Τι είναι αυτό το πράγμα;
Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγει μια Παρασκευή βράδυ και ένα μεσημέρι Σαββάτου και γυρνάει και βλέπει τα τέρατα!
Βρε άτιμε άνθρωπε

που δεν ξέρεις τι θέλεις (μην μιλάς καθόλου, θα τ΄ακούσεις τώρα) γιατί με ταλαιπωρείς και με βάζεις να διαπληκτίζομαι με ανθρώπους για να υποστηρίξω μια επιλογή που εγώ προσωπικά δεν θα έκανα;
Αλλά σκέφτηκα: "Εφόσον υπάρχει αυτή η επιλογή και στην παρούσα φάση ταιριάζει σ΄αυτόν τον άνθρωπο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, γιατί να μην προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα;"
Και μάλιστα τη στιγμή που από τα αρχικά σου μηνύματα, σου είχα απαντήσει αυτό:
Καλησπέρα, Είμαι φοιτητής γεωπονίας κατεύθυνσης αγροτικής οικονομίας. Όταν πάρω το πτυχίο θα λέγομαι γεωπόνος-γεωργοοικονομολόγος. Έπειτα για συνέχιση τον σπουδών μου θα ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό στις διεθνείς και ευρωπαϊκές οικονομικές σπουδές με εξειδίκευση στο ευρωπαϊκό δίκαιο και οικονομικά...
www.ischool.gr
Λοιπόν θα συνεχίσεις τη Σχολή σου που είσαι πολύ τυχερός που βρίσκεσαι εκεί (επειδή φαντάζομαι ότι τη δήλωσες τυχαία και όχι επειδή την επέλεξες συνειδητά) και να δεις που όταν αποφοιτήσεις θα είσαι ευτυχής και θα έχεις πολλές επαγγελματικές επιλογές πράγμα σπάνιο για τα σημερινά δεδομένα!
Επικεντρώσου στις σπουδές σου και άσε το ακετυλοσαλικυλικό οξύ γι΄αυτούς που τους ενδιαφέρει πραγματικά!
Ειλικρινά σου λέω, μην ξανακούσω μα και μου! Τσιμουδιά!