nPb
Επιφανές μέλος
Shadowfax με ξέρεις και μου μιλάς έτσι; Δεν σου επιτρέπω. Επειδή σέβομαι τους κανονισμούς του φόρουμ δεν εκφράζομαι όπως θα έπρεπε να εκφραστώ. Η ευγένεια έχει και τα όρια της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Για την ακρίβεια μαζί σου είμαι αλλά ναι, anyway.
Έτσι κατάλαβα και εγώ....
Ε εγώ δεν το κατάλαβα.Για εσένα που δεν κατάλαβες, και αυτό που παρέθεσες ειρωνικό ήταν . Χάσιμο χρόνου για την ακρίβεια απέναντι σε μια απάντηση που δείχνει πως άλλα διαβάζετε κι άλλα καταλαβαίνετε.
Αλλά μάλλον κι από την αντίδρασή σας φαίνεται πως κάτι παίζει με το πόσο πιστεύετε οι ίδιοι ό,τι επιλέγετε.
Είναι που μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο σε άκυρα ποστ,αντί να διαβάζω καμιά βιολογία που γράφω αύριο.
Η αντιδρασή μου;
Αυτό πιστεύουν και πολλοί άλλοι γνωστοί μου.Αλλοι θα σκοτωναν για να μπουν στην Ιατρικη...!!!πχ JaneWin
Και νομίζω το συγκεκριμένο ποστ εκφράζει το πόσο πολύ θέλω αυτήν την ρημάδα την σχολή. >.<
Τους λόγους για τους οποίους θέλω να μπω στην ιατρική τους έχω αναλύσει άπειρες φορές και δεν θα κάνω το λάθος να τους ξαναγράψω.
Καληνύχτα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χαλάρωσε και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Ούτε σε σένα προσωπικά αναφέρθηκε κανείς ούτε να σε θίξει πήγε. Μαγκιά σου που γουστάρεις κάτι και το κυνηγάς, μαζί σου σ' αυτό. Λέω, όμως, keep it low και να το ψάχνεις συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιους λόγους θες να σπουδάσεις, που λες, κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω. Απλά, καλό είναι να τους ταρακουνάς συχνά για να δεις αν αντέχουν, that's all.
Καλή συνέχεια και φέτος και του χρόνου. Και πάνω απ' όλα ήρεμα.
@Revekka: Πάλι καλά.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Λέω, όμως, keep it low και να το ψάχνεις συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιους λόγους θες να σπουδάσεις, που λες, κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω. Απλά, καλό είναι να τους ταρακουνάς συχνά για να δεις αν αντέχουν, that's all.
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα...Well done!!!
nPb
Επιφανές μέλος
ακούστηκε πρόστυχο
μακάρι να αρπαζόμουν εύκολα! απλά ο γραπτός λόγος δεν έχει την αμεσότητα και την ζωντάνια του προφορικού...οπότε εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τι βιολογία, τρίτης; Γράφω κι εγώ την Τρίτη, για απορίες να στείλω pm ελεύθερα;
Χαλάρωσε και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Ούτε σε σένα προσωπικά αναφέρθηκε κανείς ούτε να σε θίξει πήγε. Μαγκιά σου που γουστάρεις κάτι και το κυνηγάς, μαζί σου σ' αυτό. Λέω, όμως, keep it low και να το ψάχνεις συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιους λόγους θες να σπουδάσεις, που λες, κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω. Απλά, καλό είναι να τους ταρακουνάς συχνά για να δεις αν αντέχουν, that's all.
Καλή συνέχεια και φέτος και του χρόνου. Και πάνω απ' όλα ήρεμα.
Τρίτης,τρίτης.
Οι μόνες δεκτές απορίες είναι από τα πρώτα κεφάλαια.
Χαχ,οκέ θα προσπαθήσω. (:
Καλή συνέχεια και σε σένα και καλή επιτυχία.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
δεν μίλησα επί προσωπικού
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
είναι πιο ωραίο πάντα να ακούγονται κοπλιμέντα, ωραιοποιημένες εκφράσεις και γλυκόλογα...
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
AlexiPerkele
Νεοφερμένος
Επιτρεψτε μου να την επαναφερω λιγακι. Στοχευω σε ο,τι εχει σχεση με Βιολογεια/Χημεια/Βιοχημεια, κ.λπ. εχωντας ομως πρωτη τη Βιολογεια. Σκευτομαι σοβαρα ομως να "αποδημησω" στην Φινλανδια, συγκεκριμενα στο Πανεπιστημιο του Όυλου, τμημα Βιοχημειας. Προς το παρον ομως, δεν εχω μαθει λεπτομερειες για το πανεπηστιμιο, οπως διδακτρα, στεγαση, κ.α.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
AlexiPerkele
Νεοφερμένος
Βιολογία ρε άνθρωπε, το μάτι μου.
WTF?! Το πως τα καταφερνω παντα να το κανω αυτο δεν εχω ιδεα
Παλι σκευτομουν διαφορα xD
Κατσε να τα διορθωσω
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
AlexiPerkele
Νεοφερμένος
Τελος παντων, καντε τα στραβα ματια αυτη τη μια φορα
Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων/οπλα
Σχολη Ικαρων Μηχανικοι
Σχολη Ικαρων Ιπταμενοι
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ
Μηχανολόγων Μηχανικών
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.