, μου λέει ότι άλλο χαρτί πρόσβασης θα πάρουμε, δηλαδή ότι περάσαμε 23ος στο τμήμα πληροφορικής Ιωαννίνων, για παράδειγμα. Όχι ότι άπλα βγάλαμε το λύκειο!! Αυτό είναι το απολυτήριο… Και αυτό χρειάζεται!
Θα τα ρωτήσουμε και μάθουμε από εβδομάδα, υπομονή. Εγώ έχω τελειώσει το 97 – 98 και τότε δεν είχαμε χαρτιά πρόσβασης, γιαυτο δεν ξέρω τι παίζει.. Θα μάθω από εβδομάδα.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε εγώ μάλλον δεν θα έχω χαρτί πρόσβασης.. Γιατι τότε που τέλειωσα δεν υπήρχαν χαρτιά πρόσβασης.
Δεν έχει σημασία πότε τελείωσες,η βεβαίωση έχει να κάνει με τις εξετάσεις-πήγαινε να τη πάρεις απο το σχολείο αύριο,θα σου χρειαστεί για την εγγραφή σου....
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.