GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,656 μηνύματα.
13-12-24
12:04
Ναι ακριβως αυτοειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση.
Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό...
Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος)
Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,425 μηνύματα.
13-12-24
12:07
Έχει πάει με γυναίκα; (έτσι ρωτάνε στην επαρχία)
Να ξελαμπικάρει λίγο. Να δει τη φάση αλλιώς.
Να ξελαμπικάρει λίγο. Να δει τη φάση αλλιώς.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,656 μηνύματα.
13-12-24
12:12
Αυτό ούτε για ανέκδοτοΈχει πάει με γυναίκα;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,723 μηνύματα.
13-12-24
12:54
Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει...Ναι ακριβως αυτο
Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό...
Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος)
Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
13-12-24
12:57
Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώΠολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι.
Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε...
Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο...
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 851 μηνύματα.
13-12-24
21:22
Αυτό ούτε για ανέκδοτο
τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση.
Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε;Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς.
υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,723 μηνύματα.
14-12-24
13:36
Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας.Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε;
υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη
14-12-24
13:44
σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sadΒρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
14-12-24
13:47
Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση...οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ...
redpointer
Νεοφερμένος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
14-12-24
14:04
Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω:
1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια.
2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος.
3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει.
4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας).
1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια.
2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος.
3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει.
4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Totreno
- iminspain
- Drglitterstar
- Than003
- georgetherrr
- Mammy Nun
- Unboxholics
- AggelikiGr
- Giorgosvr
- redpointer
- giorgos5002
- Ryuzaki
- Paragontas7000
- charmander
- Hased Babis
- BatGuin
- jYanniss
- Corfu kitty
- tsiobieman
- allall1
- Nala
- Joji
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- jellojina
- myrtle09
- KwnnaPap
- fockos
- Pharmacist112
- Hmmytheos
- lyfestyle.123
- Entropy24
- iew
- bboys
- Scandal
- FNC_Sophia
- bibliofagos
- sotirislk07
- krispi
- gegeorgiou90
- ένας τυχαίος
- BlueMaffin
- elevag
- tomftw
- towic
- ch2006
- Κλημεντίνη
- txam
- nefoumpios
- Viktoriaki
- STRATOSZAX
- sophiaa
- Steliosgkougkou
- GV221
- Argyrisar
- A350
- Αντωνία
- despoina13
- Praxis
- math2arch
- Εριφύλη
- physicscrazy
- SlimShady
- katia.m
- theodle
- Christr22
- pnf292
- suaimhneas
- marina.marina
- Antomar3
- Γατέχων
- Msp1
- Maynard
- Reader
- BiteTheDust
- donut_daddy
- Dion G.
- SevenSouls_
- sakplat
- Antonios1
- phleidhs
- Farmakopoios
- blissele
- Specon
- Kate1914
- kiyoshi
- ivannag
- persi
- estrela
- Natsuko
- Nickelhead
- MarySa12
- ioanna2007
- kost28
- mourinho776
- jimis2001
- rosemarii
- mirara
- mitsss
- Wonderkid
- Bleach_enjoyer
- marry.pp
- Hecticism
- nearos
- Frozensun
- phoni
- Φινεύς
- Athens2002
- EFAKIT
- monika20
- Lefkadios95
- panosT436
- marikakitsou16
- Libertus
- Alexecon1991
- george777
- eltqt
- iiTzArismaltor_
- Vera
- MrDragonboy
- nucomer
- giannhs2001
- nicole1982
- Efi444
- Earthquake 123
- VIVA
- panagiotis23
- Mitsaras23
- MrDna
- Τρελας123
- Viedo
- chjan
- Panatha mono
- Helen06
- kate45
- woasibe
- Ελεν
- Debugging_Demon
- Leo komm
- fgk
- Arvacon
- Χρήστος2006
- Kathyyyy!
- Kanastasia_5883
- ilias chatz
- Primary Care
- Marianna.diamanti
- dmav
- akis_95
- Maria33
- mermaid89
- Tommy_civil
- bikt56
- Claire05
- Lolipop7
- hello1234
- Βασιλης1234
- dimitris_eee
- MarcoReus
- Nem0
- Pharmacist01
- Nemesiis
- Nasia2433266
- mvas
- Giannis_19
- Jojo K
- kasl178
- xanthippiad
- antonis97
- Βουλα
- angies
- tfghp
- QWERTY23
- Νικολινα
- jim2015
- P.Dam.
- Kostas_Athens
- Magigi
- suuuuiiii
- aggorf
- constansn
- evelyyyn
- Ιωάννα2005
- pannnos1992
- ggl
- Αναστασία197
- Peter Pan13
- roud
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- ειδήμων
- Giii
- ΘανάσοςG4
- Lifelong Learner
- eukleidhs1821
- Ness
- ypopsifios23
- jorgpa
- arko
- synthnightingale
- stam23
- Kzaro
- btarn
- spring day
- johnsala
- Mewmaw
- flaura
- eirinipap
- Arianara S3
- stee
- alexa-24
- PanMoonlight
- thesecretfemme
- AnnaRd
- orestis3
- augustine
- anakiriak@yahoo
- Γιώργος μεγ
- Dimitris9
- Maria_Xagorari
- Χάρις
- Mernilopa
- Giota_pel
- KALA1
- emzou
- panagiotis12
- SoyN
- bill09876
- American Economist
- ilias_21
- panaman
- Startx0
- Vanillatack
- Panagiotis849
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.