Σας αρέσει η Φυσική;

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 545 μηνύματα.
Η φυ.. η φυσική εεε μ-μου...

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ EINSTEIN ΚΑΙ ΤΟΝ ROEΝTGEN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΣΚΗΣΗ!

Το πρώτο ήταν μια υπερβολή, το μαθήμα το σιχαίνομουν παρόλα αυτά δέχομαι οτι οφειλούμε πολλά στην επιστήμη της φυσικής, τώρα όμως που βλέπω οτί τα θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα οδηγούν στην ανεργία θα δοκιμάσω μετά την σχολή να δώσω ξανά αλλάζοντας πεδίο για μια καλύτερη τύχη, οπότε πρέπει να συμπαθήσω την φυσική αν θέλω να έχω καλύτερη ζωή.

Τελευταία επεξεργασία:

Than003

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
Η φυ.. η φυσική εεε μ-μου...

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ EINSTEIN ΚΑΙ ΤΟΝ ROETGEN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΣΚΗΣΗ!

Το πρώτο ήταν μια υπερβολή, το μαθήμα το σιχαίνομουν παρόλά αυτά δέχομαι οτι οφειλούμε πολλά στην επιστήμη της φυσικής, τώρα όμως που βλέπω οτί τα θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα οδηγούν στην ανεργία θα δοκιμάσω μετά την σχολή να δώσω ξανά αλλάζοντας πεδίο για μια καλύτερη τύχη, οπότε πρέπει να συμπαθήσω την φυσική αν θέλω να έχω καλύτερη ζωή.
Νομίζω πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσες να γίνεις 😂

littlefungi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Στην αρχή μου άρεσε, μετά τα χαλάσαμε, μετά λίγο έφτιαξε το πράγμα. Τώρα θα πω ότι είμαστε οκει τη συμπαθώ.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,636 μηνύματα.
Στην αρχή μου άρεσε, μετά τα χαλάσαμε, μετά λίγο έφτιαξε το πράγμα. Τώρα θα πω ότι είμαστε οκει τη συμπαθώ.
Την φυσικη ή θα την αγαπησεις τρελα ή θα την μισησεις τρελα....
και τα δυο ειναι τρελος ερωτας.
Οτι και να γινει αυτη θα σε αγαπα πολυ και θα σου δινει πραματα σε καθε βημα της ζωης σου

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Ίσως το πιο αγαπημένο μου μάθημα μετά την Χημεία.
Μου έρχεται τρομερά φυσικά και θυμάμαι τύπους απο παραδόσεις. Πάντοτε είχα 18+, απο την αρχή της Α' Γυμνασίου.

Helen06

Δραστήριο μέλος

Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 515 μηνύματα.
για μένα είναι ότι χειρότερο υπάρχει! Ποτέ δεν την κατάλαβα και δεν θέλω να την καταλάβω:hi:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,436 μηνύματα.
Είχα καταφέρει με προσωπικό διάβασμα το 2008 χωρίς καθηγητή να κατανοήσω και να λύνω ακόμα και 4ο θέμα σε ταλαντώσεις και κύματα. Ε στερεό δεν κατάφερα ποτέ να κατανοήσω μόνος μου. Αποτέλεσμα: έπεσε πρώτο και δεύτερο θέμα ταλαντώσεις και κύματα, όλα στην εντέλεια γραμμένα από μένα και τρίτο τέταρτο στερεό, ενα κενο στη ροη του γραπτου μου λες κι επαθε εγκεφαλικο ο γραφών. Πήρα 9.9/20...

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6,179 μηνύματα.
ΟΧΙ.-

Στα σοβαρά τώρα, καλή είναι, εντάξει.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,206 μηνύματα.
Νομίζω ότι το θέμα με την φυσική και τα μαθηματικά είναι το ότι δεν έχουμε μάθει λογική σκέψη και σωστή κατανόηση. Κάποτε η λογική ήταν κανονικό μάθημα, δυστυχώς τώρα οχι.
Ειναι εντελώς λάθος το ότι διαβάζουμε μια μικρή θεωρία, βλέπουμε κάτι τύπους και σύμφωνα με αυτούς πάμε να λύσουμε ασκήσεις και προβλήματα. Δεν έχουμε καταλάβει τίποτα και πάμε στα τυφλά να λύσουμε αυτά που δεν καταλαβαίνουμε!
Αυτές οι επιστήμες είναι συναρπαστικές καθώς βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι, την καταλαβαίνεις. Δεν γίνεται, λοιπον, να λέμε ότι δεν μας αρέσει η φυσική ή τα μαθηματικά. Μας τρομάζουν γιατί δεν έχουμε μάθει να μαθαίνουμε και να σκεφτόμαστε σωστά. Δεν έχουμε μάθει, δηλαδή, την ΛΟΓΙΚΗ.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,338 μηνύματα.
Αα δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω εδώ μέσα...:ropalo:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια